X

Un nou studiu realizat în SUA: Masca nu are impact asupra evoluției epidemiei

Masca nu are un impact semnificativ asupra evoluției epidemiei, arată un nou studiu realizat în SUA

În Statele Unite, strategia de sănătate nu este stabilită la nivel federal, ci la nivel de stat. Fiecare guvernator a stabilit reguli diferite privind purtarea măștii. Un studiu al First Trust a comparat evoluția epidemiei în statele în care masca este obligatorie și în cele în care nu.

Regulile sunt mai stricte în statele de coastă, unde există mari zone metropolitane, deși unele zone precum Florida sau Carolina de Sud se abat de la această regulă. În practică, restricțiile sunt mai nuanțate, dar rezultatul este același: cu sau fără mască obligatorie, curbele de contaminare sunt asemănătoare.

Epidemia a început mai târziu peste Atlantic decât în ​​Europa. Masca a început să fie utilizată în aprilie 2020 și a devenit o obișnuință, în unele regiuni, o lună mai târziu. De atunci, curba epidemiei și-a urmat cursul indiferent de această măsură. Este o dovadă suplimentară a inutilității purtării unei măști, care totuși continuă să fie normă în multe alte țări.

Citiți și: OFICIAL: Concluziile a 45 de studii științifice atestă că măștile sunt ineficiente și pot fi vătămătoare

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

10 comentarii

 1. Nu are impact asupra epidemiei, dar are semnificația ca trebuie trebuie sa recunoaștem singuri în fata stăpânilor ca suntem Sclavi și prin asta trebuie sa arătăm ca ne-au pus botnita și ca suntem niște supuși. Simbolistica oculta.

  1. Da , si ne încăpățânăm sa i obligam si pe copii , pt a le distruge sistemul imunitar,
   Aratam prostia mare de supunere la cei care slujesc Masoneriei

 2. Unde e studiul ca link-ul pus nu functioneaza si pe net nici urma de acest studiu. Vedeti, de-aia sunteti etichetati ca fake news, cei ca voi fac mai mult rau luptei impotriva mincunii..

  1. Nu știu la ce studiu se referă ortodoxinfo, dar eu încă din iulie 2020 am atras atenția că există studii medicale care toate arată că măștile nu ajută la infecții virale respiratorii: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/07/04/studiu-de-pe-saitul-centrului-de-control-al-bolilor-din-sua-nu-exista-nici-o-reducere-semnificativa-in-transmiterea-gripei-prin-folosirea-mastilor-faciale/
   E adevărat că nu erau studii făcute pentru covid, ci pentru virușii gripali vechi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button