X

Pașaportul de vaccinare intră în faza de testare

pasaport vaccin

Compania aeriană Air New Zealand, compania aeriană națională din Noua Zeelandă, a anunţat luni că va testa din aprilie un fel de paşaport digital de sănătate, care include şi vaccinarea anti-COVID-19 pentru reluarea zborurilor internaţionale în siguranţă, relatează EFE.

Cu acest certificat digital, care se bazează pe aplicaţia dezvoltată de Asociaţia Internaţională de Transport Aerian (International Air Transport Association – IATA), care doreşte reluarea rapidă a zborurilor după redeschiderea frontierelor şi să permită pasagerilor să-şi păstreze în siguranţă şi în privat datele privind sănătatea personală.

„Pur şi simplu este un certificat digital de sănătate pentru a putea împărtăşi datele mai uşor şi mai în siguranţă cu companiile aeriene”, a declarat Jennifer Sepull, directoarea Oficiului Digital al Air New Zealand, care a subliniat că „modul de a călători va fi net diferit, odată redeschise frontierele după pandemie”.

Jennifer Sepull a precizat într-un comunicat difuzat de companie, că această aplicaţie va genera „încredere” în rândul pasagerilor, companiilor aeriene şi al guvernelor atunci când vor fi reluate zborurile.

La rândul său, vicepreşedintele AITA pentru Siguranţa Pasagerilor şi a Mărfurilor, Nick Careen, a declarat că testarea acestui certificat de sănătate digital va fi o condiţie necesară pentru a relua activitatea zborurilor internaţionale.

„Guvernele pot fi sigure că pasagerii îndeplinesc toate cerinţele (pentru a evita răspândirea) COVID-19” prin această aplicaţie, a precizat Nick Careen.

Prima rută care va testa acest paşaport de sănătate digital va fi între localitatea neo-zeelandeză Auckland şi oraşul australian Sydney, în aprilie la o dată care încă nu a fost precizată.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Ceea ce vor sa faca companiile aviatice si industria HORECA din toata Lumea, sfideaza orice logica economica a profitului! Adica, dupa ce multe dintre ele au fost lovite in plin de catre Plan-demie, destule fiind la un pas de faliment, cu acest pasaport Covrig isi mai dau inca un sut la gioale, caci ii vor pierde ca si clienti, pe cei antivaccinisti! Dar eu sunt convins ca, acele companii mari, „corecte politic” sunt sustinute in secret cu bani virtuali de catre Oculta suzerana, iar cele mai mici sunt presate politico-economic in aceasta directie dementa pana ce vor da faliment!

    1. Da! Jos cu mizeria satanica de pasaport! Jos cu minciuna! Sfanta Treime si Maica Domnului sa ne miluiasca pe Toti si sa spulbere tot raul de pe fata pământului! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

  2. Se vede ca totul este orchestrat cei cu cancere si boli precum sida sau altele nu au avut si nu au nevoie de acest rshat de pașaport pentru o gripă trebuie pașaport extraordinar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.