X

Vă rugăm să sprijiniți în continuare OrtodoxINFO!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Zilele acestea portalul OrtodoxINFO a împlinit 4 ani de la apariție. Însumăm câteva sute de milioane de afișări de la câteva zeci de milioane de cititori. Vă mulțumim!

Portalul OrtodoxINFO funcționează de ceva vreme în modul de avarie. Încercăm să-l menținem funcțional, ba chiar să mărim numărul de articole, dar fără sprijinul vostru nu vom reuși. Cheltuielile lunare cu serverul, administrarea (licențe, abonamente, publicitate) și onorariul cuvenit redactorilor au ajuns să depășească veniturile din publicitate și donații.

După cum vedeți, ne confruntăm cu o mare nebuloasă în privința vaccinării. Este esențial să menținem o linie echilibrată, încât să nu cădem nici în relativism, nici în alarmism de tip sectar. Cert este că trebuie să refuzăm vaccinul, să luptăm împotriva vaccinării obligatorii, să informăm pe toți cunoscuții despre alternativele sănătoase împotriva Covid. Vom aduce mărturii ale celor cu putere în cuvânt și luminați de Dumnezeu.

Apoi, trebuie să menținem unitatea dintre noi, ca popor, căci este un trend mondial al dezbinării, ca urmare a orientărilor politice și nu numai. De aceea vom promova orice inițiativă pentru România, dar vom și denunța pe cele anti-românești, fără a face vreo propagandă politică.

Am trecut prin cenzură anul trecut, încât a trebuit să ne schimbăm serverul în 3 țări diferite, ceea ce ne-au subțiat consistent fondurile. Am luat-o de la 0 cu pagina nostră de facebook. Probabil cenzura nu se va opri aici și va trebui să fim pregătiți, de aceea este vital ajutorul vostru.

Puteți să ne sprijiniți ca și până acum, prin donații bancare:

Asociația Sfinții Mărturisitori din închisori – Bucovina
Cod fiscal 36647190/2016
Cont LEI RO42BTRL RONCRT035 1168001
Cont EURO RO89BTRL EURCRT035 1168001
Cont DOLARI RO93BTRL USDCRT035 1168001
Cod SWIFT BTRLRO22
Banca Transilvania S.A.

 

Sau prin intermediul Paypal, accesând acest link.

Vă mulțumim!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Frate Gabriel, asa am înțeles că te cheamă, (ești într-un nume cu mine), Dumnezeu, prin Sfântul Arhanghel Gavriil să ne mântuiască pe amândoi și, să ne întâlnim în rai, dacă, pana atunci nu ne vom întâlni..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button