X

[VIDEO] Plăvanul de la 3Coceni în urma morții a 5 persoane: „Țin să felicit forțele de intervenție pentru promptitudinea intervenției”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iohannis a vizitat vineri Institutul „Matei Balș”, după tragedia în care au murit cinci persoane, în urma unui incendiu la unul dintre pavilioanele spitalului.  Fără concluzii, fără măsuri, fără soluții, plăvanul s-a dedat la felicitări și laude, ca să mascheze incompetența unui sistem al cărui cap este de 7 ani:

A fost o intervenție foarte complicată, s-a reacționat extrem de rapid. În foarte puține minute a fost stins focul, însă din păcate pentru câțiva a fost prea târziu. Totuși, țin să felicit forțele de intervenție pentru promptitudine.

Nu vreau să închei înainte de a spune ceva despre persoanele care în aceste săptămâni au fost și rămân eroii mei: medicii, asistentele, întregul personal.

Ei au depus eforturi supraomenești, lucrează de un an de zile în condiții de stres, complicate, cu personal prea puțin și îmi exprim admirația pentru tot personalul medical.

Tot ce merită ei sunt laude și încurajări.

Același discurs l-a avut și după incendiul de la Piatra Neamț. Dar ambele discursuri sunt diferite de cel din 2015, după cazul Colectiv, când a cerut DEMISIA Guvernului! Același lucru cerem și noi, dar în plus și demisia acestui incompetent și dezgustător preș-edinte Werner, sluga lui Merkel:

IOHANNIS DEMISIA sau dacă NU, REVOLUȚIE ADEVĂRATĂ, nu ca în 1989!

Citiți și: De ce nu ies #hastagii în stradă după incendiul de la Balș? Hai cu ”mafia useristă din Sănătate”!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. A vorbit bine, totusi, presedintele, pacat ca nu e cu noi, altfel calca bine, vorbeste bine (mai ales, uite, cand e putin smerit de situatie si nu are o hartie scrisa). Mi-a placut de el cum a vorbit, dar pacat ca el slujeste altor interese, mare pacat.
    De ar fi fost cu adevarat pentru noi, pentru interesele noastre, ale tuturor romanilor si crestinilor ortodocsi, la cum s-a prezentat azi, ar fi fost un presedinte bun.

    Pacat, mare pacat !

  2. Titlul articolului nu e corect: presedintele a inceput a spune ca regreta ce s-a intamplat.

    Sigur, nu a dat nici o vina pe el si pe guvernul lui, pe parlamentul lui, pe ministrii lui, dar asta era aproape imposibil sa o faca…

    Haideti sa lasam ura asta fata de ei, mai bine sa-i pomenim, Doamne lumineaza-l !, cine stie, poate ii vine dor de a face cu adevarat bine pentru neamul asta romanesc care l-a adoptat, pana la urma, un singur gest daca va face pana la sfarsitul vietii sau mandatului lui si ar fi de mare cinste pentru Dumnezeu, si de mare ajutor noua..

      1. Președintele Molotov sau presedintele piroman nazist numit de forțe oculte care vor distrugerea Romaniei sau mai pe scurt sclavul perfect al lui Merkel!

    1. Uaii!asta e NEbotezat,e PAGAn,e si NEAMT(dupa jidovi,a 2a cea mai spurcata/satanica natie),apoi el e SEFUL,,noii normalitati”=BOTNITA(da’ poate si tu esti un BOTNITAR si de aia il iubesti)=vaccinarea VITELOR(ca asta au ajuns romaneii,iubitori si SUPUSI la rahaturile STRAINILOR) prin VICLENIE,iar mai grav si mai grav e ca acest CRIMINAL in masa,care a ATACAT siguranta nationala a tarii,a DISTRUS orice sansa de a mai putea avea VREODATA o economie de subzistenta prin INDAtorarea la MAXIM a tarii ,pe sute de ani, la STRAINI,a dat LOVITURA de STAT sub minciuna GLOBALA=covrig(cica TOTU-I global,ne incalzim global,adica odata, cu totii,ne imbolnavim global,iarasi TOTI odata,suntem CURISTI globali,adica TOTI si..etc) a SCHIMBAT, NEOFICIAL,deocamdata, demoncratia cu DICTATURA si a IMBOTNITAT si copii VITELOR care au permis asa ceva sa li se intample Sfintisorilor sub 10 ani.Aia NU SUNT PARINTI si NU isi iubesc copilasii.
      Se vede din cer ca SCURSURILE secrete,pardon SERVICIILE secrete,care FAC cartile in tara asta si nu numai, urasc asa mult pe romani,incat a pus CALAUL acestui neam, pe cel mai PROST om de pe tera,SPRE A FI cei MAI UMILITI,ca nici bine nu stie lb pe care se PREFACE ca o stie si o respecta,lb romana.La el in casa/familie(defapt e FARA familie,ci are o partenera=carmen) sunt SIGUR ca NU vorbeste romaneste si nici nu zice ca are si CEVA… ROMANESC in el,iar pe deasupra e si VANZATOR DE COPII la STRAINI.
      Eu ii urez acestui PLAVAN ,mare si PROST,precum si Nebotezatului RAHAT arafat,RAIOSULUI basoiu,care e ascuns/dat la fund de scarbele secrete,precum si manelistului UNGUR orban,fiul lui IMRE (EMRE),dat la fund si el de scarbosii secreti(serviciile secretoase=scarboase=VIPERELE si cobrele satanei),streinului de NEAM roman CERCELATU’ adrian,RAFila fiul TORTIONARULUI Alexandru (la fel ca fiusu),vela MILITIANU’,CIOLACU’ securistu’ care tace si FACE ce-i zice PLAVANU’ si TOTI rahatii aia care se cred doctori,dar is DOFTORI si TOTI care APARA pe STATUL=MAMONA=jucaria lu’ANTIHRIST ,la TOTI acestia le urez sa le dea Dumnezeul Treimic Facatorul Ingerilor si al oamenilor al TUTUROR celor vazute si Nevazute sa le DEA LA TOTI ACESTIA PEDEAPSA CRANCENA,aici in TRUP ,iar dincolo sa le ierte lor SPURCACIUNILE SI CRIMELE facute ,PE DEGEABA,fara sa le doreasca cineva rau,nici macar cu gandul, asupra acestor bastinasi=nascuti aici=nativi romani,cu strastrabunici nascuti si crescuti si traiti aici.
      P.S Daca era Biserica DREPTslavitoare si NU o ,,biserica’’ APOSTATA,IMBOTNITATA si ERETICA,pai trebuia sa dea BLESTEMULUI pe dusmanii neamului romanesc DREPTcredincios Ortodox si a neamului omenesc creat de Preasfanta Treime ,daca acestia NU se pocaiau si incetau sa faca RAUL RAULUI acestui neam CAZUT si el si LEPADAT ptr rahaturile=BANI,pamantesti.
      Hristos Dumnezeu sa trimita Ingerul Sau si sa PEDEPSEASCA pe acesti CRIMINALI ptr IMBOTNITAREA si VACCINAREA copiilor neamului romanesc,care a dat Sfinti pe Brancovenii cei MUCENICI,pe Sf Voievod Stefan cel MARE,SABIA impotriva Nebotezatilor care au parjolit/atacat acest NEAM romanesc ,pe Sf Calinic de la Cernica,care a APARAT credinta DREAPTA in vremea ATEULUI si spurcatului CUZA ,,VODA’’,care a ATACAT Biserica prin a sechestra averile Bisericii si a NU se mai putea intretine,iar la schimb,in mod SERPESC le-a dat SALARII SI PENSII la cei care trebuiau sa fie… RUPTI de cele LUMESTI=PAMANETESTI=SATANICE si care acest DESANTAT cu titlu de ,,voda”,NU VOIEVOD a creat scoala PROFANA,desfiintand scolile din jurul Manastirilor si al Bisericilor,unde dascali erau Preotii si infiintand scolile cu…. PROFII de azi,care au ajuns sa predea…. ca OMU’ E MAIMUTA(Vaaaii de ei ,de acesti PROFI LEPADATI si AFIEROSITI SATANEI ptr …BANI) si a INFIINTAT SATANICUL cuza , prin LEGE, sa mearga sotii sa divorteze la TRIBUNALU’ satanei=GIUSTITA se cheama azi,un drac chor cu o balanta,( care azi o APARA alti LEPADATI ptr….da,asa e ,v-ati prins….BANI)ca pana la SATANICUL CUZA era CARTE de despartire ,asa cum a PORUNCIT Mantuitorul sa faca oamenii,NU RAHATII SI CIRCARII pamantului,numiti azi SEFI si cartea de despartire se dadea dupa ce sotii mergeau la preotul lor si trebuiau sa aiba ARGUMENTE PUTERNICE ptr a li se aproba asa ceva,dupa canoane si cateheza a respectivilor si TOT acest SATAN CUZA a vrut de atunci sa introduca in Biserica si CALENDARUL PAPISTAS (asa zisul calendar nou,azi),dar atunci au fost Sfinti ,precum Sf Calinic de la Cernica care NU AU PERMIS nici o SCHIMBARE la cele VESNICE SI DE NESCHIMBAT….si multi alti Sfinti ai neamului asta precum ULTIMUL Sf Iustin Parvu….mai,pai chiar de ar fi razboi,cineva trebuie sa se ridice sa lupte(Pr Iustin Parvu)…

      1. Romane, ai mare Dreptate in tot ce spui…
        Vlad Tepes, eu cred ca Plavanul e direct raspunzator de toate incendiile de la bisericile care au fost mistuite de foc…cica acoperisurile au luat foc de la scurt circuit a instalatiilor electrice…dar DUMNEZEU e Mare…

  3. Se pare ca Plavanului, asemenea “ilustrilor” sai inaintasi, a inceput, inca din 2015, sa-i placa cuptoarele! Probabil ca, asa se explica si felicitarile sale pt “realizarile” de la aceste 2 spitale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button