X

OFICIAL! Tulpina din Marea Britanie a fost confirmată în România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cătălin Apostolescu, medic primar al secției clinice VII „Terapie Intensivă Adulți” și purtător de cuvânt al Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, a confirmat prezența noului Coronavirus în România. Interesant este faptul că pacienta diagnosticată nu a călătorit în Marea Britanie.

„Confirmarea e de o oră – o oră și ceva. E vorba de o tânără de 27 de ani din județiul Giurgiu, care s-a prezentat la spitalul nostru în data de 3, cu simptome minime. A fost testată și lăsată să plece acasă. Din datele pe care le avem, nu a călătorit în afara țării. Urmează ca DSP să facă o anchetă epidemiologică amănunțită”, a declarat, pentru B1 TV, Dr. Catalin Apostolescu, medic primar al secției clinice VII „Terapie Intensivă Adulți” și purtător de cuvânt al Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București.

La un precedent posibil caz de pacient cu tulpina noua la Institutul Matei Balș la sfârșitul săptămânii trecute, informația a fost negată de autorități.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. O intreaga mascarada. Sunt tulpinile normale gripale, coronavirusi cunoscuti, se aplica tratamente inadecvate si testul rtpcr care nu identifica viral. Nu se fac autopsii, iar mascarada poate continua asa la nesfarsit. Mana pe secure si stop joc. Pana aici. Clasa politica nu mai e legitima si cam gata. Ne luam tara inapoi si ne vedem de necazurile noastre.

  2. Gata. Am scapat de vaccin. Nu va mai fi necesar. Primarul Londrei a anuntat ca Londra este intr-o situatie critica; in unele parti ale orasului sunt bolnavi 5%. Coronavirusul englezesc a ajuns si la noi la Giurgiu. E o chestiune de saptamani pana cand Bucurestiul se va londoniza. Vom trece toti prin covid si in aprilie cand va fi disponibil vaccinul pentru muritorii de rand, toti cei care vom mai fi atunci in viata vom fi deja imunizati natural. Asteptam stirea: “Valeriu Gheorghita are coronavirus”

      1. Lasa-i sa se vaccineze, oamenii sunt prea lenesi sa citeasca si ignoranti, chiar si moderna spune deschis pe site ca acesta nu e un vaccin e un software cu nanotech; sunt adaugate si publicatii care admit; la fel e si pfizer si astrazeneca toate aceste big pharma apartin bancherilor/nobilimii negre care profita din ele si omoara populatia. Multi oameni nu cred si nici nu ii intereseaza sa citeasca sa cerceteze, asteapta ca guv criminal sa le spuna, sau doctorii sa le spuna, ceea ce nu o vor face niciodata. La asta mai adaugam mafia media care e partasa la acest genocid. Aristocratia/black nobility cu bancherii lor inclusiv vaticanul vrea depopulare. Oamenii nu asculta nici macar videourile lui Klaus Schwab care admite transhumanismul .

      2. Pai nu, nu e bine dar cred că nu vom avea ce face. O să fie mulți morți. Dacă apucam să ne vaccinăm ar fi fost mai puțini morți
        Campania de vaccinare cred că va eșua și pentru că din cauza noii tulpine valul al treilea se va suprapune peste vaccinare și se va crea impresia că vaccinurile au provocat îmbolnăvirile. Ce argumente vor aduce autoritățile în fața unei creșteri exponențiale a numărului de cazuri simultan cu desfășurarea vaccinării?
        Mă întreb cum de nu a apărut zvonul că mutația a apărut din cauza vaccinărilor. Cum de mutația a apărut EXACT acolo unde a început vaccinarea mai devreme?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button