X

Scandalos: Târg de bebeluşi pentru homosexuali la Bruxelles

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un târg de copii a avut loc în noiembrie 2020 la Bruxelles. Pentru câteva zeci de mii de euro, cumpărătorii, de obicei homosexuali bogați, pot alege pe catalog rasa, sexul, culoarea părului sau ochii “mărfurilor”.

Și aceasta nu este o metaforă, deoarece vânzătorii oferă cumpărătorilor homosexuali bogați surogatul (GPA – gestaţia pentru altul) şi achiziționarea de copii personalizaţi. Toate acestea se întâmplă în inima Uniunii Europene, sub nasul autorităților belgiene, a căror legislație interzice surogatul comercial. 
Acesta nu este singurul eveniment de acest fel din lume, căci este un salon în turneu: a avut deja loc la Paris și Taipei, capitala Taiwanului, în ultimele câteva luni, şi în decembrie la Tel Aviv în decembrie. 
Ediția de la Bruxelles s-a adresat în special cetățenilor francezi, olandezi și germani, dar și „viitorilor părinți din restul Europei: Belgia, Regatul Unit, Irlanda, Spania, Italia, Elveția”, cărora organizatorii le propun un surogat specific.
Costul unui astfel de “serviciu” variază între 90,000 și 150,000 $, funcție de prețurile din catalog. Pachetul GPA la cheie include “uterul de închiriere” timp de 9 luni, asistență juridică, furnizarea de material genetic masculin (material seminal) și alte costuri, cum ar fi bilete de avion, hoteluri, etc. 
Pandemia de coronavirus a împiedicat doar parțial planurile traficanților de copii. Unele dintre prezentările tîrgului “Copilaşi pentru bărbaţi”  sunt fixe, dar altele au fost înlocuite cu servicii interactive pe Internet.
De asemenea, trebuie remarcat faptul că nu există nicio opoziție din partea activiștilor „drepturilor femeilor” , iar mamele surogat decid cel mai adesea asupra unui astfel de rol din motive financiare.
 
Traducere după fl24.net
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

 1. Cât de degradantă a ajuns omenirea făcând astfel de lucruri!am vorbit în stânga și în dreapta despre acest subiect și majoritatea îl iau “ca o nouă normalitate , alternativă” chiar dacă efectiv este trafic de copii legal făcut cu acte!! să nu mai vorbim despre “actele de caritate” când o mamă, soră sau rudă apropiată face acest lucru benevol și îl dă persoanei cerute!! este îngrozitor acest lucru!!nimeni nu vrea să accepte consecințele pe termen lung deși au fost și copii din astfel de “înțelegeri” care au vorbit împotriva acestui lucru;chiar o fiică a unui cuplu gay a scris o carte despre așa ceva și cum s-a simțit ea fără o mamă și doar cu doi tați;cel mai îngrijorător este faptul că ia amploare în România și în rândul cuplurilor heterosexuale această practică!! eu consider acest mijloc de “a face copii” o obsesie bolnavă și nesănătoasă din partea acelor persoane care apreciază și apelează la astfel de “metode neconvenționale” și nu vor să realizeze obsesia lor!! să ai posibilitatea să alegi atâtea caracteristici ale unei persoane și datorii pentru ele la bancă este anormal și strigător la cer!! oamenii care fac astfel de lucruri ar trebui să fie evaluați de către un psihiatru din punctul meu de vedere pentru că nu așa se întemeiază o familie sau așa se tratează infertilitatea!! de cuplurile gay care din păcate au prioritate înafară la astfel de “probleme” nici nu ar trebui să aibă accesul la ele!! se știe clar că 3 din 4 homosexuali sunt pedofili!! eu bănuiesc că e la fel și în categoria lesbienelor!! cel mai elocvent exemplu care îmi vine în minte sunt paradele sau mai bine-zis circul lor unde umblă nestingheriți goi pe stradă și nimeni nu îi amendează pentru asta dimpotrivă le dau avânt și te distrug pe orice plan dacă comentezi la adresa lor!!știți de la cine a pornit și cine promovează astfel de practici? masoneria!!se dorește distrugerea psihicului omului și a sufletului său, târârea lui în noroi, eradicarea a orice este bun și aduce liniștite și echilibru în viața de zi cu zi!!o dovedesc toate generațiile care susțin astfel de practici din “motive etice și care invocă drepturile omului” care demult au fost aruncate la coșul de gunoi!!în acest punct am ajuns!!și apoi ne întrebăm cum de sunt atâtea nenorociri, ne certăm și enervăm pe Dumnezeu, că de ce?! cum se poate să ni se întâmple atâtea nenorociri, “doar suntem niște persoane bune care respectă pe ceilalți” dar care refuză să vadă per ansamblu toată nebunia asta per ansamblu ca fiind o catastrofă la adresa “evoluției” omenirii!! să nu ne mai mirăm dacă furia lui Dumnezeu o să fie și mai puternică asupra noastră deoarece noi o acceptăm și încurajăm!!aceasta este o consecință directă a faptului că omul a ajuns să se creadă el Dumnezeu prin prisma faptului că i s-a permis să se joace cu genetica și tehnologia!!

  1. Ati putea oferi mai multe detalii despre aceasta carte?
   “chiar o fiică a unui cuplu gay a scris o carte despre așa ceva și cum s-a simțit ea fără o mamă și doar cu doi tați”

   Multumesc!

 2. Nebunia lui satan! Cum spunea Sf. Lavrentie de Cernigov: “(…) În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi întrupaţi în oameni (…)”

 3. Pai, de ce sa ne mai surprinda si aceasta mizerie satanista, cand e binestiut faptul, ca Bruxellul reprezinta Turnul Babel al pedofililor?!

  1. Acum intelegeti de ce vin razboaiele?Nu pt ca vor papusarii.Noi ni le facem.Ce stare de pace si de armonie sa fie intr o familie cu doi barbati pe invers si o fiica .Oamenii astia mai propaga pacea pe unde se duc ei?

   1. Stiti ce spunea Sf Ioan Iacob:

    VÅNTUL PUSTIIRII
    (Urgia cereasca)

    Iarasi lupte,iarasi sånge,
    Iarasi zgomot de razboi,
    Iarasi lacrimi nesfarsite,
    Iarasi valuri si nevoi.

    Cånd a sters sarmana lume
    Lacrima de pe obraz,
    Au venit napraznic iarasi
    Alte valuri de necaz.

    Vaduvele iar vor plånge
    Cu batrånii cei sarmani
    Si copiii vor ramâne
    Iar cu miile orfani.

    Pustii-se-vor orase
    SI PE MULTI II VOR ROBI,
    UNDE SUNT CÂNTARI DESARTE,
    GLOANTELE VOR DANTUI.

    iar in locul rasfatarii
    Si al luxului nebun
    Va domni de-acuma groaza
    Si cutremurul de tun.

    CARE AZI,(DE ZBURDACIUNE),
    UMBLA GOI ,NERUSINATI,
    VOR AJUNGE CA SA UMBLE
    DE N E V O I E D E Z B R A C A T I.

    CÂND SPORESTE RAUTATEA(CAND NU MAI EXISTA LIMITE IN NIMIC)
    SE SCÂRBESTE DUMNEZEU,
    PENTRU ASTA VIN IN LUME
    SI RAZBOAIELE M E R E U.

    Cea din urma poezie scrisa de Sfântul Ioan Iacob ,la 15 iulie 1960.Dupa ce a scris ac.poezie,Sfantul a intrat intr o stare de inconstienta datorita bolii de care suferea,fiind ingrijit permanent de ucenicul sau,pr.Ioanichie Pârâiala de la Hozeva pâna la adormirea sa din data de 5 august 1960.Prin 1990 si ceva,Sfåntul i s a aratat ucenicului sau poruncindu i sa faca demersurile pt aducerea Sf.Moaste la manastirea sa de metanie.Sf.Man.Neamt.Ucenicul nu a facut aceasta si s a ales cu o pareza faciala cu care a adormit intru Domnul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button