X

Alertă! MAI a impus polițiștilor să dea AMENZI, nu avertismente

Am intrat în posesia unui document emis de la nivelul Poliției Române care dă startul „vânătorii de amenzi”. Polițiștilor li se impune să raporteze zilnic, până la ora 23:00, numărul de contravenții aplicate, defalcat, amenzi/avertismente.
Este pentru prima dată când există un asemenea interes vădit din partea MAI pentru amenzile aplicate de polițiști. Și este tot pentru prima dată când se induce în subconștientul polițiștilor că numărul de amenzi aplicate este un „indicator” de performanță.
Condamnăm ferm aceste acțiuni de intimidare la adresa polițiștilor care au scopul de a-i obliga să aplice amenzi populației. Ne punem speranța că polițiștii nu vor accepta această „normă” iar în situația unor presiuni din parte șefilor, vom interveni prompt!

(Text și foto: Sindicatul Europol)

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

 1. Interesant! Au nevoie de ei ca organ de opresiune asupra populatiei, li se impune sa dea amenzi, dar pe de alta parte le-au inghetat salariile ca sa ajunga muritori de foame (ca restul populatiei). Si le-au dat si lor niste amenzi ieri la miting – ca sa fie!! Bine ati venit in „Romania normala”!

 2. Va dati seama ca toate astea sunt spre „binele” nostru? Pai… nu e normal? Ca sa nu facem GRIPA!! (covid este tulpina de gripa, se vindeca 97-99%)

 3. Microsoft, Intel și Adobe își dau mâna pentru a spori cenzura pe internet

  https://naturalnews.com/2021-02-24-microsoft-intel-adobe-eliminate-knowledge-halt-disinformation.html#

  24 februarie 2021. Articol de Ethan Huff

  Pentru a combate răspândirea prolifică a „dezinformării” online, un grup al celor mai puternice corporații tehnologice din lume lucrează la un proiect care își propune să cenzureze pentru totdeauna vocile dizidente de pe internet. Microsoft, Intel, BBC și Adobe (împreună cu mai puțin cunoscutele companii Truepic și Arm) și-au unit forțele pentru a dezvolta noi instrumente de cenzură, pe care lumea nu le-a văzut niciodată.
  În această epocă a cenzurii digitale, unde cuvintele cheie sunt folosite ca justificare pentru a reduce la tăcere libertatea de exprimare, coaliția vede o nouă oportunitate de a încălca Primul Amendament (din Constituția SUA), în timp ce pretinde că are standarde morale mai înalte decât ceilalți cu privire la protejarea „informațiilor adevărate” din online. „Există o nevoie acută de a combate înșelăciunea pe scară largă din conținutul online – acum amplificată de progresele în grafică și inteligență artificială, și difuzată rapid prin internet”, a scris Microsoft într-o postare în numele ”Coaliției pentru verificarea provenienței și autenticității conținutului” (C2PA). „Imperativul nostru ca cercetători și făuritori de tehnologie este să creăm și să perfecționăm abordări tehnice pentru această mare provocare a timpului nostru. Suntem încântați de metodele de certificare a originii și provenienței conținutului online. Este o onoare să lucrăm alături de Adobe, BBC și alți membri C2PA pentru a duce această lucrare importantă la următorul nivel„.
  Scopul C2PA, potrivit Microsoft, este „să dezvolte standarde privind verificarea provenienței conținutului, pentru tipuri și formate comune ale conținutului online, pentru a permite publiciștilor, creatorilor și consumatorilor să urmărească originea și evoluția unui conținut media (inclusiv imagini, videoclipuri, fișiere audio și documente)”.
  Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, este un mare fan al acestui plan. În timpul unui interviu la Summitul Wall Street Journal din Londra, el a afirmat că instrumentele actuale pentru abordarea „dezinformării” online sunt „mai puțin creative decât avem nevoie în acest moment”. Prin urmare, acestea trebuie înlocuite cu „soluții inteligente”, spune el.
  Potrivit lui Gates, omenirea suferă de o dependență, sau ceea ce el numește o „slăbiciune”, cu privire la dezinformarea „de senzație”. În consecință, el și alți elitiști se simt acum obligați să vină cu un fel de plan pentru a „rezolva” „problema”. În acest caz, Gates nu pare să lucreze la un vaccin pentru persoanele care acceptă „teoriile conspirației”. În schimb, își concentrează eforturile pe noi tehnologii, care pot preveni răspândirea adevărului „neaprobat” înainte chiar ca acesta să fie publicat online. „Aceste lucruri se răspândesc mult mai repede decât adevărul, care este că (virusul) provine dintr-un liliac”, a spus Gates presei, folosind scepticismul cu privire la plandemie ca un exemplu proeminent de „dezinformare”. „Știți, încă încercăm să ne dăm seama cum exact se transmite virusul”, a adăugat Gates despre virusul chinezesc. „Nu putem transmite mai departe aceste informații în același mod în care transmitem informațiile conspiraționiste” .

  Truepic lucrează la un standard de cenzură ”open source”, pentru a suprima pentru totdeauna „dezinformarea”

  Truepic, care este cunoscut pentru tehnologia de fotografiere cu securizare la nivelul dispozitivului, are deja un plan pentru a încorpora programele sale de verificare video și imagine într-un regim de cenzură la scară largă. „Truepic a fost fondat pe principiul că autenticitatea media bazată pe proveniență este singura soluție viabilă și scalabilă pe termen lung, pentru restabilirea încrederii în ceea ce vedem online. Credem cu tărie că adoptarea acestei viziuni la nivelul întregului ecosistem, printr-un standard open source, este crucială pentru sănătatea pe termen lung a internetului”, a anunțat compania într-un comunicat.
  C2PA va eficientiza distribuția la scară mare a conținutului digital de înaltă integritate, un pas vital pentru a-i readuce pe toți cu picioarele pe pământ
  După cum își vor aminti mulți dintre cititorii noștri, Gates a co-organizat evenimentul 201, din octombrie 2019. Acest eveniment – ce să vezi – a prezis „pandemia” care a apărut în întreaga lume doar câteva luni mai târziu.

  Comentariul autorului: Multe astfel de știri pot fi găsite pe censorship.news

  Notă: Compania Arm menționată în articol se pare că este fabricantul de procesoare pentru smartphone-uri, cu o poziție dominantă pe piață. O a doua companie, cu aceeași denumire, este un consorțiu de 14 institute care activează în domeniul roboticii.

 4. A venit vremea, in care oamenii onesti si responsabili din interiorul acestor institutii controlate si satanizate ale statului sa dea pe surse, LISTE cu spurcaciunile care dau astfel de ordine criminale impotriva propriului popor, pt ca noi toti sa-i avem in vedere, atunci cand situatia o va permite, iar pedepsele sa fie pe masura faradelegilor lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button