X

Mike Pompeo: M-am asigurat că Statele Unite ale Americii susțin recunoașterea internațională a “Bisericii Ortodoxe din Ucraina

Pompeo: I made sure U.S. supported international recognition of Orthodox Church of Ukraine

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo a reiterat faptul că SUA au avut un rol important în schisma ucraineană și au sprijinit autocefalia “Bisericii Ortodoxe din Ucraina”, o grupare schismatică, nerecunoscută la nivel panortodox, informează OrthodoxTimes. 

„Am luat măsuri pe mai multe fronturi în lupta cu Rusia, inclusiv în ceea ce privește libertatea religioasă. M-am asigurat că SUA sprijină recunoașterea internațională a Bisericii Ortodoxe din Ucraina și că îl va ajuta pe mitropolitul ucrainean să scape de sub influența rusă.”

Despre schismaticii ucrainieni, impuși prin violență și jocuri politice puteți citi mai multe pe acest portal.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

    1. Nu o sa intru foarte mult in detalii insa asta e o tehnologie de trucaj video prin care se suprapune un portret dintr-o fotografie peste fata altei persoane care vorbeste , iar vectorii de miscare faciala transmit comenzile peste portretul aplicat – sunt programe performante care foosesc mai multe unghiuri si genereaza mai usor simularea 3D.
      Practic , Biden care este batran , bolnav si dement nu mai poate fi “resuscitat” pentru astfel de interviuri , iar Mafia Globalista recurge la trucaje petru a da impresia ca noul presedinte este viguros si coerent.
      Si la Zuck e aceeasi tehnica , probabil facuta cu un soft rapid pe Android. Pentru Biden e posibil sa foloseasca si o masca “hardware” pe fata actorului.

      https://youtu.be/dMF2i3A9Lzw
      https://youtu.be/T76bK2t2r8g

    2. Orb pe orb se conduce în prăpastie aici însă numai poate fi vorba de orbire ci de slugile procletului antihrist care lucrează dezbinarea BISERICII LUI HRISTOS .
      Ultimii Stareti de la Optina au avut dreptate ,, toată lupta
      se dădea pe un camp de bătălie între creștini mai mult femei , copii și o gloată câtă frunză și iarba înarmată cu toate armele .Biserica se făcea din ce in ce mai mică ca un cerc care se micșora tot mai mult pina Intr un punct .La un moment dat a fost un asalt al creștinilor și cei mulți câtă frunză și iarbă au căzut ca morții la pămînt .Iar Starețul se mira și întrebă cum DOAMNE ceata cea mica a reușit să doboare gloată cea numeroasă înarmată cu toate armele? Si atunci în vedenia Starețului un creștin ortodox i s a înfățișat ,, cu ajutorul lui HRISTOS , i am Biruit , părinte ,,
      Deci HRISTOS DUMNEZEU numai cu Suflarea Sa Cea DUMNEZEIASCA poate sa stârpească toate slugile lui antihrist înarmate cu toate armele posibile adică slugile întunericului și
      pe procletul antihrist însăși .
      Însă se cere Credință , Dreapta Credință Creștin Ortodoxă Vie și lucrătoare că sa o avem în noi
      precum un izvor de apă vie curgător.
      …cat despre ereticii schismatici din Ucraina vor fi surpați și loviți precum arie de către SFANTUL NICOLAE IERARHUL ADEVARAT AL BISERICII LUI HRISTOS.

    3. La min 1:03 se vede ca si moderatorul are “masca”. Glumesc desigur, normal ca-i o iluzie optica de la luminile din studiou.
      Acest Biden e doar un om chinuit de cel rau care nu poate face lucruri bune.

    4. NU e Biden. E un alt om mult mai tânār si mai sānātos, cu o masca 3D, de genul celor din filmele cu Tom Cruise, Misiune Imposibilā. Alta varianta ar fi Biden prelucrat pe computer, si i se pun alte cuvinte in gurā, adica exact ce NU spune. La Zuck este la fel. Interesant si înfioråtor, acest sistem antihristic mondial care conduce din umbrā marionetele de presedinti, si oameni politici. Nimic nu mai poate fi controlat decát de ei, satanistii si oculta mondialā. Poate si Iohannis este doar o umbrā pe computer ..?
      Mai nou se pot anima holograme tridimensionale in tehnologia 5G si chiar vorbi in orice limbā stråinā.
      Deci, circul mondial abia începe. America va fi condusā de ocultā si antihrist in spatele computerelor si de Kamalla, o alta marioneta lesbianā si lgbt-istā. Noua Lume in NWO. Trist, dar adevārat. Pe mine, personal, NU mā mirā deloc. Totul este la Apocalipsā scris.America
      va cade in deep haos.
      Så ne apere DUMNEZEU de ce va urma !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button