X

Incendiu la Matei Balș: 5 morți. Iohannis nu răspunde nici acum cu capul? Atunci trebuie REVOLUȚIE!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

UPDATE: Numărul celor carbonizați a crescut la 4.

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, la pavilionul 5 al Institutului Matei Balș din București, unde erau internați pacienți cu COVID. Patru persoane au murit: trei au fost găsite carbonizate în salon, în timp ce o a patra a fost declarată decedată mai târziu. Cauzele incendiului sunt în acest ținute secret, încercându-se să se inducă ideea că nu instalațiile de oxigen au provocat incendiul.

Întrebat în ce stare se aflau cei patru pacienți care au decedat, dr. Adrian Streinu-Cercel a declarat că aceștia erau în „stare medie spre gravă” și că aveau mască de oxigen.

Incendiul de la spitalul Matei Balș din Capitală este a doua tragedie care are loc într-un spital din România, după ce, în luna noiembrie, un incendiu a izbucnit la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț. Zece oameni au murit în noaptea tragediei.

Avertismentul ignorat al unui medic

După incendiul tragic de la Piatra-Neamț, de la care au trecut doar 77 de zile, România este îndurerată de noi morți arși în secțiile de tratare a bolnavilor ATI. Pe 15 noiembrie 2020, dr. Elena Copaciu avertiza:

”Tragedia de la Neamț se poate repeta în orice secție Covid, unde dăm și 60 de litri de oxigen pe minut”.

Cine va răspunde pentru aceste crime? 

Oamenii aceia s-au dus vii la spital. Erau tratați de Covid, dar au murit carbonizați. Dacă imbecilitatea unui președinte, ticăloșia unora ca Streinu-Cercel și Rafila care au refuzat să se implice în folosirea în masă a Ivermectinei, încât această viroză să fi fost eradicată încă din vara anului trecut, NU VOR FI PEDEPSITE DRASTIC, atunci trebuie REVOLUȚIE, iar acești ticăloși închiși pe viață pentru GENOCID, dacă legea nu permite să fie executați în piața publică!

În plină tragedie cu repetiţie, premierul Cîţu laudă intervenţia rapidă de la ‘Matei Balş’: ‘De aceasta dată reacția autorităților a fost eficientă și rapidă’

„În același timp au fost identificate locuri în alte spitale din București unde au fost transferați imediat mai mulți pacienți. M-am asigurat că transferul s-a făcut în condiții sigure. Un lucru este cert, de această dată reacția autorităților a fost eficientă și rapidă. Despre cauze și responsabili discutăm după ce avem toate informațiile”, conchide premierul.

Ce poate declara un ticălos, precum Dan Barna:

E totuși de remarcat promptitudinea și viteza reacției, faptul că toate cele 102 persoane din pavilionul respectiv, din clădirea aceea, au fost mutate, 44 sunt deja în alte spitale. Adică pare că reușim să învățăm de la o tragedie la alta.

Un alt ticălos, Vlad Voiculescu despre problema LIPSEI căldurii din spitale: Nicușor Dan nu poate face MAGIE

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

24 comentarii

 1. Eu zic doar Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca pe cei ce au murit,
  mai zic apoi ca nu cred ca ne face bine sa ne inveninam sufletul cu ce fac astia de sus, ci
  sa incercam doar sa ne vedem de suflet,
  ohh daca toti ar crede in Mantuitorul nostru, pana si mortile noastre ale tuturor ar fi dulci…

  Fratilor, nu mai este veacul nsotru de biruinta, e veacul credintei, al apostaziei, sa ne doara sufletele de cei ce se vor pierde, sa aducem rugaciune cat de multa pentru ei, nu vad alt sens de a trai acum, pana cand va veni Soarele Dreptatii, trebuie sa ne gaseasca in priveghere si rugaciune, in Mila pentru toti (“Mila voiesc iar nu jertfa”)
  Dumnezeu sa-si arate mila Sa cea bogata peste toti romanii, toti binecredinciosii, si peste toti oamenii smeriti, dar sa aiba mila si de ceilalti, ca macar ce se intampla sa-i imblanzeasca si sa-i intoarca la credinta.

  1. Adevarat exista si o “smerenie” care ascunde defapt lasitatea si grija de sine. Dar marturisirea, jertfa din dragoste pentru aproapele trebuie facuta cu mare grija si buna socoteala. Avem o istorie intreaga de razboinici “crestini” care au “luptat pentru Dumnezeu” uitand ca Dumnezeul prin Unul-Nascut Fiul, Domnul Nostru Iisus Hristos a venit sa biruie lumea prin cuvant, nu prin biruinta razboiului violent. Macabeii s-au opus stapanirii pagane care le batjocora credinta, le-au spurcat Templul si ii forta sa incalce legea veche si prin asta sa se lepede de Dumnezeu si sa urmeze paganilor. Indemnul “tara are nevoie de Macabei!” in cazul de aici – pentru nedreptati lumesti, abuzuri, neglijenta criminala ( vatamari fizice ) e pericolus. E aceiasi alunecus in care au cazut multi luptatorii pentru dreptate (ex: cruciatii), care au inceput dintr-o dorinta sincera de a oprii nedreptatea si au ajuns sa justifice violenta, crime si alte caderi prin faptul ca ei lupta pentru dreptate si marturisesc pe Dumnezeu.

   Deci nu violenta, oricat v-ati gasi voi indreptatiti sa judecati si sa transati. Avem multi duhovnici mari romani care ne-au avertizat ca o sa fie ciocniri si violenta, si noi, crestinii, sa ne ferim de ele. Este de luat aminte ca orice agenda care e spre inrobirea omului o sa aiba o reactie de rezistenta, si e o variabila luata in considerare, sunt tot felul de “lideri ai opozitiei” falsi, meniti sa adune in jurul lor rezistenta reala, pentru a fi directionata in directia dorita – violenta, sminteli etc , astfel incat stapanirea sa le poata puna eticheta de teroristi si nebuni etc. Mai ales dupa ce ne-au innebunit cu atatea luni inchisi in casa, acum avem manii si frustrari adunate. Mare grija!

   Dar da, trebuie proteste, trebuie sa ne exprimam public nemultumirea, pasivitatea e vazuta ca docilitate, si daca nu ne opunem in nici o masura vizibila, sa considera ca ne-am exprimat vointa – suntem de acord pentru ca nu am protestat. Si o sa prinda politrucii tupeu. si o sa tot sporeasca pana se opune turma.
   Unul din marii marturisitori din temnitele comuniste, omul de ştiinţă Alexandru Mironescu zicea: “„Părerea mea este că un om, un popor sau chiar o civilizaţie care nu-şi asumă nişte riscuri, care prea îşi apără pielea, care nu e în stare să consimtă la sacrificii, ca să salveze prin exemplul tocmai al sacrificiului câteva principii spirituale fundamentale, riscă să piardă totul şi să intre în lichidare”.
   Si tot el : “„Recomandările de răbdare, de îngăduinţă sunt bune, dar, să luăm aminte, căci există în Biserică o adevărată superstiţie a cedării, a împăciuirii, care este o falsă pace. O psihologie a mielului care va fi devorat fără nici un folos ‒ căci nu este vorba de un sacrificiu sau de un martiraj, ci de o laşitate, o penibilă laşitate. Neruşinaţii îşi intimidează ieftinele lor victime tocmai prin îndrăzneala lor neruşinată. Dar eu vă recomand: îndrăzniţi o dată şi vă opuneţi, asumându-vă, fireşte, riscul şi primejdia, şi o să vedeţi cât sunt de laşi şi de poltroni”

   Lupta, la care iesim cu Dumnezeu e cea pentru marturisire a credintei si a adevarului. In momentul in care ni se cere sa ascultam de oameni in loc sa ascultam de Dumnezeu. Cand este batjocorita credita si Biserica. Trebuia sa iesim cand s-au inchis bisericile.

   Doamne ajută! Fă-ne vrednici de povățuire.

   1. @Ionut. Îți place să te auzi vorbind și vorbești prost! In primul rand : Nu am judecat pe nimeni și nu am tranșat nimic! Și nici nu am îndemnat la violenta! Te contrazici spunând. :” mărturisirea și jertfa din dragoste pentru aproapele trebuie făcută cu mare grijă și buna socoteala”….. Pai,prietene acea jertfa nu mai este din dragoste ,caci e cu socoteala. Apoi spui : ”
    “”Lupta la care ieșim cu Dumnezeu e cea pentru mărturisirea credinței etc'” că sa concluzionezi: Trebuia să ieșim când s- au închis bisericile” Vezi bine că ești doar un predicator, De aceea l- am citat pe Sf Paisie .,pentru că de vorbitori că ține și că alții e plin internetul!

    1. Daca citesti atent, cand am scris de judecata si de violenta, nu era o constatare ci un avertisment pentru o ispita reala (si noua pentru majoritatea) in viitorul apropiat (am scris: “oricat v-ati gasi voi indreptatiti sa judecati si sa transati.”), adica daca furia asta adunata de 30 de ani se va manifesta fara discernamant.

     Prin “buna socoteala” nu am intentionat sa se inteleaga ratiunea umana, limitata si pervertita din cauza pacatelor, ci discernamantul. Definit de Sfintii Parinti ca dreapta masura a tuturor lucrurilor – “Virtutea cea mai mare este discernământul” (Sf. Isaac Sirul – “Cuvintari Ascetice”). Dragostea si jertfa se exclud reciproc cu discernamantul? Se vorbeste pe blogurile ortodoxe si nationaliste, dupa incidentul asta, de razbunarea martirilor, de intrat in casele politrucilor peste ei etc. Asta e unul din duhurile prezente ce se misca prin oameni in aceste momente. Si daca mergi sincer din dragoste pentru neam si tara la aceste manifestari tot trebuie discernamant, nu se merge orbeste, trebuie mare atentie cu cine te asociezi, si in care duh sunt ei acolo, cel al luptei pentru dreptate sau cel care vrea sa vada capetele cum se rostogolesc pentru nedreptati adunate de decenii…

     Indemnul meu de atentionare la judecata pripita mi-a fost raspuns cu o judecata pripita a cuvintelor mele.

     Si aici: “Apoi spui : “Trebuia să ieșim când s- au închis bisericile” Vezi bine că ești doar un predicator” Nu inteleg care e aspectul de vorbaraie goala aici? Am primit Sfanta Impartasanie cu 3 zile inainte sa restrictioneze Biserica, m-a ajutat Domnul sa stiu ce urmeaza. Am indemnat la fel catre cine a vrut asa ma asculte, am zis sa mergem la slujbe in continuare, sa nu ne fie frica, ca atunci era momentul marturisirii. Am tras un pic si de preotul paroh de la biserica la care ma duc, cat m-a rabdat. Daca toti atunci, ziceam nu, NU vom sta inchisi in casa de Sfanta Inviere, eu cred nu ajungeam aici, nu aveau putere indracitii sa atace si sa huleasca Sfantul Potir si altele si altele cate s-au intamplat. Mi s-a dat parca dreptate cand am vazut zambetele meschine ale prigonitorilor cand au vazut ca ne supunem, ca ne e frica de o boala care exista atunci doar pe ecranele televizoarelor.
     Ne-au inchis in casa sa ne dea drumul sa reactionam cand vor ei. Si faptul ca ii luam pe occidentali ca exemplu se vede decaderea in care am cazut si inabilitatea de a discerne duhurile. La inchiderea bisericilor am cazut testul de credinta si acum ne avantam cu intarziere sa mai castigam ce ? victorii politice simbolice (azi, intreaga clasa politica globala e supusa constient sau inconstient Satanei si ai lui). “Solutii omenesti nu mai sunt, dragii mei!” –
     Parintele Justin

     Dar ai libertatea sa intelegi si sa interpretezi lucrurile cum doresti. Imi cer iertare daca mesajul meu te-a suparat sau a fost piatra de poticnire. Scriu mult si suna ca si cum as predica pentru ca scriu mesajele lungi in felul in care le-as exprima in viu grai. Altcumva nu stiu. Am si tendinta de a scrie raspunsuri care nu sunt doar pentru comentariul la care am raspuns – e gresit si o sa fiu mai atent. Poate am patima inaltarii de sine si a parerii bune de sine, pentru care ma caiesc si o sa ma rog Domnului pentru indreptare.

 2. Bineinteles ca, Plavanul si ai sai “mari specialisti ai mortii”, Arafatu-Nosferatu, Streinu de Neam cu Cercel, Rafila-OMsila si sobolanul globalist-neomarxist, Vlad Voiculescu nu vor raspunde absolut deloc, fiind gasiti ca tapi ispasitori niste lucratori din spital! Asa ca, intr-adevar, Revolutia reprezinta ultima sansa pt poporul roman, capturat de satanistii, Iudele si slugoii astia, iar orice secunda de intarziere de punere in practica a acestui deziderat, inseamna un pas mai aproape de sclavia totala de tip asirian, ce i se pregateste!

  1. …romanilor le place sclavagismul, le place botnita, le place vaccinul (se inghesuie chiar la coada ptr a se otravi cu asa ceva), sunt lasi, inerti, egoisti, superficiali, autosuficienti, invrajbiti, indiferenti la ce se intampla in jurul lor. cei enumerati de tine mai sus pot sta linistiti, in colonie nu se va schimba nimic (pot sa mai apara inca zece astfel de tragedii in tara), aici doar Dumnezeu va face dreptate, nu poporul caruia ii place sa balteasca in propriul borhot si care chiar se bucura ca a ajuns cobaiul lui [email protected]… asta e adevarul…

   1. Ai perfecta dreptate, eu vorbeam de Revolutie ca despre un deziderat, nu ca despre un fapt implinit, pt ca, dupa cum spui si tu, n-ai cu cine!

 3. La câți bani s-au pompat în Bals, nu trebuia sa se întâmple asa ceva. Dar mai sigur banii i-a umflat pentru el, Streinu de neam cu cercel. Sunt atâția ani de la carnagiu, genocidul oribil, când s-a strigat “Vrem spitale nu catedrale”, dar nu s-a investit nimic nici în spitale

 4. Cum se face că anul trecut a fost căldură (cât de cât) în București, iar anul acesta foaie verde?
  Nu cumva pentru că suntem conduși de Nicușor, fondatorul USR? Este mai rău decât cu PSD!
  Iar o revoluție nu cred că ar fi bună, fiindcă aceasta ar putea fi orchestrată de păpușari!
  Care este părerea OrtodoxInfo?

  1. Parerea este ca decat sa mai moara oameni din popor, mai bine sa fie extirpati acesti politicieni si aruncati la ghena de gunoi a istoriei. Revolutia, nu revolta, inseamna poporul roman in strada, cu milioanele, atunci nu mai are nicio influenta oculta. Nu mai ascultati de toti bezmeticii, spanchii, care nu-si misca hoitul deloc pentru țara asta.

   1. OrtodoxInfo. Nu ai dreptate.

    Revolutia trebuie sa fie duhovnicesca, nu in strada.

    Nu ai ce sa extirpi pt ca cei ce conduc nu se vad. Tara nu este condusa nici de Iohanis nici de Guvern. Doamne iarta si miluieste.

    Lipsa de caldura in Bucuresti si focul din spitale nu sunt itamplatoare. Este unul din multi vectori de pornire spre ceva macabru care se va revela sub ochii tuturor. Insa putin vor intelege.

    Luminare de la Hristos pt pocainta le doresc tuturor in aceste vremuri.

    1. Si mie mi se pare extrem de stranie aceasta situatie mentinuta parca intentionat cu problema termoficarii, a gunoiului si acum inca un incendiu – Grupari teroriste din interiorul statului care raspund la comanda externa – globalista incearca declansarea unei explozii sociale pentru acea “resetare” si instaurarea a sistemului satanic 666…

     1. Suntem “storsi”. De la inceputul planedmiei (in faza in care cica nu se stia nimic de virus, de efecte, de evolutie) ni se ziceau aceleasi cateva lucruri in surdina. Primul, ca singura iesire din criza (care nici nu ajunsese bine) e vaccinul (dar de unde tiau ei ca nu se va gasii un tratament eficace sau ceva profilactic, ca nu va fi asemanator cu gripa normala, care tot sufera mutatii in fiecare sezon si cel mai bine e sa tratezi simptome). Al doilea, ca lumea se confrunta cu provicari nemaivazute si sistemele care le avem nu vir rezista provocarilor. Ca trebuie o noua abordare, ca lumea trebuie sa aiba o constiinta a binelui comun etc etc baliverne fatarnice comunistoide. Inca de prin mai 2020 la diferitele publicatii de renume din sfera tehnologica / tehnocratica (mai toate cu iz transumanist) ni se vehicula ca lumea nu va mai fi la fel si asta este BINE! Ca ce oportunitate de reorganizare, schimbarea randuilelilor de guvernare de pana acum. Culminate cu planul “Marii Resetari” al Forumului Economic Mondial.

      Evdent lumii nu ii convine, nu vor, se opun. Si pentru ca se opun, trebuie stramtorati. Nu vor acum, dar dupa inca 2 tulpine, cati oameni isi pot acoperii creditele? care industrii vor mai supravietui ? (alea digitale), credeti ca vor ma fi firme mici si mijlocii ? Vor ramane doar coporatiile mari, care sunt partasi constienti ai programului. Tare ma ingrijorez si eu ca mizeria si groaza sunt premeditate, conforturi cu care ne-am obisnuit luate de la noi si returnate doar conditionat, daca ne supunem slugarnic la voia stapanilor.

    2. Stiu unde bați tu, dar nu uita că Dumnezeu nu ne vrea lași. Revoluția duhovnicească nu mai e pentru gloată, ci îi numeri pe degete pe adevărații rugători. Părintele Justin mereu i-a admirat pe cei care și-au periclitat slujba, confortul, viața și au ieșit în stradă. Mie, personal, mi-a cerut asta. Mitingul anti-cip din 2013 e în mare organizat de mine și câțiva părinți, sub binecuvântarea scrisă a Părintelui Justin Pârvu.

 5. Sihastrul Zosima: Este canonul romanilor pentru cele peste 25.000.000 de avorturi si alte mari pacate. Criza economica, foamea, pierderea a sute de mii de locuri de munca, neplata integrala a salariilor, a pensiilor, a medicamentelor compensate, pierderea a sute de mii de case si a multor masini achizitionate in leasing, fara a li se restitui banii platiti; patimile si pacatele, vor scoate milioane de romani in strada, avand loc acest mare macel in Romania. Indrumam pe crestini nostri, sa mearga la Biserica si la Sfintele Manastiri, sa se roage pentru pace si mantuire, sa posteasca, sa se spovedeasca si Impartascasca si sa nu participe la aceste revolte. Sunt Parinti care spun ca Romania va fi atat de distrusa, incat nu va mai prezenta interes pentru a fi angrenata de marile puteri, care se vor confrunta dupa puțin timp in cel de al III-lea Razboi Mondial, care va incepe prin atacul armatei ruse asupra Turciei si stramtorilor Dardanele si Bosfor.

  Probabil, incet-incet ne indreptam spre acest moment, care nu cred ca va putea fi evitat caci ni se pregatesc deja toate “ingredientele”, distrugerea cu buna stiinta a sistemului sanitar (prin coruptie generalizata, delapidari de fonduri, dezinteres, angajarea a tot felul de incompetenti, poate chiar actiuni criminale) fiind doar unul dintre ele, va urma apoi tot “tacamul”…

  https://acvilaortodoxa.wordpress.com/toate-profetiile-ortodoxe/

  1. P,S. Daca observati cu atentie, presa sclavagista nici nu insista prea mult cu tragedia de la Bals, au prezentat doar informatia, au dat cateva reactii ale autoritatilor si cu asta-basta, au trecut la subiectele lor pe care au ordin sa le rostogoleasca in continuu, anume vaccinarea, polemica privind inceperea scolilor, chestiuni de politica interna…daca era PSD la guvernare, pai cred ca ora de ora se discuta de nenorocirea de la Bals, de coruptia care ucide, de toate celelalte, cunoasteti doar repertoriul acestor tradatori…vorba lui Mircea Badea, de tragedia de la Colectiv au fost responsabili Ponta si Piedone, de cea de la Bals este responsabila…aeroterma. Sper ca nu mai aveti indoieli cu privire la faptul ca aceasta tara nu mai apartine poporului, ci a fost preluata de entitati ostile Romaniei care vor sa o termine de tot, cu ajutorul tradatorilor, alogenilor si a complicitatii serviciilor, iar poporul este supus unui genocid mai mult sau mai putin mascat…

  2. Pentru cinci morți ne îngrozim, însă pentru 25 de MILIOANE DE MORȚI nu!
   Consider sexul (altul decât cel firesc, fără contracepție) o foarte mare mizerie!

  3. Pentru draci(impielitati sau nu)nu ne rugam, asa cum multi iubiristi, agenti de influenta sau conducatori lumesti indeamna. Nici la pocainta nu-i mai poti aduce pe cei care s-au indracit cu voia lor.
   Sarpele nu-l incalzesti la sân, asa cum am facut neamul românesc prea multi din acesti ani de dupa 1989, ci cu sabia il tai.
   Dar fiindca lipsesc organele curajului acestui neam(*suntem fierti*), prin razboiul civil sau rascoala generalizata care va veni peste români, va curata Dumnezeu toate uneltele sataniste care au năpădit pământul românesc. Da, asta inseamna *sange pe strazi*, precum a curs sângele copiilor nenascuti ucisi si al martirilor români pentru credinta si neam.

 6. Nu exista in toata istoria universala un singur exemplu de revolutie prin care raul a fost inlaturat pentru ca binele sa triumfe. De regula s-a mers din rau in mai rau, vezi revolutia din ’89. Nu mai zic de Piata Universitatii care a adus inlocuirea FSN-ului cu CDR-ul adica din mai rau in mult mai rau. Iesim in strada dar trebuie sa ne fie foarte clar acest lucru.
  Sperante de mai bine sunt numai dupa marele razboi si triumful ortodoxiei asa cum a zis si P. Elpidios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de sprijinul vostru! Nu reușim să acoperim cheltuielile necesare pentru luna martie. Doar 0,1% din cititorii noștri ne sprijină și cu greu menținem portalul online. DONAȚII