X

Sfidare totală: Avocatul Poporului va ajunge la UDMR

anonim

Funcția de Avocat al Poporului, după revocarea actualei titulare, Renate Weber, ar urma să revină unui reprezentant propus de UDMR, spun surse din coaliție. Șefia TVR va merge la PNL, iar șefia Radioului Public ar urma să meargă la USR PLUS, potrivit negocierilor din coaliție.

Marele patriotard Rareș Boggan a declarat marți, la Antena 3, pe această temă:

„Am un nume pentru Avocatul Poporului, nu stiu daca e el, dar pot sa va spun ca un om pe care il cunosc foarte bine si cu care am colaborat chiar daca uneori ne-am contrat violent, este Ekstein Kovacs Peter. Chiar nu stiu pe cine pregateste UDMR, am dat exemplul unui om care stiu ca este profesionist in domeniu”.

Nu era de ajuns că la CNCD este tot un ungur, acum poporul român va avea avocat tot un bozgor, cu idealuri separatiste! Mai ciume decât actuala guvernare se pare că nu a avut România niciodată!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

7 comentarii

  1. Totul este de vanzare azi, in Romania! Inclusiv romanii! Sa nu uitam cum i-a vandut Plavanul ca pe niste saci de cartofi, pe acei copii amarati din Marginimea Sibiului! Astazi, „cei 30 de arginti” sunt mai actuali ca niciodata!

  2. Numai imbecilizații de mass-media mai fac vreo diferență între Ekstein-Kovacs, Weber, Ciobea și ceilalți perciunați care au deținut funcția. E una din zecile de instituții bugetivore și fără obiect de activitate(sau cu activitate fățiș antiromânească) care ar trebui toate desființate și auditate.

  3. Daca avocatul poporului este maghiar atunci acesta este avocatul poporului … maghiar si al Ungariei. In niciun caz al poporului roman sau al Romaniei. Numele spune totul!

  4. ”ARTICOLUL 16
    (1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.

    (2) Nimeni nu este mai presus de lege.

    (3) Funcţiile şi demnităţile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, în condiţiile legii, de persoanele care au cetăţenia română şi domiciliul în ţară. Statul român garantează egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi pentru ocuparea acestor funcţii şi demnităţi.” – Înainte de a grăi, citiți Constituția țării. – Duduie Ș.: – bozgor să-i spui lui taică-tu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button