X

Penicilina – un mucegai, aspirina – extract de copac, ivermectina – leac pentru pisici. Nu avem nevoie de ele în România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Exista doua medicamente, penicilina si aspirina (este mai simplu sa folosesc denumirea notorie in loc de acid acetilsalicilic, substanta activa) care merita fara rezerve titlul de “medicamente minune” ale ultimilor peste 100 de ani; sunt substante care au schimbat durata si calitatea vietii oamenilor. Si datorita lor, direct dar si indirect, pentru ca au dus la descoperirea altor medicamente si tehnologii, traim cu 30 de ani mai mult decat traiam la inceputul secolului XX.

Intr-un articol publicat in 2011 intr-o prestigioasa revista japoneza, autorul Andy Crump propunea ca si Ivermectina sa fie incoronata cu acelasi titlu, pentru contributia pe care a adus-o la sanatatea si bunastarea omenirii. In 2015, cercetatorii care au descoperit substanta, americanul William Campbell si japonezul Satoshi Omura, erau recompensati cu Premiul Nobel pentru fiziologie si medicina – deci Ivermectina este o substanta de Nobel.

De ce? Pentru ca a salvat sute de milioane de oameni din Africa, America de Sud si Asia care pana la aparitia substantei nu aveau nici o sansa. Lumea isi aminteste poate de “River Blindness”, o boala cauzata de un vierme, care provoca orbirea si distrugere cutanata si in cele din urma dizabilitare si moarte. Boala era endemica in 1970 in 37 de tari din trei continente. In 1988, dupa utilizarea pe scara larga a Ivermectinei, oncocercoza (denumirea stiintifica a bolii) a fost practic eradicata. Au fost stavilite, tot cu ajutorul Ivermectinei, zeci de alte boli parazitare foarte raspandite pe tot mapamondul, atat la oameni cat si la animale.

S-a discutat foarte mult in ultima saptamana, deseori cu o violenta verbala incredibila, pe marginea Ivermectinei, spunandu-se ca se experimenteaza utilizarea la oameni a medicamentelor pentru pisici. Minciuna sau confuzie, nu conteaza, dar ca sa clarificam, exista cel putin 1200 de substante farmaceutice comune uzului uman si veterinar. Si, cu putine exceptii, toate marile companii farmaceutice din lume produc si medicamente de uz veterinar.

Opinia aceasta nu este o opinie pentru a promova utilizarea Ivermectinei in tratamentul SARS-CoV-2, asta vor decide specialistii. Nu este nici o opinie de afaceri, asa ca poate ca nu va interesa bancherii, corporatistii, antreprenorii, avocatii de fuziuni si achizitii, lobby-isti, etc. – chiar daca prin utilizarea Ivermectinei multe tari si-au revenit din punct de vedere economic si sanitar.

Am vrut doar sa reamintesc oamenilor de afaceri care-o citesc ca lucrurile mari au inceputuri marunte si sa punctez ca noi, romanii, suntem oameni destepti si educati, sa ne straduim sa ramanem asa.

Dragoş Damian, Terapia Cluj

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. e la mintea cocosului ca nu pot exista doua medicamente diferite, pentru om si animal, cand substanta si formula chimca e una singura; e treaba distribuitorilor ce etichete de marketing pun pe cutii.
    hai sa nu mai dati oamenilor vitamine pentru ca se dau, culmea, si la animale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button