X

China a pus capăt plandemiei. ZERO cazuri din 18 Februarie!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Zona continentală a Chinei a a intra astăzi în cea de-a 28 zi cu ZERO noi cazuri de infecție locală Covid-19, în timp ce capitala Beijing se afla în cea de-a 46-a zi consecutive cu ZERO noi cazuri.  Ultimul caz Covid-19 confirmat în zona continentală chineză a fost înregistrat la data de 17 februarie a.c.

Potrivit datelor prezentate de Comisia Națională de Sănătate (NHC), astăzi, 18 Martie 2021, au fost raportate 6 noi cazuri asimptomatice și 6 noi cazuri de infecții COVID-19 de import. De asemenea, nu au fost raportate decese legate de COVID-19.

De la declanșarea epidemiei COVID-19, numărul total de cazuri confirmate COVID-19 în zona continentală chineză a ajuns la 90.072, în timp ce numărul deceselor este de 4.636.

La nivelul întregii țări, de la declanșarea epidemiei, au fost înregistrate 102.450 cazuri (din care 5.169 cazuri de import), 4.849 decese. Un număr de 522 pacienți se mai află sub observație, din care 261 asimptomatici. Rata recuperare la nivel național în China este de 94,75%.

Capitala Beijing (22 milioane locuitori), avea raportate astăzi ZERO noi cazuri, 3 aflată încă în observație, cu un total general de 1.049 cazuri (9 decese) și o rată de recuperare de 98,85%.

Așa cum am arătat, Ministerul Culturii și Turismului din China a anunțat că în perioada următoare va elimina limitele de capacitate pentru spectacole și spațiile de divertisment din zonele cu risc scăzut Covid-19. Potrivit unui aviz transmis la nivel național, autoritățile provincial vor decide cu privire eliminarea limitelor de capacitate, în funcție de situația epidemică locală.

Începând de ieri, la intrarea în capitala Beijing, persoanele din regiunile cu risc scăzut epidemic din zona continentală chineză nu mai trebuie să prezinte un rezultat negativ al testului Covid-19 cu acid nucleic. Mai mult, au fost anulate: perioada de carantină de 14 zile și cele două testări după șapte, respectiv 14 zile de la sosire. (Vezi AICI)

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Și ca să vezi virusul a dispărut fără să fie nevoie de vaccin iar Europa de trei ori mai mică ca populație trebuie vaccinata in continuare ,dovada că totul este o manipulare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button