X

Israelul face experimente pe copii. Au fost vaccinați chiar dacă producătorii de vaccinuri interzic acest lucru

Israelienii au vaccinat deja câteva zeci de copii, deși producătorii de vaccinuri nu au dat încă aprobare de utilizare

Israelul a permis utilizarea vaccinului anti-Covid doar în cazul celor cu vârsta peste 16 ani, dar informațiile care au ajuns în presa israeliană arată că Ministerul Sănătății a permis ca aproximativ 100 de copii să fie inoculați. Toți s-au simțit bine după vaccin și nu au prezentat efecte secundare. Producătorii de vaccinuri nu au dat încă aprobare oficială pentru vaccinarea copiilor.

Toți cei implicați prezentau risc ridicat de îmbolnăvire, din cauza condițiilor preexistente, sau puteau infecta rude care aveau comorbidități – părinți care sufereau de deficit imunitar sever, diabet, afecțiuni respiratorii, obezitate sau cancer.

„Scopul nostru este să-i vaccinăm în continuare pe cei de 16 ani și peste, iar când va fi momentul să-i includem și pe cei sub 16 ani în campanie – pentru a acoperi o proporție cât mai mare din populație și pentru a ne întoarce cât mai repede la o viață normală”, spune directorul general al Ministerului Sănătății, Chezy Levy.

Potrivit unui sondaj realizat recent în Israel, doar 41% dintre părinții care au copii sub 16 ani ar fi de acord ca cei mici să primească vaccinul.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. Oare?!! Ce probe clare sunt cā in Israel este doar varianta placebo a vaccinului?! Dacā este pe bune? Copiilot din orfelinate nu le piarta neni de grijā, din nefericire.
   Treaba este groasā rāu!
   Satanistii nu se dau in làturi sa facā experimente pe copiii de toate vârstele..

   Se lucreaza la um efect otravitor lent, de duratā, de frica sa nu iada lumea in stradā. Le este frica sa impuna vaccinarea obligatorie la copii.

   Sa ne apārām copiii si sa nu acceptām nici un fel de vaccin!
   Doamne ajutā!

 1. Oare?!! Ce probe clare sunt cā in Israel este doar varianta placebo a vaccinului?! Dacā este pe bune? Copiilor din orfelinate nu le poarta nimeni de grijā, din nefericire.
  Treaba este groasā rāu!

  Satanistii nu se dau in làturi pentru ca sā facā experimente pe copiii de toate vârstele..

  Se lucreaza la um efect otravitor lent, de duratā, de frica sā nu iaså toatā lumea în stradā. Le este frica sā impunā vaccinarea obligatorie la copii.

  Sa ne apārām copiii si sa nu acceptām nici un fel de vaccin!
  Doamne ajutā!

 2. Faptul ca auzim mereu ca Israelul are cea mai mare rata de vaccinare, e cea mai buna dovada ca urmeaza antihristul.
  antihristul se inscauneaza la Ierusalim. Iar acolo trebuie sa fie tot poporul insemnat primul.

  Singurii care nu se vaccineaza sunt evreii religiosi si rabinii lor. Aceia sunt rabinii de care scrie in Biblie ca isi vor rupe hainele cand vor auzi ca antihristul se va declara pe sine dumnezeu in templu.

  Acei rabini care isi vor rupe hainele trebuiesc pretuiti de noi pentru ca vor veni la Ortodoxie. Iar cand vor veni unii vor fi asemenea Sfintilor Apostoli, care tot evrei sunt! Dumnezeu ii asteapta si pe ei, iar daca Dumnezeu ii asteapta atunci acestia ne sunt frati.

 3. Pe mine nu mai mira cand aud astfel de stiri, pt ca este deja evident, ca elitele sataniste vandute ale tarilor Lumii, lucreaza toate la foc automat pt reducerea populatiilor prin vaccinuri, dar si prin alte mijloace, in conformitate cu directia data de Protocoalele Înţelepţilor Sionului! In tot acest genocid, conducatorii israelienilor se dovedesc cei mai zelosi dintre aceste elite, in aplicare acestui plan criminal universal! Amuzant este faptul ca in timp ce lucreaza cu spor la reducerea propriei populatii, establishmentul jidanesc ii acuza pe goiymi de antisemitism! Tare de tot!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button