X

Veste bună: Dr. Camelia Smicală anunță că și-ar putea recăpăta copiii, răpiți de statul filandez

Într-o postare pe pagina sa, dr. Camelia Smicală anunță marea bucurie:

Avem vești bune: socialul a fost azi în vizită la noi acasă și au demarat procedurile pentru reîntoarcerea copiilor acasă. Au fost extrem de amabili și prietenoși. Ceva s-a întâmplat
Slavă Domnului! Doamne ajută! Vă iubim pe toți!

Astăzi se împlinesc 1989 de zile de când copiii au fost efectiv smulși din brațele mamei lor, cu o cruzime demnă de bandele ce fac trafic de persoane.

Iată ce spunea mama lor despre tragedia prin care trec copii ei:

Progresismul psihopat în stare pură (cel pe care mulți îl admirați și la care vă închinați): Doi copii frumoși, deștepți, torturați în cel mai josnic mod, în „cea mai fericită țară din lume”. Li s-au furat copilăria, familia, casa, școala, prietenii, visele, totul „spre binele lor”.

Mihai nu merge la școală deoarece i se refuză dreptul de a învăța. Cât a fost acasă, era elev de nota 10. Maria e mai tot timpul bolnavă.

De când au fost răpiți ,cei care „au grijă de ei” nu le-au cumpărat un capăt de ață. Le sunt alocați 50 de euro pentru haine. Cu 50 de euro în Finlanda,cumperi un pachet de chiloți. Din aia ieftini.

Le este interzis să vorbească limba română. Le-a fost îngăduit să se vadă (sub supraveghere strictă) timp de 2 ore în 9 luni. Le este interzis orice hobby. Maria a făcut dans, înot sincron , Mihai juca tenis și fotbal. Acum nu mai au voie, deoarece toate acestea costă și „nu sunt în interesul lor”.

Nici la ciuperci nu pot merge. Nici la înot, deși acasă înotau in fiecare zi. În viziunea psihopaților de la butoane,toate acestea ” nu sunt în interesul copiilor”.

Îi întreb:”ce ați făcut azi?” Răspunsul e veșnic același:”am stat în camera mea”.

Drepturile omului în UE au fost abolite demult. Nu mai sunt la modă decât dacă e vorba de cei care le slujesc interesele deviante. O lume întreagă stă și se uită ca la o telenovelă, dar nu s-a găsit un singur OM în minunata și „egalitara” UE care să spună „STOP”!

Camelia Smicală

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!