X

Pașaportul COVID, din iulie în toată Uniunea Europeană. Persoanele nevaccinate se vor supune unor restricții

COVID Vaccine Passports 'Not Currently Justified', Risk Normalizing Health Surveillance: UK Think Tank Report

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pașaportul de vaccinare Covid ar putea fi introdus la nivelul Uniunii Europene în luna iulie a acestui an.

Propunerea legislativă va fi dezbătută însă de oficialii europeni la sfârșitul acestei luni.

”Urmează ca în a doua jumătate a acestei luni să existe o inițiativă legislativă pe care Comisia Europeană să o prezinte la reuniunea informală de la sfârșitul lunii martie. Este vorba despre un certificat digital care să ateste, sau nu, dacă o persoană este vaccinată.

Mai mulți lideri europeni, printre care și cancelarui german, Angela Merkel, și președintele Franței, au subliniat faptul că nu este un instrument prin care oamenii vor fi împiedicați să meargă într-o altă țară.

Va fi un certificat standardizat, la nivel european, securizat, pentru a nu putea fi falsificat. O aplicație, probabil pe telefonul mobil.

Asta nu înseamnă că cei care nu au fost vaccinați sau nu au acest pașaport digital, nu vor mai avea dreptul să călătorească. Se vor supune unor restricții care există deja.

Mai devreme de luna iulie nu văd posibilă introducerea acestuia”, a declarat europarlamentarul PNL, Cristian Bușoi.

În timp ce din ce în ce mai multe țări iau în calcul pașaportul de vaccinare, acesta ar putea deveni realitate în Spania, începând cu luna mai, spune ministrul spaniol al Turismului, Reyes Maroto.

Reyes Maroto a declarat miercuri că Spania ar putea începe să folosească paşaportul de vaccinare împotriva COVID-19 în luna mai, când va avea loc Târgul internaţional de turism FITUR, la Madrid.

„Am putea fi în măsură să începem să implementăm pașaportul digital (când începe FITUR, pe 19 mai)”, a declarat Reyes Maroto pentru postul TV Antena 3, potrivit Reuters.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Cu siguranta, asa va fi, dupa cum spun Germania si Franta, pt ca cei din Vest au in continuare nevoie de sclavi din Est pe “plantatiile lor”! Ii vor ademeni pe acestia, spunandu-le ca pot veni in Vest fara sa aiba neaparat nevoie de Pasaport Covid, iar odata acestia ajunsi acolo, se vor trezi intr-un Iad cumplit al carantinarii, restrictiilor de tot felul si testarii continue, fiind practic sechestrati acolo si pusi sa lucreze fortzat, fara posibilitatea imediata de a se intoarce in tara lor!

  2. Asta că “au subliniat faptul că nu este un instrument prin care oamenii vor fi împiedicați să meargă într-o altă țară” este doar asa, de inceput, un fel de praf in ochi…in final, fara acest asa-zis pasaport nu se va mai putea calatori niciunde…sunt sigur ca pana la finele anului, cel tarziu inceputul lui 2022, se va adopta decizia in acest sens…URSS, daca ar fi supravietuit politic, ar fi putut fi invidioasa pe masurile pe care le va adopta UE de acum inainte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button