X

Se întâmplă ACUM: Noua Ordine Mondială se instaurează, iar pentru asta trebuie redusă populația globului

Image result for reduce world population

Plandemia de covid-19 lansată în 2020, confirmă citatele unor personaje celebre, cunoscute de întreaga omenire. Teoriile conspiraţiei cu privire la viruşii concepuţi în laborator pentru decimarea omenirii ar putea fi adevărate, dacă luăm în considerare următoarele declarații ale acestor indivizi.

Roosevelt, Grobaciov, Kissinger, Rockeffeler sau chiar Bill Gates au făcut mai multe declaraţii îngrijorătoare, care au fost cuprinse într-un materialul de mai jos.

Declaraţiile oamenilor care conduc lumea:

Graviditatea ar trebui să fie o crima împotriva societăţii, cu excepţia cazului în care părinţii deţin un permis de la guvern. Toţi potenţialii părinţi ar trebui să fie indemnati la a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand antidoturi cetăţenilor alesi pentru fertilizare” –  David Brower, directorul executiv Sierra Club

„Societatea nu face nicio afacere, dacă permite degeneraţilor să-şi perpetueze specia” – Theodore Roosevelt

„O populaţie totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai puţin decât în prezent, ar fi ideală” –  Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon.

„Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: trebuie sa reducem nivelul populaţiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei…. Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de multi oameni … Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile …Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra ” –  Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populaţie.

„În căutarea unui nou duşman care să ne unească, ne-a venit ideea cu poluarea, ameninţarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea şi potrivirea proiectelor de lege dupa ele…. Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauze. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenţia umană şi numai prin schimbarea atitudinilor şi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depăşite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea” –  Alexander King,  Bertrand Schneider – Fondator şi respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluţie globală” Pag 104-105, 1991.

„Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni … Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă” – Paul Ehrlich , profesr la Stanford,în cartea : „Bomba numita Populaţie”

„Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: „Virusul-Om”. Primele mele trei obiective principale ar fi : reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale şi in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii” – Dave Foreman

„Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepţie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Reduceti populaţia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice” – Mihail Gorbaciov

„Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate. Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili. Populaţia lumii trebuie să fie redusa cu 50%” – Dr. Henry Kissinger

„Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială” –  David Rockefeller

„Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepţia cazului în care el va lua o iniţiere luciferica” – David Spangler, director al Iniţiativei Planetare, Organizaţia Naţiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age

„Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni (declaraţia a fost făcută în urmă cu câţiva ani). Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!” – Bill Gates

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

16 comentarii

 1. Va rog din suflet, rugati-va putin pentru tatal prietenei mele, care in acest moment se afla in operatie foarte complicata pe inima si nu stim ce va urma.
  Orice rugaciune cat de mica ar fi ea, ne-ar ajuta enorm. Multumesc mult

 2. Cand te uiti la astia, parca Bill Gates e cel mai omenos…. doar 10-15 la suta, fata de 50% Kissinger si ailalti cu peste 90% sa moara ajutati de tehnologie, mass-media, politicieni si – cu voia dumneavoastra, ultimii pe lista – MEDICII.

  1. Nu e nicidecum mai omenos, ci se teme pentru el și familia lui mai mult decât ceilalți. Ori este cu mult mai perfid decât ceilalți, înșelând , precum s-a întâmplat cu dv., percepția auditorilor. Scopul lor, ca unii ce stau cumva la aceeași masă și care se supun satanei, este același și unul singur: reducerea populației sau uciderea ei până la procentul afirmat aici de cei mai mulți dintre ei. Deci B I L L „îi întrece” pe toți ceilalți fiind mult mai perfid. Așa se vede de la mine a fi treaba azi.

 3. https://www.buciumul.ro/2021/02/18/nu-impunerii-prin-lege-a-mastii-in-spatii-deschise/
  NU IMPUNERII PRIN LEGE A MĂȘTII ÎN SPAȚII DESCHISE!
  [ lista de e-mail-uri ale deputatilor e in finalul articolului, ] [ Legea va fi dezbatuta Luni, 22 Febr.2021 ]
  URGENT : Trimiteți acest Memoriu ( de mai jos – ___completati cu Numele dvs___) pentru a amenda Legea PLX 31/2021 legată de impunerea măștilor în toate spațiile publice, de reglementarea telemuncii și a școlii online. Apoi îl veți distribui peste tot, altfel copiii noștri vor fi obligați să studieze în mascarada online cu anii, iar noi vom fi forțați să ne sufocăm cu măștile neconforme puse pe față atât în spațiile închise, cât și în cele deschise. Acționați ACUM și mai avem o șansă❗

  1. Ei bine John! Dacă crezi cu adevărat în sfânta scriptură, vei crede și că pământul este plat și infinit și că avem loc cu toții pe el chiar dacă hărțile lor ni-l prezintă rotund și limitat. Problema sataniștilor este că suntem atât de mulți încât nu ne mai pot controla, iar misiunea lor luciferică e de a distruge creația Domnului și pe om, ca aceasta să nu mai poată ocupa în Rai locurile rămase libere de la căderea îngerilor răzvrătiți. Răspunsul ar fi că ei nu au trecut prin centura de radiații Van Allen (nu Van Hallen, că ăla e un chitarist celebru), fiindcă aceasta este dură și impenetrabilă întocmai ca un Dom(cupolă) ce acoperă întreg pământul. Dincolo de această cupolă nu ar mai fi nimic. Nici măcar gol. Iar corpurile cerești sunt proiectii de radiații pe diferite spectre și nu sunt reale fizic. Asta spune scriptura și eu asta cred deși îmi plac filmele SF cu nave și extratereștrii ?. Restul e minciună de la evolutionism la new age. Adevărul este doar la Dumnezeu…

 4. Acestia sant fii diavolului cei care vor distrugerea omenirii iata ce spune Mantuitorul in Ev de la Ioan 23.Şi El le zicea: Voi sunteţi din cele de jos; Eu sunt din cele de sus. Voi sunteţi din lumea aceasta; Eu nu sunt din lumea aceasta.
  24. V-am spus deci vouă că veţi muri în păcatele voastre. Căci dacă nu credeţi că Eu sunt, veţi muri în păcatele voastre.
  25. Deci Îi ziceau ei: Cine eşti Tu? Şi a zis lor Iisus: Ceea ce v-am spus de la început.
  26. Multe am de spus despre voi şi de judecat. Dar Cel ce M-a trimis pe Mine adevărat este, şi cele ce am auzit de la El, Eu acestea le grăiesc în lume.
  27. Şi ei n-au înţeles că le vorbea despre Tatăl.
  28. Deci le-a zis Iisus: Când veţi înălţa pe Fiul Omului, atunci veţi cunoaşte că Eu sunt şi că de la Mine însumi nu fac nimic, ci precum M-a învăţat Tatăl, aşa vorbesc.
  29. Şi Cel ce M-a trimis este cu Mine; nu M-a lăsat singur, fiindcă Eu fac pururea cele plăcute Lui.
  30. Spunând El acestea, mulţi au crezut în El.
  31. Deci zicea Iisus către iudeii care crezuseră în El: Dacă veţi rămâne în cuvântul Meu, sunteţi cu adevărat ucenici ai Mei;
  32. Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
  33. Ei însă I-au răspuns: Noi suntem sămânţa lui Avraam şi nimănui niciodată n-am fost robi. Cum zici Tu că: Veţi fi liberi?
  34. Iisus le-a răspuns: Adevărat, adevărat vă spun: Oricine săvârşeşte păcatul este rob al păcatului.
  35. Iar robul nu rămâne în casă în veac; Fiul însă rămâne în veac.
  36. Deci, dacă Fiul vă va face liberi, liberi veţi fi într-adevăr.
  37. Ştiu că sunteţi sămânţa lui Avraam, dar căutaţi să Mă omorâţi, pentru că cuvântul Meu nu încape în voi.
  38. Eu vorbesc ceea ce am văzut la Tatăl Meu, iar voi faceţi ceea ce aţi auzit de la tatăl vostru.
  39. Ei au răspuns şi I-au zis: Tatăl nostru este Avraam. Iisus le-a zis: Dacă aţi fi fiii lui Avraam, aţi face faptele lui Avraam.
  40. Dar voi acum căutaţi să Mă ucideţi pe Mine, Omul care v-am spus adevărul pe care l-am auzit de la Dumnezeu. Avraam n-a făcut aceasta.
  41. Voi faceţi faptele tatălui vostru. Zis-au Lui: Noi nu ne-am născut din desfrânare. Un tată avem: pe Dumnezeu.
  42. Le-a zis Iisus: Dacă Dumnezeu are fi Tatăl vostru, M-aţi iubi pe Mine, căci de la Dumnezeu am ieşit şi am venit. Pentru că n-am venit de la Mine însumi, ci El M-a trimis.
  43. De ce nu înţelegeţi vorbirea Mea? Fiindcă nu puteţi să daţi ascultare cuvântului Meu.
  44. Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.
  45. Dar pe Mine, fiindcă spun adevărul, nu Mă credeţi.
  46. Cine dintre voi Mă vădeşte de păcat? Dacă spun adevărul, de ce voi nu Mă credeţi?
  47. Cel care este de la Dumnezeu ascultă cuvintele lui Dumnezeu; de aceea voi nu ascultaţi pentru că nu sunteţi de la Dumnezeu. Aceste familii de masoni ar trebui ei executati s-au lepadat de Hristos si sau unit cu cel pe care -l slavesc pe marele arhitect care este diavolul

  1. Fii diavolului nu cred adevarul nici din gura lui Dumnezeu si pastorii nostrii ne invata sa fim buni cu ei, cu cei care sunt ca porcii, sa le aruncam margaritare, sa le dam haina, sa intoarcem obrazul. Nu. Fii diavolului sunt dusmanii lui Dumnezeu. Cine face bine dusmanilor lui Dumnezeu si indura batjocura, ori e prost ori e vanzator de Dumnezeu. Lasii nu vor intra in Imparatia Cerurilor.

   1. IANCU [email protected] Ca să nu greșesti, îl ai drept model de comportament pe Sf. Ioan Botezătorul în confruntarea cu împăratul Irod, dar și cu lumea. Ceartă ce nu stă dreot, dar nu scoate sabia. Sau sabia ta sa fie sabia Duhului Sfânt, adică cuvântul lui Hristos(Dumnezeu).

    1. Lica,
     Ilie Profetul lui Dumnezeu a pus mana pe sabie si a injunghiat pe cei patrusute si cincizeci de preoti ai lui Baal, la paraul Chersonului.
     Asa, iubirismul vrasmasilor nu aduce decat lanturi si moarte, batjocura crestinilor si hule impotriva lui Dumnezeu.
     Uite ca Stefan cel Mare , Vlad Tepes, Mihai Viteazul au stiut ce iubire sa le aplice turcilor: teapa si spada.
     Aici e marea dilema a crestinilor: cand sa accepte prigonitorii si cand sa puna mana pe sabie sa-i taie.
     Cand au ales supunerea, au fost numiti lasi, mamaligi: cand au ales spada, au fost numiti habotnici, inafara istoriei,fricosi, colaborationisti etc etc.
     Eu zic ca vremea sabiei a venit.

 5. Iată o dovadă de sinceritate:
  „Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepţia cazului în care el va lua o iniţiere luciferica” – David Spangler, director al Iniţiativei Planetare, Organizaţia Naţiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age
  Așadar, New Age presupune închinarea la necuratul! Înpoia noastră, New Age!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings