X

OFICIAL! UE introduce pașaportul de vaccinare electronic. Ursula von der Leyen a făcut anunțul

Ursula von der Leyen

Uniunea Europeană (UE) urmează să prezinte – în martie – un proiect legislativ cu privire la un ”paşaport vaccinal electronic”, a anunţat luni preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen, relatează Reuters.

Şefii de stat şi de guverne UE au convenit în cadrul unui summit virtual, la sfârşitul săptămânii trecute, să lucreze la ”paşapoarte de vaccinare” pentru cetăţenii europeni care au fost vaccinaţi împotriva covid-19.

„În ceea ce priveşte întrebarea cum ar putea arăta paşaportul verde digital, vom prezenta o propunere legislativă în martie”, a afirmat Ursula von der Leyen într-o videoconferinţă cu parlamentarii germani.

Statele care sunt dependente de turism doresc adoptarea accelerată a unui astfel de document pentru a-şi salva sezonul estival.

„Sunt încântat că există un sprijin larg pentru ideea unui ‘paşaport verde’, rămâne acum să fie creat cât mai rapid posibil”, a declarat săptămâna trecută cancelarul austriac Sebastian Kurz.

Susţinut de Bulgaria, liderul austriac a pledat pentru un certificat care să permită călătoriile şi accesul în restaurante pentru persoanele vaccinate, dar şi pentru cei care sunt consideraţi ca fiind „imunizaţi”, după ce au contractat virusul.

Şi Asociaţia Internaţională a Transportatorilor Aerieni (IATA) a anunţat lansarea unui permis de călătorie la finalul lunii martie, punând în funcţiune un sistem digital pentru rezultatele testelor şi certificatele de vaccinare, ceea ce va ajuta la facilitarea călătoriilor internaţionale.

Este esenţial ca guvernele să înceapă să emită cetăţenilor certificate de vaccinare digitale, care apoi vor servi drept bază pentru permisul de călătorie, a apreciat IATA.

IATA reprezintă aproximativ 290 de companii aeriene din întreaga lume, echivalentul a 82% din traficul aerian mondial.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

13 comentarii

  1. Exista o agenda si daca popoarele continua sa se supuna vaccinului, mastii s.a o vor duce la capat. Oamenii sunt atat de indobitociti incat ei mai cred ca vom reveni la normal, nu e timp de calatorii acum , testele sunt vaccinuri , betigase cu nanoparticule, la fel si acest „vaccin” care nu e altceva decat o tehnologie de schimbare a Adnului.
   Guvernele, cat si EU nu sunt altceva decat prostituate ale bancherilor si nobilimii negre.

  2. Doamne ajuta ! Foarte simplu si f. aproape ,spre SEMNUL FIAREI /CIPUIREA .
   Acum se face obisnuinta de a se obliga omul singur pt. cele MATERIALE etc.
   Singura noastra scapare ,este cunoasterEa harului ,pt. a ne putea dezlipii Dumnezeu ,cu inima de cele materiale /pamantesti si iesirea din societate ,pt. viitor ….

 1. Multimile au fost aduse deja la stadiul de zombi, care ar face orice le zic guvernantii doar ca sa-si salveze pretioasa piele. Sunt pregatite sa renunte la orice drept si sunt fanatizate, gata sa fie asmutite contra celor despre care li se zice ca le-ar putea pune viata in pericol, adica cei care nu cred in minciuna planetara. Prea putini oameni isi mai pastreaza uzul ratiunii si vad in spatele valului gros de minciuni asternut de presa ticaloasa si controlata de Oculta. Singura forma de rezistenta a ramas cea individuala. Personal, aleg sa nu mai calatoresc nicunde, daca asta presupune pasaport covid, vaccinare si scutec pe bot in momentul cand ies din casa. Se poate trai si fara turism!

  1. Eu zic ca aia 56% inca nu s-au vaccinat.
   Dupa vaccinare, stai sa vezi cum intorc si ei armele impotriva nevaccinatilor.

 2. Tinand cont de faptul ca, tanti Ursula este membra a Grupului Bilderberg(de mai mica importantza), era de asteptat, caci ea nu face altceva decat sa puna in practica pe „scena UE”, hotararile Grupului!
  Pana la urma, tot raul spre bine, caci de la multiple neintelegeri intre statele componente si de la nemultumirea crescanda a cetatenilor europeni legate de acest Pasaport al Diavolului, va porni insasi
  dezintegrarea acestei „toxiinfectii cu neomarxism si ateism”, care este UE, dupa cum profetea parintele Paisie Aghioratul in 1992!

   1. Angel Maria,
    Si la ce ar folosii ?
    Oricum tari tot raman, pasaportul anticovid intre tari tot se va cere.
    Ba mai mult, eu cred ca se va cere chiar si in tara, intre regiuni, apoi intre orase.

  1. Doamne ajuta ! Se merge spre SEMNUL FIAREI /CIPUIREA .
   Acum se face obisnuinta de a se obliga omul singur pt. cele MATERIALE etc.
   Singura noastra scapare ,este cunoasterEa harului ,pt. a ne putea dezlipii Dumnezeu ,cu inima de cele materiale /pamantesti si iesirea din societate ,pt. viitor ….
   Noi sa ne pregatim si sa comunicam intre noi deschis ,sa ne putem cunoaste si fata in fata .

 3. Cea mai bună formă de luptă este să rămânem acasă, să nu mai fim sclavi in occident! Să folosim acest lucru ca să rămânem acasă, să nu mai lăsăm pământul și satele părăsite! Sunt convins că Dumnezeu , dacă învățăm ceva din tot ceea ce întâmplă, dacă ne întoarcem la credință și punem pe primul loc mântuirea, va face ca totul să se întoarcă în favoarea iubitorilor sinceri de Dumnezeu! Să rămână ei cu pașaportul covid, noi să rămânem acasă, în ograda noastră, nu sclavii lor! Viața nu se termină aici! Continuă, dincolo, cu Dumnezeu, Maica Domnului și toți sfinții!

  1. Doamne ajuta ! Asa este cu adevarat . Numai asa ne putem intarii in Credinta si cunoaste intre noi si ajuta ….. Se merge ,spre SEMNUL FIAREI /CIPUIREA .
   Acum se face obisnuinta de a se obliga omul singur pt. cele MATERIALE etc.
   Singura noastra scapare ,este cunoasterEa harului ,pt. a ne putea dezlipii Dumnezeu ,cu inima de cele materiale /pamantesti si iesirea din societate ,pt. viitor ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button