X

[VIDEO] Politicieni români despre „pașaportul de vaccinare”. Reprezențanții PSD și USR-Plus sunt pentru, iar de la AUR împotrivă

„Va fi necesar pentru a reporni circulația și anumite industrii. Știu că va exista un grad de discriminare, dar trebuie să pornim lucrurile treptat. Nu o să facă nimeni vaccinarea obligatorie, să vină să bage acul în tine”, este opinia deputatului USR-PLUS, Tudor Benga.

„Nu cred că respectă drepturile elementare ale omului, ale românilor și cred că libertatea noastră este gravă încălcată. Ne aduce aminte de practici totalitare, libera circulație nu trebuie condiționată”, este categoric George Simion, co-președinte AUR.

Interesantă este părerea lui Streinu-de-neam-și-țară Cercel:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. Toti incearca sa isi spuna „parerea” acum pentru ca in curand va vorbi numai (doar) Dumnezeu, iar micul ego vrea sa iasa in față crezand ca supravietuieste, ca este… ‘cineva’ :))

  1. Bine punctat Mircea.
   Distanta dintre a marturisi un adevar pana la a da in mandrie este mica.
   Si totusi, „Zic vouă: Dacă vor tăcea aceştia, pietrele vor striga.”

 2. Nu-i nici o surpriza! Atunci cand se intalnesc sa isi dea mana, PSD(Partidul Securistilor Diabolici, condusi de al lor Bulibasa cu epoleti, Ciolacu) cu cei de la USR-PLUS(Uniunea Satanistilor Rezistenti-Plus un strop de Servicii secrete frantuzesti, condusa de Fred si Barna) este extrem de clar ca, Romania se indreapta sigur spre Epoca de Piatra! Yabba-dabba-doo!

 3. ”Nu o să facă nimeni vaccinarea obligatorie, să vină să bage acul în tine”
  Păi și asta e o formă de vaccin obligatoriu: să nu poată omul să facă anumite lucruri dacă nu se vaccinează. Dar nu este exclus să se ajungă și la sensul zis de el (vaccinarea cu sila). Ferească Dumnezeu.

 4. Pe data de 7 martie, trebuie cerută evitarea pașaportului de vaccinare în România. Ce să dovedim? Că suntem sclavi cu acte în regulă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button