X

Curentul transgender ia avânt în Marea Britanie: Recensământul oficial va conține o întrebare despre identitatea de gen

grafic) Care este diferența dintre identitatea de gen, expresia de gen și sexul biologic - #diez

Recensământul populaţiei din Marea Britanie va conţine în acest an, în premieră, întrebarea despre identitatea de gen, a declarat vineri şeful Biroului Naţional de Statistică (ONS), Ian Diamond, potrivit AFP.

În afară de întrebarea privind sexul legal, „vom adresa pentru prima dată o întrebare facultativă ulterior în chestionar despre identitatea de gen”, însă numai persoanelor de peste 16 ani, a precizat profesorul Diamond la BBC. Recensământul este prevăzut pentru 21 martie peste tot în Regatul Unit, cu excepţia Scoţiei, unde a fost amânat pentru martie 2022. Din cauza pandemiei de noul coronavirus, recensământul se va derula în mare parte online.

Conform ONS, această informaţie este necesară deoarece „nu există în prezent date oficiale pentru cei care se identifică printr-un gen diferit de sexul înregistrat la naştere”.

Într-un plan de recomandări publicat în decembrie, statisticianul-şef din Scoţia, Roger Halliday, a declarat că întrebarea despre sexul biologic nu ar mai trebui adresată, cu excepţia domeniilor unde ea este pertinentă, cum ar fi îngrijirile medicale, deoarece încalcă viaţa privată a celor care se identifică printr-un alt gen.

Ian Diamond nu este de acord, afirmând că această întrebare este una bună: „Întrebarea despre sex este aceeaşi din 1801 şi de atunci nu am încălcat viaţa privată a nimănui”.

Ultimul recensământ din Marea Britanie datează din 2011.

Mai multe ţări, cum ar fi Nepal şi Bangladesh, au adăugat în recensământ un „al treilea sex” pentru persoanele transgen.

Se pare că vor încerca același lucru și în România. Anul acesta avem recensământ.

Precedent foarte GRAV: CEDO condamnă România în favoarea transgenderismului

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. O Lume Nebuna,Nebuna,Nebuna, spre care ne indreptam si noi, romanii, directionati treptat dar sigur de forte oculte externe, fara sa protestam, fara sa ne impotrivim, de parca am vrea sa iesim cu totul din “viata intru Hristos” a inaintasilor nostri, pierzandu-ne astfel identitatea de neam, dar “castigand”(ce sa vezi) identitatea de gen. Ca o ironie a sortii, in regimul comunist al lui Ceausescu(atat de detestat astazi), avand servicii secrete loiale tarii(nu ca astazi , cand SRI si SIE sunt anexele CIA si Mossad ), eram mult mai izolati si deci feriti de toate ONG-uri si Mizerii dracesti venite din Vestul Europei si de peste Ocean.
    Bine spunea Arsenie Boca:«Mă, întoarceţi-vă la Dumnezeu, căci calul roşu bate la porţile Răsăritului. Dar să nu vă întristaţi, că de acolo vine mântuirea. Prigoana vine de la Apus».
    Credeti ca-l aude astazi cineva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button