X

[VIDEO] România ar fi putut scăpa de Covid în 3-4 luni. Iohannis și Guvernul PNL trebuie acuzați de GENOCID

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nici în al 12-lea ceas, când sunt dovezi tot mai clare că IVERMECTINA vindecă de Covid, autoritățile din România nu aprobă acest medicament, care în mai multe state, chiar și în SUA, este folosit la scară largă. Este o alternativă mult mai ieftină și eficientă la vaccinurile controversate.

Dovezi despre eficacitatea acestui medicament au apărut încă din primăvara anului trecut, dar au fost ignorate de autoritățile din România, nici măcar la stadiul de test nu a fost folosit. Conform propriilor statistici, care arată peste 10 mii de morți, Iohannis și guvernul PNL care au gestionat această criză, ar trebui acuzați de genocid, întrucât au privat de la un tratament eficient pe toate victimele virusului Sar-Cov-2.

SEMNAȚI PETIȚIA și distribuiți MASIV!

Mai jos avem mărturia lui Gheorghe Becali, care a utilizat Ivermectina pe câteva sute de oameni, cu rezultate pozitive 100%, încât nici nu vrea să audă de vaccin, mai ales în clinica sa:

Gigi Becali interzice vaccinarea la clinica sa pentru că susţine că există medicamente care tratează COVID, deci nu e nevoie să facem vaccin.

Omul de afaceri susține că și-a tratat întreaga familie de COVID și toți cunoscuții. Am fi putut scăpa de coronavirus în 3-4 luni, dacă autoritățile ar fi avut bărbăția să ia deciziile corecte, susține Becali, care face apel la Guvern să dea o ordonanță și să oblige farmaciile să vândă tratament pentru COVID la prețuri de cost. Becali susține că un bolnav de COVID poate să se vindece cu 5-10 dolari, fără să mai ajungă la spital. Milionarul susține că nu se vaccinează nici el nici familia lui.

”Pentru ce să mă vaccinez? Niciodată în viața mea nu mă vaccinez, chiar dacă știu că mor și nu mă vaccinez. Dacă eu am tratament, pentru ce să fac vaccin? Ca să fac modificare genetică sau ce? Nu cunosc nicio persoană care a murit de COVID, toate persoanele cărora le-am dat tratament s-au vindecat. Mama mea a făcut și are 90 de ani… tot cu Arbidol s-a vindecat. Toți oamenii au luat Arbidol. Doctorii spun că e cel mai bun și nu are efecte adverse. Costă vreo 20 de euro ca să se vindece… un cost foarte mic comparativ cu un tratament din spital. Nici familia mea nu se vaccinează pentru că au văzut că eu nu mă vaccinez.

SEMNAȚI PETIȚIA și distribuiți MASIV!

Încercam să convingem Ministerul Sănătății să bage Ivermectina ca tratament pentru că francezii și nemții l-au aprobat. Cu Ivermectina te vindeci cu 5 euro și e și de 10 ori mai bună. Nu o am în clinică, o dau doar prietenilor, nu se poate vinde oficial. La Arbidol nu e problerma, dar Ivermectina o cumpăr eu din Ucraina, costă 5 dolari”.

Virusul e un fleac, e mai ușor ca o răceală, dar daca îl iei din timp, altfel te duci la ATI, nu te mai intelegi cu el

”Eu sunt factor de acțiune, dacă mă lăsau pe mine, în 3-4 luni de zile era rezolvată treaba, băgam medicamente în farmacii să se vindece oamenii,  cu 10 euro… Vedem Arbidol e bun, Ivermectina putem să o producem noi și Arbidolul. Eu la mine în farmacie pot produce Ivermectina și Arbidol, pot ptroduce eu dacă mă organizam într-o lună de zile făceam un laborator de fabricat și terminam cu COVID-ul, Oamenii nu au ce lua. Virusul e un fleac, e mai ușor ca o răceală, dar daca îl iei din timp, altfel te duci la ATI, nu te mai intelegi cu el”.

”Să bage de mâine Ivermectina în România în farmacii și obligam farmaciile să bage la preț de cost că suntem în război. Arbidol, vitamina C si D si zinc la pret de cost și în 2 zile am termina cu COVIDUL… 70 de grade.. ce e aia cu vaccinul… mai ținem masca… o tampenie” a încheiat Gigi Becali.

Mai multe state au aprobat Ivermectina ca tratament oficial împotriva Covid. În România nu se vrea acest lucru, ba mai mult, nu se găsește mai deloc medicamentul. Gigi Becali a reușit să aducă câteva zeci de mii de doze, după ce inițial au fost blocate la graniță.

OrtodoxINFO face un demers în acest sens și vă invită să distribuiți și să SEMNAȚI petiția pentru Introducerea IVERMECTINEI ca tratament oficial în România, poate vom pune presiune pe actualul guvern să se trezească.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Daca covrigul ar exista atunci toti cei care refuzam purtatul chilotilor la gura putem fi acuzati de GENOCID. De ce? Fiindca oricand se va gasi cate un membru al noii sectei “Martorii lui Covid” care sa ne acuze pe noi. cei nepurtatori de chiloti la gura, cum ca din cauza unora ca noi i-au murit parintii si alte grozavii.
    Covrigul nu exista fratilor, e o uriasa minciuna si manipulare pe langa care chiar si 9/11 incepe sa paleasca. De la Adam incoace nu s-a pomenit asemenea MINCIUNA.

    1. Ba da este un virus! Nu mai vorbiti tampenii! Dar ei au creat confuzie si situatii nerationale, absurde ca sa manipuleze prin frica si sa-i tina obedienti in mod absurd pe oameni. Prin aceasta se vede ca e opera diavolului!
      Omul din frica nu mai actioneaza rational!

    2. Ar fi totusi frumos si respectuos daca ati renunta la aceasta sintagma “purtatul chilotilor”, e o masca si atat. Nici mie nu imi place sa o port, dar iata ca sunt obligata sa o fac, atunci cand merg in magazin sau la medic, nu am incredere in masca, in medici, ci doar in Dumnezeu, dar asta nu inseamna ca atunci cand pun masca, de nevoie, port chiloti.
      Inca mai traim in aceasta societate, ne place sau nu. Iar daca nu ne convine, cred totusi ca ar trebui sa-i respectam si pe ceilalti mai slabi decat dvs, care probabil nu ati purtat masca macar o data in aceste 10 luni.

    3. Conform planului “Lockstep 2010”, exact asta se si urmareste: elitele dau cu virusi prin chemtrails sau chiar prin vaccinuri dar VINA va fi aruncata pe cei 2-3 care nu poarta masca (2-3 din 18 milioane cat este populatia Romaniei – eventual unu’ fara masca din Bucuresti imbolnaveste si Timisoara si Constanta, fara sa plece din Bucuresti).
      Observ insa ca lumea incepe sa se trezeasca, cel putin in privinta mastilor… Asta, conform cu “Lockstep 2010” va face necesara “faza a treia” a planului, adica eliberarea unui alt covid, cu o mortalitate mult mai mare (vreo 30%), care sa ne faca sa dorim… vaccinul/vaccinurile, promovate de mass-media ca unica solutie (aceeasi mass-media care spune ca orice tratament “nu este bun”, care cenzureaza doctorii etc. – in loc sa incurajeze orice solutii si orice tratamente, asa cum ar fi normal daca s-ar dori doar eliminarea unei pandemii).
      Pana la trezirea lumii si la o eventuala “faza a treia” observ ca au inceput sa LANSEZE tulpine noi de covid: tulpina britanica, tulpina africana etc. Niste doctori de prin Franta spuneau ca e posibil ca tulpinele astea “noi” sa fi iesit din vaccinuri! (ca in 1918 cand doar vaccinatii mureau? si erau raportati ca murind de “gripa spaniola”?) Scopul noilor tulpini este sa ne impinga sa ne vaccinam (iar scopul vaccinurilor cred ca este sa facem cancer in 2-3 ani, sa mai decimeze populatia).
      De observat/de subliniat: asa-zisa pandemie nu are nici o legatura cu medicina – ci cu politicul, cu mass-media, cu manipularea populatiei, cu isteria in masa, cu masurile “de prevenire” care mai de care mai nebunesti (de genul “stau in cap sa nu fac covid”). Exista un virus GRIPAL covid-19, creat in laboratoarele americane din Wuhan… insa virusul este un simplu PRETEXT pentru toate celelalte lucruri!! Cam cum vine asta? De exemplu am gasit o furnica in casa unui om si acum “trebuie” sa daramam toata casa, sa daramam tot cartierul, sa dam foc intregului oras, sa bagam lockdown in toata Europa etc. — pentru o furnica, pe care o puteam elimina usor… dar scopul era de fapt… altul… Ideea e ca nu “furnica” e problema…

  2. Pai, ce ne mai trebuie noua, Ivermectina, cand ii avem aici, in Colonie pe” marii specialisti ai mortii”, doctorii Mengele autohtoni in frunte cu ai lor sefi, Arafatu-Nosferatu, Streinu de neam cu Cercel, Rafila-OMsila si Gheorghita, caruia ii paste calul vaccinat in poienita!

  3. Mi se pare de bun simț să iei în considerare o alternativă care pare să dea rezultate. Dacă era ceva scump, imediat săreau pe ea!
    Politicieni fără Dumnezeau!
    Pe ministrul Sănătății îl interesează doar Big Pharma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button