X

IN DIRECT: Protestul de la Ministerul Sănătății

UPDATE: Ministrul Vlad Voiculescu a părăsit clădirea ministerului pe ușa din spate.  George Simion anunță cu nou protest mâine și cere să fie primit în audiență de ministrul Sănătății

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

UPDATE: Protestatarii se întorc la Ministerul Sănătății

UPDATE: Numărul protestatarilor crește în drum spre Spitalul Matei Balș. Oamenii cer DEMISIA lui Raed Arafat și scandează ASASINII!

Discursul lui George Simion

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Hai sa fim seriosi… :))) Asta e doar o supapa prin care se mai detensioneaza atmosfera in Romania. Oare cat de… “inocent” mai poate fi cineva la ora asta ca sa creada teatrul asta. Brusc POLITIENII s-au cumintit, autoritatile sunt ravasite si speriate in fata acestui adevarat tzunami social… Desigur ca trebuia sa se intample ceva si in Romania, ca prea se statea ca… vorba aia… in timp ce alte tari au zilnic demonstratii Pe-Bune, nu ca simulacrul asta. Parca si vad cum se lucreaza de zor in laboratoarele Partidului Unic pentru a mai pune de o “revolutie” (in direct, bineinteles)

  2. “Sa aveti curaji romanilor”
    Cuvintele auzindu-se dupa plexiglasul de pe fata…

    Eminescu e inca in voga si le zice mai bine ca oricine si in vremurile astea:
    „Şi acum priviţi cu spaimă faţa noastră sceptic-rece,
    Vă miraţi cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece?
    Când vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă
    Numai banul îl vânează şi câştigul fără muncă,
    Azi, când fraza lustruită nu ne poate înşela,
    Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa?
    Prea v-aţi atătat arama sfâşiind această ţară,
    Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară,
    Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei,
    Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei!
    Da, câştigul fără muncă, iată singura pornire;
    Virtutea? e-o nerozie; Geniul? o nefericire.

    1. da!
      o selectie PERFECTA!
      Problema se pune astfel :cind EI ,ROMANI ADEVARATI ,SUPERCIVILIZATI ,adica SUPERMORALI se vor aduna intr-un TOT UNITAR si vor spune
      :Noi nu sintem ca voi !
      Noi sintem geniali de doua mii de ani din tata in fiu si am asteptat inmultirea noastra ,ca sa.va AJUTAM sa deveniti si voi OAMENI ADEVARATI nascuti din ADAM SI EVA,si nu ce sinteti , PITECANTROPI RETARZI nascuti din MAIMUTE asa cum corect v-a spus satanistul darwin .
      Da ,NOI sintem PUTINI ,in comparatie cu voi SECURISTII majoritari adica SATANISTII celor doua mii de ani ,fie zisii comunisti.fie zisii liberalo-taranisto-regalisto -burghezo-mosieri,aceiasi MIZERIE TRASA.LA 8NDIGO de doua mii de ani iar EMINESCU ne certifica ADEVARUL ,trecut prezent si viitor !
      ASA CA ROMANILOR CIVILIZATI ,ADICA SUPERMORALII NATIEI ,cind VA.INTRATI IN PIINE ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button