X

De ce este INUTIL noul pașaport C0VID

Comisia Europeană va introduce de la 1 iunie certificatul verde digital, obligatoriu pentru cei care vor să călătorească. Semn că pandemia asta va dura mult și bine.

Deja au apărut zeci de întrebări fără răspuns. De exemplu, în certificat se va menționa dacă te-ai vaccinat anti-Covid și când. Doar că nimeni nu știe câte luni are efect vaccinul și nici oficialii nu au știut să spună câte luni de la vaccinare ne putem plimba cu noul “pașaport Covid”. O altă întrebare este legată de importanța informației, câtă vreme medicii spun că putem fi purtători ai coronavirusului, deci și transmițători, chiar dacă ne vaccinăm. Asta ca să nu mai spunem că sunt vaccinuri cu o rată de succes de la 70 la 95 la sută, potrivit producătorilor, deci putem să fim vaccinați, dar degeaba. Cu alte cuvinte, putem avea purtători ai bolii vaccinați, iar ca să știm sigur ar fi necesar un test Covid.

În certificatul digital mai scrie dacă am avut un test covid negativ, în cazul în care nu ne-am vaccinat. La fel, o informație care nu știm cât timp este relevantă. Cutuma este să se ceară acum test covid făcut cu 48 sau 72 de ore înainte de călătorie. Dacă faci turul Europei două săptămâni, de câte ori faci testul? Sau îl faci doar înainte de a pleca din țara ta, mai ales că nu avem granițe în interiorul Uniunii Europene? Detaliile urmează să fie stabilite, susțin oficialii europeni.

O altă informație prinsă în certificat este dacă ai făcut boala, când și dacă te-ai vindecat. Teoretic, se consideră că ai anticorpi și poți să călătorești, dar nici aici nu se știe cât timp. Unii dezvoltă anticorpi pentru șase luni, alții pentru trei, boala asta este diferită de la persoană la persoană.

Certificatul verde digital ar trebui să faciliteze libera circulație în interiorul UE. El nu va fi o condiție obligatorie pentru exercitarea dreptului de liberă circulație, care este un drept fundamental în UE.

Cel mai probabil, acest certificat va aduce doar niște costuri în plus în pandemie, pentru că țările îl vor dubla de necesitatea testării. Sau vor obliga oamenii să se vaccineze la fiecare șase luni, ceea ce e mai mult decât genocid.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. „Comisia Europeană va introduce de la 1 iunie certificatul verde digital, obligatoriu pentru cei care vor să călătorească.”……” El nu va fi o condiție obligatorie pentru exercitarea dreptului de liberă circulație, care este un drept fundamental în UE.”#!!!!### deci oameni buni , voi CE ÎNȚELEGEȚI??? Ca eu eu mai inteleg nimic!!! Ori e obligatoriu ori nu! Pot sa trec granita sau nu !!!??? Fara acest certificat!! Sau am dreptul sa trec fara el!!!

    1. Acest certificat va fi obligatoriu pentru cei care vor sa calatoreasca, nu la inceput, insa in cele din urma devine obligatoriu, ti se iau datele biometrice care se leaga de acest certificat, esti vaccinat si cipat, cu nanoparticule. Cei care accepta asa ceva devin proprietatea unor firme, marfa lor, pentru ca aceste vaccinuri au brevete. Ati auzit de programul ID2020, cautati-l si veti gasi explicatia cum se leaga vaccinul, datele biometrice, si moneda digitala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button