X

Arafat panichează intenționat populația: Vom avea și 10 mii de cazuri noi pe zi. Ținta: interdicția de a participa la Înviere! S-o creadă el și cu Cîțu-Mâțu!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Raed Arafat face noi declarații aberante care nu au nici o bază reală sau un studiu științific despre numărul de cazuri de coronavirus în România pentru a induce panica în populației afirmând că o să avem o creștere masivă, de circa 10 mii pe zi, a cazurilor de îmbolnăvire cu Covid 19. 

„Sunt zone cu creşteri mai mari decât altele, dar măsurile, oricât de exagerate par, sunt menite să încerce să oprească răspândirea. Să nu uităm că avem măsuri importante de carantinare zonală pe 14 zile, cu posibilitatea de prelungire, am ajuns la un număr semnificativ de localităţi. Tendinţa este de creştere, nu mai este de platou, nici de scădere”.

Măsurile îşi produc efectele în cel puţin 14 zile, a precizat Arafat, atrăgând atenţia că nu trebuie să uităm de tulpină nouă, care se răspândeşte mai repede şi începe să fie predominantă. Întrebat dacă exclude, în următoarele două săptămâni, 10.000 de infectări pe zi, secretarul de stat din MAI a răspuns: „Nu pot exclude nimic, nu sunt clarvăzător. Ajungem la 7.000 – 8.000 … E posibil ca această creştere să continue, dar măsurile sunt menite să încetinească această creştere”.

Sărbători de Paște cu voie de la Arafat? Da sau nu…

În ce priveşte Paştele, Arafat a precizat că speră ca românii să nu se întoarcă la situaţia de anul trecut: „Sperăm că nu. Nu mă pronunţ aici, o parte din atacuri au fost foarte tendenţioase. Nu doreşte nimeni să limiteze drepturile la activitatea religioasă. Clar este că e devreme de spus care va fi situaţia, noi sperăm să fie controlabilă. Încă mai este de aşteptat”.

Arafat a vorbit şi despre oportunitatea aşa-zisului paşaport de vaccinare: „Trebuie evitată discriminarea. Dar sunt deja ţări care au zis că dacă vii şi eşti vaccinat sau ai avut boala şi ai anticorpi înseamnă că nu mai intri în carantină, sunt ţări care vor să facă asta”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. SA CEREM SA SE PRECIZEZE CITE CICLURI DE AMPLIFICARE A MATERIALULUI GENETIC LUAT PRIN TESTE DE LA OAMENI–SE FOLOSESTE . PT CA DACA SE DEPASESTE UN ANUMIT NUMAR DE AMPLIFICARE A MATERIALULUI GENETIC, SI OAMENI DE STIINTA DIN ALTE TARI SPUN CA AR FI MAX 24 , ORI AM AFLAT CA SE FOLOSESC 40, CHIAR 60 DE CICLURI DE AMPLIFICARE …. SE POATE GASI IN ACEA PROBA ORICE VIRUS, BACTERIE ,ORICE , ORICE URMA DATORATA BOLILOR DIN ISTORIA FIECARUIA SI ORICAREI PREZENTE CHIAR TOTAL NEPERICULOASA A VIRUSILOR . INTR-UN CUVINT , ORICINE DEVINE POZITIV LA TESTARE , ORIDECITE ORI E SUPUS TESTULUI ….

    1. La ce iti ajuta sa sti numarul de cicluri daca oricum totul e din pix?

      Daca au iesit pozitivi si cei ce erau programati la testare, dar intre timp au renuntat, fiind mai apoi sunati si anuntati ca testul pe care nu il mai facusera iesi pozitiv :)))

  2. E disperat spurcatul deoarece peste 2 zile se va da drumul la exterminare,pardon,vaccinare la liber;si s a nimerit scandalul cu loturile de ,,vaccinuri”care au continut otrava mai multa si nu au mai putut tine sub pres atatea cazuri de mutilare si exterminare;ce nu se inghesuia lumea sa si faca harakiri,acum nici atat.

    1. Corect spus!
      Se executā ordinile pentru executarea populatiei României , ordine venite din strainatate de la guvernul mondial antihristic care (sic!) chiar functioneaza incognito!

      Populatia României trebuie prostitā in continuare cu asa zisul virus “ucigas”!!!

      Care români chiar dorm in papuci…

      HRISTOS ne asteaptå si noi nu venim…

      DOAMNE AJUTĀ!

  3. Eu sint ferm convins ca, in putin, timp Domnul il va lua la el, ca sa-l scuteasca de noi eforturi spre ”binele” Poporului Roman.

  4. Scenariul si regia, facute de acest Arafat-Fantomas, au scopul clar, de a pregati ceea ce isi doresc Papusarii externi: ca nici in acest an, Sfanta Sarbatoare a Invierii sa nu poata fi tinuta, pt ca ea trebuie inlocuita in mentalul populatiei cu Sarbatoarea Mortii adusa de Covid, dar mai ales, de cea produsa de genocidul din spitale si de catre vaccinurile criminale!

    1. Bineinteles, se pregatesc sa scoata si armata pentru a impiedica organizarea Invierii. Biserica ortodoxa e tinta razboiului la moment.

  5. Sa ne arate Arafat UN SINGUR VIRUS, ca eu nu am gasit pe internet nici macar o imagine sau vre-un video care sa ateste existenta… virusilor. In afara de animatii pe calculator si de imagini computerizate nu exista nimic, PENTRU CA TEORIA EXISTENTEI VIRUSILOR A FOST O MINCIUNA DE LA BUN INCEPUT, FIIND O FORMA DE CONTROL AL MASELOR!!!

      1. Gripa nu se ia, se face – şi este la fel de contagioasă pe cât de contagios este râsul şi… căscatul, dacă înțelegi ce vreau să zic. Sau este ca atunci când stai cu 10 oameni care beau la o masă, tu nu bei dar ai senzația că te-ai amețit. Corpul va reacționa la mediu într-un fel sau altul (mai mult sau mai puțin) si la modul cum se comportă sau se manifestă organismul altor indivizi ai aceleiaşi specii. De aceea nu se “transmite” vre-un… ‘virus’ de la om la animal, sau invers

  6. Am avut peste 10000 de cazuri zilnice inainte cu cateva zile de alegerile parlamentare si s-a spus ca nu e nici o problema asa ca nu e nici o problema nici acum. Hai gata cu manipularea de 2 bani ca nici uciga-l toaca cu va mai crede .

  7. @ contracurent
    “Nu se mișcă fir de păr fără voie de sus”, așa este scris în Scriptură.
    Nu cel gripat este de vină că iei tu gripa, ci de sus se îngăduie să o iei pentru a te spăla de greșeli(păcate) prin suferință. Toți greșim, deci toți luăm gripa. Dar toate câte le tragem sunt pentru purificarea sau albirea noastră.
    Sau:”Pe cel pe care il iubește Domnul îl și mustră”. Deci, de vei lua gripa, ești printre cei mustrați. Așadar bucură-te, dar și străduiește-te să nu mai greșești, asta pentru ca să nu mai iei gripa chiar dacă stai lânga cel bolnav.

  8. Si ce mai estimezi domnule Arafat ? Afara de cele 10.000 de cazuri pe zi,mai estimezi ceva ? Mai stii ceva ce noi inca nu stim? Cine ti a facut ție loc pe scaunul acela pe care stai ? Pun pariu ca nu te a pus unul de la noi,ai nostrii au zis numai “da ,sigur ” . Cine raspunde pentru acele crime de la ATI ? Eu zic ca in loc de paturi ATI ,acum ca tot a scazut numarul de decese ,sa mai luati si …. scaune electrice , ca tot au fost inventate de medici,cei drept dentisti … Da ,da pentru medicii de acolo si poate si pentru altii care au procedat la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button