X

“Preot” papistaș: “Aghiasma nu e împotriva COVID”. Catolicii nu au aghiasmă, ci apă chioară

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Preotul” papistaș, Francisc Doboș, a scris un mesaj pe Facebook pentru credincioșii cultului catolic, prin care le cere să nu confunde aghiasma cu vaccinul contra COVID-19. 

„Aghiasma e împotriva dracilor. Vaccinul împotriva covidului. Ok?! Nu le confundați. Dar pot fi administrate simultan. Bonus: luată pe stomacul gol, aghiasma îndepărtează conspirațiile și înmoaie inimile împietrite. […]

Așa este cu siguranță în cadrul papismului, dar Ortodoxia crede că tot ce sfințește Duhul Sfânt este și spre tămăduirea sufletului și a trupului. IPS Teodosie ne clarifică acest lucru:

Această apă sfințită va combate și bolile și toți microbii, ne va înfrăți mai mult pentru că darul este cel care ne înnoiește și trebuie să ne înfrățim mai mult, să biruim orice frică pentru că frica aduce boală, să nu mai fiți stăpâniți de frică, ci stăpâniți de entuziasm. Omul care are entuziasm și crede, se roagă, nădăjduiește Dumnezeu, nu pățește, nici boala nu se apropie de el, că Dumnezeu biruiește și bolile, și pe cel viclean.

Pentru slujitorul papistaș nu este o problemă nici existența de celule de fetuși avortați în vaccin:

Nu sunt elemente morale care să ne oblige să fim împotriva vaccinului, asta să fie foarte clar. Din partea Sântului Scaun nu există opoziție, îi îndeamnă pe oameni, pentru că neavând alte mijloace să ne vindecăm de pandemie decât vaccinul și prudența noastră, ori să apelăm la prudență foarte mult, ori avem cealaltă cale, vaccinul. Ne îndeamnă să ne vaccinăm, fără să ne oblige”.

Religia papistașă nu are sfinte taine, întrucât se află înafara Bisericii. În ce privește aghiasma, Dumnezeu a arătat acest lucru printr-o minune întâmplată în timpul domniei lui Mihai Viteazu. Citiți despre:

MIHAI VITEAZUL – DOMNITOR ORTODOX. Minunea de la întemeierea Episcopiei ortodoxe române de Alba Iulia, când papistașilor li s-a împuțit „apa sfințită”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. @@@LMS,propagandist esti si dumneata cand afirmi ca Sfanta Impartasanie ANULEAZA ce contine acest aducator de moarte;sa inteleg ca tot un pamflet ceea ce sustii dumneata?

    1. @@@Lms,ești periculos că minți prin omisiune;este vorba de otrãvuri de care nu se știe sau de car nu ai cum te feri;acceptarea vaccinului este cu totul altceva;dar nu știu ce mi bat capul cu un propagandist;sunteți prea mulți susținători ai otrãvirii romånilor,e greu să răspund fiecăruia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button