X

Jigniri nepermise făcute de Radu Tudor (antena3) față de participanții la protestul anti-vaccinare obligatorie din 7 Martie

Marioneta marelui licurici de la Antena 3,Radu Tudor, jignește în termeni duri participanții la mitingul anti-vaccin organizat duminică în Bucureşti.

„Cretinism manifest în formă continuată şi agravantă. O golănie politică, organizată, nespontană, pentru beneficii politice în urma suferinţei generate de pandemie”, a scris individul Radu Tudor, duminică, pe pagina de Facebook.

De nenumărate ori, angajatul Antena 3, Radu Tudor, ajignit creștinii din România, a jignit ierarhii ortodocși, iar acum a jignit milioanele de oameni ce au păreri diferite vis-a-vis de obligativitatea vaccinării.

Semnați PETIȚIA pentru concedierea lui Radu Tudor de la Antena 3 pentru jignirea a milioane de români!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

22 comentarii

  1. @user Maria :
   Fārā de supārare, dar se scrie corect DUMNEZEU, fārā nici un fel de prescurtare!

   Doamne ajutā!

  1. Exact un securist caee a facut Academia Militara si Consiliul Național de Apărare dau cum se cheamă Antena 3 au devenit cretini ei cu toții cu fufele lor pe post de jurnaliști de rahat pe banii statului luati sa manance rahat despre guvid!

  1. A fost ofițer M.Ap. N., a fost trecut în rezerva el si alti ofiteri printr-un ordin al ministrului apărării primind salarii compensatorii și dreptul de a trece la pensie. Cunosc destul de bine ofiterijezi care au ieșit la pensie în acel moment și au pensie destul de frumoasa și lucrează ca profesor la un liceu. Deci are și pensie și salariu.

 1. Jigodia terorista RaTu de la oficina baragladinei cu epoleti, nu a mai putut rezista si executa un potpuriu de menueturi securiste la oboaiele zburlite ale romanilor .

 2. Fierb scursurile ce nu pot suporta adevărul.Ne vor sclavi fără gândire proprie si oricine nu este in acest tipar este blamat si umilit!Din păcate mulți se află în acest tipar!Dacă cititi comentariile de pe alte site-uri media vă îngroziți la câți sunt pro vaccin!

 3. Securistul asta grobian si oribil, inghite cei „30 de arginti”, cu aceeasi pofta cu care inghite „placutele suedeze!”

 4. A fost de ajuns sa iasa in strada cateva mii de oameni ca sa se scape pe ei de frica.Din declaratia milogului astuia reiese ca sluglile regimului s-au ascuns sub pat de frica. Schimbarea sta doar in puterea oamenilor simpli.Ia sa iesim cu sutele de mii in strada,isi vor scoate ochii care sa ajunga mai repede la elicopter.Norocul lor este inca nu avem curaj.

 5. Problema acestor slugi, … hm nici nu cred ca-s slugi, ci ei sunt dintre cei cu ardoare creeaza minunata lume nou, este ca in curand se va termina bumu asta cu vaccinarea. Lumea nu va mai lua cu asalt usile la vaccinare, iar procentul celor „vaccinati” se va impotmoli undeva pe la 15%.
  Cred ca de asta urla ei si arunca cu venin in toate partile acesti fi de vipere.

 6. De pe la el din casa, de prin televiziuna lui radu:

  Un medic spune adevărul despre secțiile ATI: ”Oamenii sunt legați de mâini de picioare când nu mai pot respira!”

  Acesta a povestit, sub anonimat, pentru presa locală, cum toți pacienții care ajung la Terapie Intensivă, deși suferă de insuficiență respiratorie, sunt sedați încă din primele ore.
  ”Nu vreau să crezi că vreau să salvez lumea. Nu vreau, pentru că nu pot. Dar am nevoie de ajutor, pentru că am fost acolo, am văzut și mă doare. Nu-mi poate spune nimeni că nu e așa și vor mai fi și alții care vor intra și nu vor mai ieși în viață. Acești oameni trebuie răzbunați. Aceste decese trebuie răzbunate prin aflarea adevărului. Măcar alții și alții să nu pățească la fel. De undeva trebuie să se înceapă”, își începe medicul mărturisirea.
  ”De aici, să-i sedezi până la moarte, să-i răstignești ca pe vite și să-i legi de paturi e cale lungă”
  Acesta povestește că pacienții sunt legați de mâini și de picioare în momentul în care nu mai pot respira.

  ”Se întâmplă. Din cauza CPAP-ului, inspirul și expirul omului nu se activează, nu mai are aer și omul se asfixiază și devine agitat. Când devine agitat, îl sedează. Au fost cazuri când din disperare că rămân fără aer, au devenit agitați și și-au rupt branulele, legăturile. Dar de aici, să-i sedezi până la moarte, să-i răstignești ca pe vite și să-i legi de paturi e cale lungă. În plus, pe toți îi pun pe poziția pe spate, care poziție pe insuficiență respiratorie poate fi letală”, spune medicul.

  ”Într-o lună, la câți bolnavi au ajuns acolo, doar trei au plecat”
  Doctorul susține că nu există niciun bolnav care a fost intubat și a plecat în viață de pe secția ATI. Oamenii mor, pur și simplu, asfixiați.

  ”Evoluția COVID asta e: oamenii stau acasă, ajung la spital când e destul de târziu, cu penumonie. Dar dacă ajungi la boli infecțioase și ei te trimit în modulare, dacă se constată că de azi pe mâine e posibil să ai nevoie de altfel de suport de oxigen. Ei au o mască simplă, tratează cazuri ușoare. Tu nu intri în ATI să mori, intri acolo să poți fi intubat, dacă e cazul, să poți lua altfel de tratamente, un CPAP. Dar dacă nici aceste aparate nu sunt setate, atunci tot nu primești nimic, începi să te desaturezi. Te agiți, dar ei tot nu-ți dau aer, îți dau sedative. Iar de acolo nu și-a mai revenit nimeni. Când văd sacul ăla negru cu fermoar îmi crește pulsul și tensiunea, brusc. Într-o lună, la câți bolnavi au ajuns acolo, doar trei au plecat. Au avut aparținători și s-au interesat de ei”, mai povestește el, potrivit presei locale.
  ”Dotarea și modul în care oamenii se comportă în această secție a spitalului mi s-a părut una peste limitele la care te-ai aștepta în sistemul sanitar din România”
  Pe de altă parte, managerul spitalului spune că nimic nu este adevărat și se declară șocat de informațiile apărute în presă.

  ”Sunt surprins că, într-o astfel de perioadă, în care noi toți ar trebui să avem încredere în tot ceea ce înseamnă instituție din sistemul sanitar, analizăm astfel de apariții în presă, în sensul de declarații și acuzații expuse în anonimat.

  Vreau să vă spun că am fost personal costumat și îmbrăcat cu protecția necesară în zona roșie a ATI-ului din Spitalul Județean și dotarea și modul în care oamenii se comportă în această secție a spitalului mi s-a părut una peste limitele la care te-ai aștepta în sistemul sanitar din România.

  Bănuiesc că este în acord cu procedurile medicale să existe și o stare de sedare în momentul în care ai acele tuburi introduse în plămâni pentru a asigura necesitatea de oxigenare respectivă dar cei care au măști de oxigen, ei nu sunt sedați”, a spus Florin Neag, managerul Spitalului Județean din Sibiu, la Antena 3.

  https://www.antena3.ro/actualitate/medic-ati-spital-sibiu-pacienti-595340.html

 7. Intotdeauna uitati-va la cine zice, nu doar la ce zice ! Asa va veti apara emotional de vorbe rele de orice fel. Daca sunteti evoluati, le veti vedea si coarnele celor care improasca cu voma in toate partile….

 8. Radu Tudor s-a uitat în oglindă și asta a văzut, asta a scris: cretinism și golănie. Dacă se uita la imaginile filmate ori dacă venea printre cei care au fost la protest, vedea altfel lucrurile. Acum contează și sufletul celui care privește. Un om stăpânit de duhuri rele nu poate admira îngerii!

  La acest miting a fost o atmosferă înălțătoare. Până la urmă s-a găsit soluția organizatorică optimă. Oamenii au venit cu lozinci decente, dar în care își exprimau niște dorințe legitime. Unde e cretinismul aici? Dar golănia?

  Cât a primit să spună astfel de enormități? Așa arată un comentator echidistant? Ar trebui concediat de urgență pentru astfel de limbaj. Cum să numești cretini și golani călugări, preoți, specialiști din diferite domenii care au participat ori au luat cuvântul? Cum să-i numești cretini și golani pe creștinii din România?

 9. O scarba de om . Inca un slujitor al diavolului .
  ,, Inviaza Dumnezeu , sa se risipeasca vrajmasii Lui , sa piara , cum piere fumul , cum se topeste ceara de la fata focului ” .

  1. Mai bine zis o scârbă de neom acest cap de bou care minte cu nesimțire de îngheață apele când spune că ivermectina nu e bună după ce sute de doctori din toată lumea au folosit-o cu șanse de aproape 100% de vindecare , sluga intunericului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button