X

Cipul implant wireless, cât un fir de sare, a fost creat în Coreea de Sud

  • Un grup de cercetători a creat un implant wireless pentru creier.
  • Acţionează profund şi manipulează neuronii ţintă cu ajutorul luminilor LED.
  • Oamenii de ştiinţă sunt de părere că ar putea ajuta la tratarea bolilor din creier.

Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi se încarcă din exteriorul corpului

Implant wireless pentru creier controlat prin smartphone. Un grup de cercetători din Coreea a proiectat un implant mic cerebral care poate fi reîncărcat din exteriorul corpului.

Acesta are dimensiunea unui bob de sare, este echipat cu led-uri şi poate manipula fără fir neuronii ţintă din creier cu ajutorul luminii.

Acest studiu este un pas înainte faţă de dispozitivul neuronal de implant montat pe cap, dezvoltat în 2019. Pentru noua versiune actualizată, echipa de cercetători a venit cu un sistem optoelectronic complet care poate fi implantat în creier şi nu doar montat pe cap. Se poate controla de la distanţă şi selectiv cu ajutorul telefonului.

Oamenii de ştiinţă cred că această tehnologie poate ajuta la  cercetarea creierului şi intervenţia terapeutică pentru tratarea bolilor din creier şi din alte organe.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

 1. https://youtu.be/cTtIPBPSv0U

  Dr. Charles Morgan profesor la Pentagon, vorbeste despre TEHNOLOGIE ACTUALA pentru :
  -MODIFICAREA SI STERGEREA MEMORIEI(pe baza de semnale luminoase – exact ca acest cip), CONTROLUL FIZIC DE LA DISTANTA SI SCHIMBAREA PERCEPTIEI INDIVIDULUI !!!

  Tot ce au nevoie un mic CIP de genul asta in creierul ppersoanei .
  TREZIȚI-VA, OAMENI BUNI !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button