X

Ca să știți cine pune restricțiile: Parada GAY cu zeci de mii de persoane fără măști sau distanțare în Australia

Australia| Parada gay de la Sydney s-a desfășurat în condiții aproape normale, în ciuda pandemiei

Sydney Mardi Gras Parade, una dintre cele mai mari parade gay din lume, s-a desfășurat în condiții normale, cu excepția faptului că acțiunea a fost relocată din cauza măsurilor de prevenție. „Marșul libertății”, care celebrează comunitatea LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, trans, queers) și are loc în mod tradițional în centrul orașului, a avut loc anul acesta la Sydney Cricket Ground (SCG), un stadion din Sydney.

Aproximativ 36.000 de spectatori s-au adunat în incintă pentru a privi parada cu aproximativ 5.000 de participanți.

Prezent în centrul paradei, dr. Bushan Joshi, profesionist din domeniul sănătății, a declarat pentru AFP că este „incredibil să vezi atât de mulți oameni adunați pentru a sărbători în siguranță”.

Ediția 2021 a Mardi Gras din Sydney, organizată conform unui protocol strict de sănătate, a fost departe de amploarea paradelor gay tradiționale australiene, potrivit mai multor participanți.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Bănuiesc că toată mascarada asta a fost gratis, că nu există niște finanțatori putred de bogați (parcă termenul „putred” n-a fost niciodată mai potrivit) care susțin aceste activități, nu?

  2. Inca un eveniment, care ne confirma inca o data, de catre ce satanisti suntem condusi astazi! In timp ce acestor perversi anormali li se permite orice, si chiar sunt primiti cu covor rosu, oamenilor normali, li se iau pe rand toate libertatile si drepturile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button