X

[VIDEO+FOTO] Slujbă cu MII de credincioși la Constanța. IPS Teodosie a oficiat slujba de sfințire mare a apei, pe faleza Mării Negre

Boboteaza

Câteva sute de persoane s-au adunat, miercuri, în faţa Catedralei Arhiepiscopale din Constanţa, pentru a pleca în procesiunea de Bobotează către Portul Tomis. IPS Teodosie a oficiat apoi slujba de sfințire mare a apei pe faleza Cazino a portului Constanța, unde s-au adunat aprox. 3000 de persoane.

Procesiunea a fost deschisă de care trase de boi şi cai, pe care se află butoaie cu apă, iar după încheierea slujbei aceste care au mers pe principalele bulevarde din Constanţa pentru a împărţi credincioşilor sfânta agheasmă.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Sfintele Taine și rânduieli bisericești
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.