X

Avocatul Poporului: Pașaportul de vaccinare va fi impus și e discriminatoriu

Avocatul Poporului, Renate Weber, afirmă că pașaportul de vaccinare va fi impus și este discriminatoriu pentru că nu îi oferă și celuilat posibilitatea de a fi liber.

„Am văzut imaginile din Israel (unde persoanele vaccinate au voie la spectacole), pe mine m-a strâns în spate. Da, sigur ca e (discriminatoriu). Un astfel de pașaport pana la urma va fi impus de industrie. E discriminatoriu pentru ca nu îi dai și celuilalt posibilitatea.

Dacă pe unul îl lași să vină cu pașaport de vaccinare, pe celălalt trebuie să-l lași să vină cu un test. Dă-i și lui posibilitatea, pentru că altfel înseamnă că planeta se împarte între vaccinați și nevaccinați. Este și mai nedrept pentru că foarte mulți nu au unde, nu au cu ce. Franța a vaccinat foarte puțin, Belgia nici măcar cadrele medicale nu le-a vaccinat.

Nu se poate să mergi și să oprești dreptul de a avea o viață normală celor cărora tu, stat, nu le poți oferi vaccinul. Dă-le o alternativă”, a declarat Avocatul Poporului.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

6 comentarii

  1. Doamna Weber, v-ați gândit că poate nu ne mai interesează industria, nici cu test, nici fără test și evident nici pașaportul nu știu care?!?
    Fiți dumneavoastră fericiți , cei vaccinați…

  2. Alta „perla” oficiala… In loc sa sustina ca obligativitatea a ceva (test, vaccin, medicament etc. – indiferent ca ar fi bun sau mai putin bun) este un atac la demnitate si o incalcare a suveranitatii individuale, o da la intors cum ca vezi-Doamne nu are statul cu ce sa iti faca binele suprem, cu forta…

  3. Sa ne lase liberi . Stim adevărul,nu există nici o epipande. Cu luna februarie 2020 au început cu falsa alarmă corona,ca să ajungă la vînzare de igienizante,clor,mănuși,testetc ceea ce nu se vindea chiar așa tare ,bigfarma cu acest motiv a început vaccinarea ignoranților care devin viitorii lor cobai sclavi incapabili de a mai decide pt.sanatatea și viata lor proprie astfel devenind sclavi bolnavi și drogați pt.intodeuna

  4. Refuzam categoric așa cum am refuzat să credem în minciuna lor cronica .Vor să ne vaccineze ca pe vite sa ne tina mascați și închiși pt intodeauna,vor să -i păcălească pe cei care vor vaccinul că au să fie liberi pe baza vaccinării ,și a pașaportului dar nu este adevărat uitați că ce se întâmplă în stradă la Chinezi Cei vaccinați au să rămână la fel că acum in lockdoun la fel fara dreptul de a decide,fără dreptul la aer,fără dreptul de a ne mișca liberi.Noul Guvern MondialEi și toți bogați trăiesc pe spinarea noastră cînd nu mai suntem bune de nimic nici pt.schimb de organe atunci ne închid în spitale și ne omoară .punct

  5. E o capcană să accepte cineva testul. Încep să iasă la lumină date că prin testare se introduc nanoroboți în creier. De aceea împing bătul ăla până lângă craniu, și îl mai și răsucesc de două ori: ca să permită accesul la creier nanoroboților aflați pe vârful bățului de testare. De asemenea, unele decese de după vaccin se pare că s-au produs datorită ”microtrombozelor”.
    Deci nu trebuie acceptat nici vaccinul, nici testul. Nu trebuie purtate măștile, din foarte multe motive.

  6. Fara a pomeni nimic de pasapoarte sau alte modalitati de discriminare, vad ca absolut nimeni – si e imperios necesar sa ne gandim la asta – dar absolut nimeni nu pune problema faptului ca in UE pedeapsa cu moartea e abolita demult (in Romania din 1989 decembrie). Dat fiind ca OFICIAL aceste vaccinuri au printre efectele adverse MOARTEA, cum poate un stat din UE sa impuna obligativitatea vaccinarii si sa-si asume explicit ca pedepseste in mod aleatoriu cu moartea niste cetateni absolut nevinovati? Asta e ilegalitatea suprema!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button