X

Patriarhia Română: Propagandă explicită pentru broșura ce promovează vaccinarea: “sursă sigură, credibilă, validată instituțional”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vrând să dreagă busuiocul, când toată lumea zdravănă la cap a înțeles clar că Patriarhia încearcă să fie și cu Dumnezeu și cu mamona, purtătorul de cuvânt Vasile Bănescu întărește ideea că prin distribuirea broșurii pro-vaccin Covid, Patriarhia Română induce ideea că vaccinarea este SIGURĂ, ca urmare a unei informări “din surse sigure, credibile, validate instituțional” și este “menită să protejeze sănătatea personală și pe a celor din jur. 

Mai jos, publicăm comunicatul emis de Vasile Bănescu:

”Patriarhia Română, Biserica Ortodoxă Română, ca și toate celelalte Culte religioase din România, a primit Broșura informativă cu titlul: Vaccinarea împotriva COVID-19 ÎN ROMÂNIA – Gratuită, Voluntară, Sigură, document oficial al COMITETULUI NAȚIONAL DE COORDONAREA ACTIVITĂȚILOR PRIVIND VACCINAREA ÎMPOTRIVA COVID-19 ÎN ROMÂNIA. Acest material informativ a fost transmis în această perioadă tuturor ierarhilor din Patriarhia Română. În acest sens, nu în altul, Biserica se implică în absolut firescul demers de informare a clericilor și credincioșilor ei cu privire la această vaccinare. Opțiunea pentru vaccinarea cu actualul vaccin anti-Covid trebuie să se configureze pentru fiecare dintre noi în cadrul limpede al unei serioase, substanțiale informări, nu dezinformări, evitându-se astfel zona speculațiilor excesive și a extremelor. Doar cineva bine informat din surse sigure, credibile, validate instituțional, poate lua o decizie adecvată, menită să îi protejeze sănătatea personală și pe a celor din jur.”

Astfel, nebuloasa caracteristică comunicatelor filozofice emise de Patriarhie, lasă credinciosul de rând fără un răspuns clar, și îl transformă în posibilă victimă a instituțiilor statului. Sufletele celor uciși de vaccin se vor cere cu siguranță și din mâinile ierarhilor ce nu avertizează în mod clar asupra riscurilor cauzate de vaccinare.

Un răspuns clar, cu putere multă îl avem din Muntele Athos: “Nu vă vaccinați. Este o înșelăciune!”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

    1. ….Pai și Statul se implica printr- un demers la fel de “firesc” în treburile bisericii! Că doar e pandemie ! Biserica sprijină Statul când acesta o cere prin gura băloasă a mediei neomarxiste și Statul prin Dsp sau PSD sau sdp sau ce o mai fi prin bătătură ii arata calea ;: împărtășanie cu lingurițe de unică folosință și vaccinul promovat cu duba și cutia de pizza începând cu 25 decembrie de Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului. In rest,aceeași poziție de ghiocel trist din partea purtătorului de cuvânt al BOR.

  1. Pai, dacă informarea respectiva e sigura și validata instituțional, ce cauta Biserica Ortodoxă în afacerea asta? Ma așteptăm să anunțe ca au surse sigure, ca s-au documentat ei, nu ca preiau discursuri ce contin”validate instituționala”. Un asemenea discurs alătură BOR campaniei pro-vaccinarare. În contextul dat mi se pare o atitudine duplicitara!

    1. Este clara pozitia intre ciocan si nicovala dar este de noaptea mintii sa accepte sa raspandeasca o minciuna. Brosura spune ca vaccinarea este „sigura”. Asa ceva NU EXISTA pentru ca NIMENI din lumea asta nu poate garanta asa ceva pt produse cu autorizare limitata de utilizare si derogare de raspundere din partea tuturor incepand cu producatorii. Ba, din contra, cei care se vaccineaza semneaza c-o fac pe propria raspundere. Este clar RECLAMA MINCINOASA iar Patriarhia ar trebui sa se opuna sa raspandeasca minciuni. Despre asta este vorba.

      Aaaaa….. ca mincinile vin de pe canale oficiale. Irelevant as zice. Mai degraba simptomatic si revelator pentru epoca intunericului in care am intrat. Important este ca sunt minciuni sfruntate iar cine contribuie la raspandirea lor face lucrarea tatalui minciunii si-L nesocoteste pe fata pe Dumnezeu.

      Patriarhia ar trebui sa spuna clar “suntem de acord sa difuzam orice informatii corecte; nu acceptam materiale care contin informatii evident false sau manipulatorii chiar daca sunt venite prin canalele oficale”. Asta inseamna sa ai coloana si sa slujesti Adevarului.

  2. Privim astazi cu multa durere, cum BOR a ajuns carpa de sters pe jos a autoritatilor antinationale si sataniste ! Dupa ce intregul an 2020, BOR a primit lovitura dupa lovitura, de la aceste autoritati, acum pune umarul la propaganda criminala a acestora, care este de fapt o propaganda pt Big Pharma si OMS, in slujba carora autoritatile noastre vandute s-au pus, ca niste slugi umile ce sunt! Ca o concluzie extrem de amara, BOR de astazi a devenit “sluga slugilor”, “multumita” acestor ierarhi tradatori, care sunt asemenea unor pastori ce-si tradeaza propria turma(conform cuvintelor profetice ale lui Iustin Parvu)! Cred ca in aceste vremuri, se rascolesc in mormite toti sfintii, martirii si eroii romani!

    1. Pertinent comentariul tau Vlad. Atatea luni BOR a luat la pumni in cap de la Statul asta tradator de neam si tara si acum , de nauc ce este din pumnii luati(BOR) nu reuseste sa se tina macar departe, sau chiar sa se opuna anumitor presiuni din partea statului.

    2. Când eram student la Iași, aveam cursul de Pastorala cu Inaltpreasfintitul Daniel. Nu venea des, dar când venea ne întreba unde am fost la cursul trecut, când el a venit și noi am lipsit. Eram vreo sută în sală… A început să-i întrebe pe studenți, printre care erau și preoți(căsătoriți sau călugări). Si eu eram deja preot. Făcusem înainte o altă secție la Teologie și deja eram preot, cu toate că nu făcusem seminarul, ci veneam din mediul laic, fiind absolvent de Politehnica. Preasfințitul Ioachim al Husilor a trecut peste toate presiunile din partea preoților consilieri și m-a făcut preot. Îl pomenesc mereu… Sa revenim. Deci, Inaltpreasfintitul Daniel a început să îi întrebe pe studenți :care a spus că a avut niște servicii, altul că a fost programat la dentist, altul că și-a dus mama (bunica), la doctor, etc.. Eram printre ultimii.. „părinte, unde ai fost?!” Ma saturasem de aceste minciuni, pe care nici Inaltpreasfintitul nu le credea. Nu îmi place sa mint. Mi-am luat inima în dinți și am spus:”Inaltpreasfintia Voastră am fost prezent, dar, în Duh!” S-a făcut o liniște care a părut cât o eternitate. O parte din participanți voia să se bage sub bănci. A făcut o pauza și a spus(aici l-am apreciat căci, ca un om inteligent ce este, nu s-a supărat, ci a găsit un răspuns :” vezi sa nu ramai ca sfinții mucenici cu botezul dorintei(asta, apropo de Sfântul mucenic Polieuct)”. Toți au răsuflat usurati(era pericolul, dacă nu gusta gluma, sa se răzbune pe toți)…

      1. Pe YouTube este un filmulet, in care un parinte pe post de reporter il intreba diverse lucruri pe marele duhovnic, Adrian Făgețeanu, in chilia acestuia, cu putin timp inainte ca acesta sa treaca la Domnul! La un moment dat il intreaba pe duhovnic, ce parere are despre IPS Daniel. La care, Făgețeanu, care pana atunci raspunsese cu mult calm la toate intrebarile, isi ascute deodata vocea si izbucneste: “Care IPS Daniel?? Poate, PreaIndracitul Daniel!!”

  3. Dragă Patriarhie!

    Mă adresez așa în calitate de fiică a Bisericii Ortodoxe Române. Știu că misiunea ta este de a mă conduce spre mântuire și de a păstra dreapta credință. Te întreb cu îngrijorare ce se întâmplă cu tine de ceva timp încoace? O mamă, atunci când ia o hotărâre care privește întreaga familie, se sfătuiește cu membrii acesteia. Tu ai făcut abstracție de mine…
    În anul 1948 ai intrat în Consiliul Mondial al Bisericilor fără să mă întrebi… Am așteptat cu răbdare să văd câți eretici se întorc la Ortodoxie ca urmare a prezenței tale acolo. Zadarnic. Dumnezeu ți-a dat zece talanți ca să aduci rod bogat. Ce ai făcut cu ei? I-ai ingropat și tu în pământ? În loc să văd cum se întoarce lumea la Ortodoxie, am simțit că îți este din ce în ce mai rușine că ai Cele Șapte Taine și te arăți din ce în ce mai dispusă să le ajustezi după moda lumii, fără să mă întrebi…
    La Sinodul din Creta ce ai făcut? Ai spus că și celelalte confesiuni creștine sunt biserici. Chiar nu ți-a păsat de sufletele dornice de mântuire din toată lumea care nu au avut șansa unui Botez Ortodox? Era o bună ocazie să faci misiune ortodoxă, dar tu ai preferat ECUMENISMUL acum la modă! Plâng Toți Sfinții Mucenici și Mărturisitori văzând ,,isprava” ta! Și mai plâng când văd cum participi la ,,Săptămâna de rugăciune” alături de cei pe care ai fi avut datoria să-i catehizezi și să-I botezi orthodox!
    Iar acum? Acum ce vrei să mai faci? Să-mi vinzi SUFLETUL?! Fără să mă întrebi, firește! Te-ai luat de mână cu musulmanii, cu iudeii și cu catolicii, ca să prinzi mai mult curaj, să mă intimidezi, să-mi arăți că tu ești o forță, iar eu un vierme ușor de strivit… Împreună ați decis să suțineți o mârșăvie mondială ce se numește ,,vaccinare”.
    Văzând cum vrei să-mi vinzi și trupul și sufletul, am început să mă tem de tine și să mă întreb ce se întâmplă cu tine de te comporți ca o mama vitregă? Însuși Hristos îmi îndreptățește această teamă atunci când spune: ,,Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena.” (Matei, cap. 10, vs. 28).
    De ce pui umărul la instaurarea orânduirii sclavagiste susținând că îmi aperi sănătatea?
    Cum poți fi de acord ca omul să fie pecetluit cu semnul fiarei și modificat genetic? Știi clar că toate ,,vaccinurile” au nanotehnologie. Știi foarte bine că hydrogelul din ,,vaccinuri” este un cip injectabil care poate fi dirijat oriunde în corp, iar ținta este creierul! Chiar îți dai binecuvântarea să mergem în iad cu toții? Dumnezeu mântuiește creația Sa, nu pe cea modificată genetic și pecetluită pe frunte ori pe mâna dreaptă!
    .https://www.youtube.com/watch?v=0uRwxMVf5wo&feature=emb_title (Manipularea și controlul omului prin inginerie genetică și nano-tehnologie – partea 1 din 2)
    Îți mai las un material spre studiu.
    https://danielvla.wordpress.com/2021/01/03/vaccinarea-cu-arn-mesager-este-inginerie-genetica-ireversibila-modificarea-genetica-a-omului/
    Citește-l și pe acesta, poate așa vei înțelege pentru ce îți dai binecuvântarea!
    https://danielvla.wordpress.com/2020/08/28/video-compania-moderna-si-vaccinul-ei-impotriva-covid-19-ce-contine-arn-modificat-o-enzima-numita-luciferaza-si-posibil-nanoboti-ce-vor-pune-in-practica-transhumanismul-si-even/)
    Chiar nu înțelegi că e în joc destinul acestui popor? Chiar nu mai ai nimic sfânt? Nici credință, nici Dumnezeu, nici apropiați? Chiar crezi că toți ai tăi vor fi proprietari de sclavi? Urmărește acest documentar și revino-ți!
    https://www.youtube.com/watch?v=WkQAXVxkmA0&feature=youtu.be
    Nu sprijini instaurarea orânduirii sclavagiste, căci vom suferi împreună. Această orânduire care se pregătește este antihristică, antiumană și demonică. Dacă nu vei înțelege la timp aceste lucruri, află că și pentru tine sunt scrise aceste versete:
    ,,Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: ,,Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui, Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei. ( Apocalipsa, cap. 14, vs. 9-11)”

  4. Viu este Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul Veșnic Iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om din Sfânta Fecioară Maria, prin puterea Sfântului Duh și a Tatălui Ceresc Cel Prea Înalt! Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
    ….
    Răutatea diabolică a acestor vaccinuri și a oamenilor care le-au făcut din celule de fetuși avortați, precum și răutatea sau prostia celor care le promovează, trebuie amintită iarăși și iarăși, ca să ne dăm seama că avem de a face, de fapt, cu niște canibali: ucide-l pe altul ca să trăiești tu!!! Este de necrezut că Biserica Ortodoxă Română face propaganda canibalismului!!! La Facultea de Teologie există materia Teologie Morală, există Bioetică. Unde sunt profesorii care să ne spună că este păcat strigător la Cer să ucizi???!!! De fapt, nu este necesar să fii profesor de Teologie Morală și de Bioetică pentru a avea bunul simț, frica de Dumnezeu, conștiința morală, care să ne spună că cei care au făcut aceste vaccinuri, cei care le vând și cei care le promovează în cunoștință de cauză sunt canibali și, prin urmare, nu vrem să avem de a face cu ei. … Dar știm că Sfinții Apostoli și alți misionari au predicat Sfânta Evanghelie și canibalilor, de-a lungul secolelor. Este timpul să începem evanghelizarea canibalilor secolului al XXI-lea!!! … Faptul că în vaccinul Pfizer s-a folosit celule de fetuși avortați este adevărat, nu este teoria conspirației!!! Știm că preotul profesor universitar dr. Vasile Mihoc a trimis o scrisoare deschisă Guvernului, Sfântului Sinod etc, în care a prezentat argumente împotriva folosirii vaccinurilor care au folosit celule de fetuși avortați. …. Despre alte aspecte, reacții adverse, decese după vaccinare etc, nici nu are rost să mai vorbim aici. https://europanews.ro/celulele-de-fetusi-avortati-si-vaccinurile-covid-teorie-a-conspiratiei-sau-adevar/?fbclid=IwAR18SY0jzd4GA1SaT_sUVMCJPHI-r6LCZyMbk-IQGbmlTWrWmtr-X7hsIZ0#new_tab

  5. Vaccinarea e sigură ca zborul cu avionul. Așa cum avioanele se mai și prăbușesc (Djakarta – Pontianak vă spune ceva? Sâmbătă 9 ianuarie au murit 62 de oameni). Vă mai urcați în avion?

  6. IN MOMENTUL DE FATA EXISTA INFORMATIE ALTERNATIVA, PRIVIND COMBATEREA COVID, CU METODE ALTERNATIVE VACCINULUI.
    Normal ar fi ca brosura distribuita privind vaccinul, sa prezile si alternativa, care respinge acest vaccin:

    Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului. Să ne cunoaștem dușmanul și să-l stârpim. Confruntarea să ne găsească pregătiți!”
    COVID-19: Opțiuni terapeutice pentru fiecare stadiu al bolii

    OPŢIUNI TERAPEUTICE PENTRU FIECARE STADIU AL BOLII
    https://www.imuno-medica.ro/documente/COVID-19-optiuni-terapeutice-pentru-fiecare-stadiu-al-bolii.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button