X

S-a dat acordul pentru un pașaport de vaccinare european

Could the 'CommonPass' app help save the travel industry? | Euronews

Comisia Europeană este în favoarea ideii unui certificat de vaccinare Covid-19 „recunoscut reciproc” de către țările membre, declară Ursula von der Leyen într-un interviu acordat canalelor mass-media portugheze, înainte de vizita sa la Lisabona, de vineri.

„Este o cerință medicală să ai un certificat de vaccinare. Din acest motiv, salut inițiativa premierului grec Kyriakos Mitsotakis de a propune un certificat de vaccinare recunoscut reciproc”, a declarat ea.

„Certificatul acordă prioritate sau acces la anumite bunuri, este o decizie politică și legală care trebuie discutată la nivel european”, a adăugat ea.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cele 27 de țări vor organiza un nou summit joia viitoare privind coordonarea în fața crizei sănătății.

Șeful guvernului elen a cerut Uniunii Europene să adopte un certificat de vaccinare „standardizat” pentru a susține industria turismului, devastată de pandemia de coronavirus.

„Este urgent să se dezvolte un acord comun privind crearea unui certificat de vaccinare care va fi acceptat de toate țările membre”, a scris Kyriakos Mitsotakis, subliniind că „un certificat standardizat va fi dovada faptului că o persoană a fost vaccinată cu succes”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. S-a dus si cu acea atat de apreciata libertate de miscare in UE, care astfel devine astfel doar un Lagar de reeducare de tip neomarxist-satanist! Iar pt statele nationale n-ar mai avea nici un rost ramanerea in aceasta Inchisoare albastra, careia i-au cedat de bunavoie suveranitatea si independenta economica, insa ele sunt tinute captive aici, de catre elitele tradatoare de la varful acestor state!

    1. Spunea pr. Iustin Parvu ca lumea va deveni un Pitești general un lagar in minunata lume nouă neo comunistă, marxista.

  2. Să nu credem că va fi la nesfârșit democrație (care oricum este o iluzie)!
    Va urma un cumplit regim totalitar mondial! Trebuie să ne trezim! Acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button