X

Presa neo-marxistă a “detectat” și legionari la protestele de la Capitoliu, din SUA

Pantazi și Tapalagă nu pot dormi noaptea de o singură frică: reactivarea naționalismului în România. Din acest motiv, vânează orice fotografie, orice cuvințel, doar ca să denigreze ultima zvâcnire a neamului românesc, ce-a avut loc în perioada interbelică. Ca să lege Mișcarea Legionară de oprobriul mondial la care este supus Donald Trump împreună cu susținătorii săi, site-ul G4Media îl ia în vizor pe un naționalist american, susținător al lui Donald Trump, dar și admirator al Căpitanului Corneliu Zelea Codreanu. Și uite așa, dihonia dezbinării dintre americani este adusă și în spațiul carpato-danubiano-pontic, că doar aveam prea multă liniște și eram foarte uniți…

Un neo-nazist american, admirator al legionarului Corneliu Zelea Codreanu, a fost identificat ca participant la asaltul asupra Congresului SUA

Matthew Heimbach, un cunoscut neo-nazist american, admirator al lui Corneliu Zelea Codreanu, este unul dintre participanții la asaltul de miercuri asupra Capitoliului din Washington, transmite Fox News.

El a fost identificat de presa locală din Indiana, statul în care locuiește, în fotografiile realizate în momentul asaltului asupra sediului Congresului american.

Heimbach este cunoscut în SUA drept un lider al mișcărilor neo-naziste și a organizat în trecut proteste rasiste în Charlottesville. La mitingul rasist din august 2017, o femeie a fost ucisă de un simpatizant neo-nazist.

Într-un interviu din 2015, Heimbach, care se declara ortodox, spunea că principala sa inspiraţie este Corneliu Zelea Codreanu şi legiunea Arhanghelului Mihai, potrivit Pro TV.

El a fost condamnat la închisoare în 2016 pentru hărțuirea unui protestatar anti-Trump.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Doi comunisti, Tapalanga si Pantazazel, din media mlastinoasa marxista isi apara cauza marxista acuzand de nazism. Niste ipocriti! Cu ce drept judeca acesti adepti ai marxismului/bolsevismului pe nazisti, de vreme ce nu se deosebesc fundamental in ideologie de acestia? Comunismul și Nazismul nu diferite in esenta ca sisteme totalitare, diferenta este ca modelul comunist se bazeaza pe lupta de clasa, in timp ce modelul nazist pe considerente de rasa, ambele sisteme, comunist si nazist, considera ca o parte a umanitatii este nedemne de existenta. Genocidul impotriva unei clase sociale este echivalent cu genocidul impotriva unei rase, infometarea unor copii de chiaburi ucraineni, ca urmare a foametei provocate de regimul lui Stalin, este echivalent cu infometarea copiilor evrei din Varsovia. Cu ce difera Auschwitz si Birkenau de gulagurile bolsevice? Genocidurile marxistilor asupra oamenilor, din tarile pe care le-au asuprit, nu diferite de cele facute de nazisti, decat prin aceea ca marxistii au ucis cu mult mai multi. Regimurile comuniste au la peste 240 de milioane de crime la activ, fata de cele 25 de milioane ale nazistilor. I-a intrecut pe nazistti si in privinta torturii fizice si psihice, doar ‘Sfanta Inchizitie’ a papistoizilor i-a devansat in aceasta privinta, cum spunea cineva despre ‘experimentul Pitesti’ ca este “una dintre cele mai cumplite experiențe de dezumanizare pe care le-a cunoscut epoca noastră”. A avut dreptate Soljenitin cand a spus despre marxism ca ‘este cea mai mare barbarie a lumii contemporane’.
    Acesti doi ‘intoxicologi’ infectati cu virusul ideologic al ciumei marxiste, Papagala si Pantazazel, alaturi de alti bolsevici din media informationala marxista, cauta sa otraveasca mintile celor care sufera de amnezia istorica in ceea ce priveste pericolele marxismului/comunismului, indeosebi pe cei tinerei, care sunt informati doar in privinta ororilor nazismului, dar nu e educat in ceea ce priveste adevarul istoric al celor peste 240 de milioane de victime ucise de regimurile marxiste.
    Cei din presa marxista sunt cei mai mari ipocriti, niste mincinosi ordinari, nu numai la noi, ci peste tot in lume. La 18 februarie 2019 niste antimarxisti au scris pe monumentul ideologului ‘ciumei rosii’, Karl Marx, din cimitirul Highgate, despre crimele marxismului, iar presa a dezinformat in legatura cu acea stire: „presa internă şi internaţională au relatat amănunţit, despre inscripţiile făcute pe partea din spate a monumentului, şi din laterală dreapta şi stânga. S-a păstrat, însă tăcerea absolută despre inscripţia făcută cu vopsea roşie pe partea din faţă.Rând după rând ziar precum B.B.C sau The New York Times au reprodus ştirea că Monumentul funerar al lui Karl Marx inscripţionat cu “Doctrine of Hate” (Doctrina a urii.) şi “Architect of Genocide” (Arhitectul genocidului.). Acestea fiind inscripțiile din laterală şi spate. S-a evitat în mod deliberat a se menţiona ce scria pe partea din faţă a monumentului, unde cu vopsea roşie a fost scris: Memorial to Bolshevik Holocaust 1917 – 1953. 66.000.000 DEAD . Într-un mod suspect occidentul păstrează o totală tăcere despre ceea ce unii istorici numesc „Holocaustul Roşu”. Despre zeci de milioane de victime care nu au “cimitire publice“, monumente sau zile omagiale. Perioada înscrisă pe monument este perioada gulagului în U.R.S.S, de la „Revoluţia Bolşevică” până la moartea lui Stalin. Cifră de 66.000.000 de persoane care au fost omorâte în URSS între 1917 – 1953 este menţionată de Solzhenitsyn, după calculele unui statistician rus”.
    De ce au cenzurat cei din presa, precum cei de la B.B.C si The New York Times? Pentru ca sunt populate de unii din fauna neomarxista! S-a vazut si in privinta alegerilor prezidentiale din SUA, din 2020, manipularea, cenzura primitiva la care s-au dedat. CNN, Twitter, Facebook etc, au demonstrat din plin ca sunt infectate cu virusul ciumei rosii.
    Tapalanga si Pantazazel, sobolani purtatori de ciuma rosie ce sunt, ar trebuii sa stie ca nu toti sunt amnezici in privinta multimii crimelor si torturilor facute de cei infectati de virusul ciumei marxiste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button