X

ATAC sionist la valorile neamului românesc. Urmașii bolșevicilor ce au răspândit comunismul în lume condamnă evocarea Sfântului Mucenic Valeriu Gafencu și a martirului Mircea Vulcănescu

Ambasadorul Israelui cât și trepădușul Silviu Vexler nu fac decât să ADÂNCEASCĂ sentimentul anti-sionist din România!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ambasadorul Israelului în România, David Saranga, critică în termeni duri declaraţiile senatorului AUR Sorin Lavric referitoare la Mircea Vulcănescu.  Individul susţine că Vulcănescu a fost implicat în persecutarea evreilor din România, iar prezentarea unei alte realităţi reprezintă o umilinţă la adresa memoriei victimelor Holocaustului, conform Știripesurse.

“Sunt profund mâhnit de declarațiile consternante ale domnului senator Sorin Lavric privind elogierea unor criminali de război.

Faptele de neiertat comise de Mircea Vulcănescu, membru al Cabinetului lui Ion Antonescu și direct implicat în jefuirea evreilor din timpul Holocaustului din România, alături de alți membri ai Mișcării Legionare, nu trebuie camuflate sau nuanțate.

În 1946, Mircea Vulcănescu a fost judecat și condamnat pentru crime de război, iar, în 2019, Curtea de Apel Bucureşti a dat o hotărâre definitivă prin care a respins cererea de constatare a caracterului politic al condamnării lui Mircea Vulcănescu.

Adevărul istoric nu poate fi rescris prin declarații politice. Deformarea faptelor istorice reprezintă o umilință la adresa memoriei victimelor Holocaustului și a supraviețuitorilor. Adevărul, oricât de dureros, trebuie cunoscut și asumat pentru ca istoria să nu se repete”, a declarat ambasadorul David Saranga.

Senatorul AUR Sorin Lavric a declarat luni în plenul Senatului că nu va înceta să vorbească cu “veneraţie” despre “martiri, despre eroi şi despre acei deţinuţi politici a căror singură vină este că s-au opus comunismului”.

„Îl încredințez pe dl Silviu Vexler că nu ma dezic cu o iotă de elogiul pe care l-am adus lui Mircea Vulcănescu sau Valeriu Gafencu. Ambele elogii le-am rostit sub forma unor declarații politice, și îi atrag atenția deputatului Silviu Vexler că un senator nu are de dat socoteală nimănui pentru ce spune în cursul declarațiilor politice. Și atunci cum veniți dvs, deputat, în Senatul României și mă trageți pe mine de urechi? Că vorbesc despre Vulcănescu? Nimeni n-o face, nici Președintele României, nici doamna președinte al Senatului, nimeni. Și veniți dvs s-o faceți. În ce calitate? Vă amintesc că aici e România, nu Fîșia Gaza.

Apoi îl încredințez pe același deputat că admonestările lui nu doar că nu au darul de mă intimida, dar ele îmi dovedesc că sînt pe drumul cel bun.

Nu voi înceta să vorbesc despre deținuții politici din România, a căror principală vină e că s-au opus plăgii comuniste. Domnule Silviu Vexler, cine a adus comunismul în România? Răspundeți dumneavoastră sau vă spun eu?

Și dacă tot aveți acribia detaliilor cronologice în privința represaliilor la care au fost supuși evreii sub regimul lui Antonescu, de ce nu pomeniți de atentatul cu bombă din Senatului României, în 8 august 1920, săvîrșit de un comando alcătuit din trei evrei bolșevici? În 1920 nu era picior de legionar în România, dar dumneavoastră întrețineți și azi obsesia legionară, recurgînd la tertipul facil de a stigmatiza cu eticheta de fascist sau legionar pe oricine se opune încercării dumneavoastră de a măslui istoria.
Și încă o dată vă întreb: cine a adus comunismul în România? Vă spun eu sau îmi spuneți dumneavoastră?”, a întrebat Sorin Lavric.

„Aici e România, nu e Fâșia Gaza”, a mai afirmat senatorul AUR.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Nu ne vom dezice niciodata de acesti Sfinti martiri ai neamului romanesc! Pe de alta parte, nu pot sa
    nu remarc, cat de rau si de jos a ajuns tara asta, transformata intr-o Colonie de mana a 14-a, de catre alogenii si urmasii tortionarilor bolsevici, in care suntem constransi sa comemoram si sa vorbim doar de bine despre Holocash-ul unui anumit popor, in timp ce pe martirii si eroii acestui neam, suntem presati sa ii punem inca o data la zid(la zidul memoriei), dupa ce prima oara au facut-o calaii lor!

  2. Cine-i va cinsti pe martirii neamului românesc si el va fi cinstit de întregul popor român. Așadar, cinste lui Sorin Lavric!

    1. “Nu știți oare, ca sfinții vor judeca lumea?!”. Deci, dementilor care ii ponegresc pe sfinți, le spun atat:să se înarmeze cu multa răbdare, deoarece vor sta o veșnicie în iad!

  3. Citiți interviurile Aspaziei Oțel-Petrescu, care explică faptul că tribunalul internațional de la Nurenberg a absolvit mișcarea legionară de acuzațiile de nazism și fascism, considerându-le nefondate. Ca atare, observațiile dl. ambasador încalcă o horărâre internațională general acceptată și poate fi privită drept rea-credință și defăimare, caz în care s-ar impune niște scuze! De ce poporul nostru nu are voie să onoreze intelectualitatea și eroii naționali? Domnilor, Dvs. sunteți musafiri în patria noastră și vă obligă bunul simț să ne respectați, măcar cât vă respectăm noi! Trebuie să ne fie frică să ne onorăm înaintașii? Pe dumneavoastră de ce vă deranjează așa mult istoria noastră? Asta nu pot înțelege. Astăzi domniile voastre ne batjocoriți acasă la noi, dar ne tratați cu orice lipsă de respect când vă vizităm țara (Da, doar o vizităm, nu ne stabilim în ea!)! Să știți că pe noi ne ocrotește Hristos și Preacurata Sa Maică! Da, lor le-am dat nu numai țara, dar și inima noastră, ca să locuiască în ea! Iată ce primitori suntem! Dar Hristos ne iubește și ne respectă chiar mai mult decât o facem noi. Suntem liberi în fața Lui. Vine doar dacă îi deschidem ușa. Și toți o facem!

    1. Îi deranjează așa mult istoria noastră pentru ca au invadat România și vor să înlocuiască populația României cu evrei.De asta s-au închis exploatările miniere,de aur si alte resurse!Să le folosească ei cand vor ocupa România. Sunt câteva milioane instalați în țara noastră ca oameni de afaceri cu concursul trădătorilor de neam care ne conduc!Doar Măicuța Domnului și cu rugaciunile ei,Mântuitorul nostru Iisus Hristos ne mai țin în această țară care este grădina Maicii Domnului!Să vedem însă până când căci neamul romanesc nu prea dă semne de pocaință!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE