X

Statul sionist Israel dă startul segregării mondiale pe bază de certificate de vaccinare

Israel| Primul concert destinat persoanelor vaccinate anti-Covid a avut loc la Tel Aviv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Câteva sute de persoane vaccinate împotriva coronavirusului au participat vineri la un concert în aer liber, organizat de primăria din Tel Aviv, primul de acest gen de la începutul pandemiei. Aproximativ 500 de spectatori l-au urmărit pe cântărețul pop israelian Ivri Lider din tribunele stadionului de fotbal Bloomfield. Toți au purtat măști și au respectat regulile de distanțare.

„Este grozav, sunt fericită și aștept cu nerăbdare concertul”, a declarat Reut Gofer, spectatoare sosită la stadion. „Sper că este începutul unei perioade în care vom putea reveni la viața de dinainte”, a adăugat ea.

Deschiderea activităților culturale

Pentru a intra pe stadion, spectatorii au prezentat un certificat emis de Ministerul Sănătății din Israel care demonstrează că au primit cele două doze ale vaccinului anti-Covid.

Israelul, care a vaccinat deja mai mult de jumătate din populație, a ieșit treptat din a treia izolare, impusă la începutul lunii februarie.

Accesul la evenimente culturale, săli de sport și hoteluri este rezervat în prezent persoanelor cu certificat de vaccinare.

„Întrucât majoritatea populației noastre este deja vaccinată, după un an de Covid, putem în cele din urmă să repornim activitățile culturale și de divertisment”, a declarat Eytan Schwartz, purtătorul de cuvânt al Primăriei din Tel Aviv, indicând că acesta este primul dintr-o serie de concerte.

NOTĂ OrtodoxINFO

Să se mai plângă jidovii că sunt discriminați prin Europa. Ei au inventat astfel de politici rasiste și xenofobe, pe care le-au răspândit în toată lumea. Cam aici se încheie pelerinajele ortodocșilor în Țara Sfântă. Pe Hristos, mormântul Său, locul Învierii Sale, al Înălțării, al Botezului le găsim în fiecare biserică ortodoxă din țara noastră. Vin vremuri tot mai anevoioase, în care trebuie să-L slăvim pe Dumnezeu în Duh și Adevăr, nu în vreun loc anume. Pacea lui Hristos peste noi toți!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Vaccinul NU PREVINE INFECTAREA SI TRANSMITEREA !!!
    E BUNA SEGREGAREA FIINDCA DEMENTII VACCINATI NU SE MAI FERESC, IAU COVIDU’ SI IL DAU OAMENILOR SANATOSI.
    ASA SE INTIMPLA SI CU COPIII CARE NU POARTA BOTNITA, SE INFECTEAZA SI SUFLA APOI PE ADULTI !!!
    Prin urmare e indicat sa nu procedam precum Statul Sionist !
    Am aflat cele de mai sus de la ,,specialistii apocalipsei,, care behaie non-stop pe sticla !
    Daca ei sint cretini, atunci sint si eu !

  2. „Toți au purtat măști și au respectat regulile de distanțare.”
    Dacă sunt vaccinați, atunci care mai este riscul?
    Deci vaccinul nu este anticovid, ci antisănătate!

  3. Elitele acestui stat “de drepti” isi decimeaza propriul popor cu ajutorul vaccinurilor ucigase si pe palestinieni si sirieni cu gloante si cu bombe, iar apoi ii acuza pe altii de antisemitism! Cred ca nici Satana in persoana, nu poate fi atat de cinic!

  4. Scenariul este unul de tip Pinocchio, adică oamenii sunt ademeniți cu relaxări ca mai apoi să devină ceea ce ademenitorii și-au dorit. Totuși mai sunt șanse de salvare dacă cei ce s-au vaccinat renunță la a mai iubi minciuna și se lipesc de adevăr(adică de Sfânta Împărtășanie). Aceasta este soluția salvatoare pentru cei ce s-au vaccinat din neștiință sau din ignoranță. Desigur că nu se vor salva dacă, învățați cu a primi tot ce le oferă statul antihristic(vaccinarea), vor accepta și pecetea lui antihrist(bar-code, cip, sau alt mod sau cod de identificare a persoanei). Din aceste motive nu trebuie să acceptăm cu niciun preț vaccinarea. Adică să nu facem totul pentru a trăi, ci să facem totul pentru a ne mântui. Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button