X

[VIDEO+FOTO] Slujbă cu MII de credincioși la Constanța. IPS Teodosie a oficiat slujba de sfințire mare a apei, pe faleza Mării Negre

Boboteaza

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Câteva sute de persoane s-au adunat, miercuri, în faţa Catedralei Arhiepiscopale din Constanţa, pentru a pleca în procesiunea de Bobotează către Portul Tomis. IPS Teodosie a oficiat apoi slujba de sfințire mare a apei pe faleza Cazino a portului Constanța, unde s-au adunat aprox. 3000 de persoane.

Procesiunea a fost deschisă de care trase de boi şi cai, pe care se află butoaie cu apă, iar după încheierea slujbei aceste care au mers pe principalele bulevarde din Constanţa pentru a împărţi credincioşilor sfânta agheasmă.

https://www.youtube.com/watch?v=RO6Oh8GWfzk

 

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button