X

Rusia antihristică: va emite pașapoarte de vaccinare Covid, necesare cetățenilor pentru călătorii și angajare

pasaport vaccin

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Rusia intenţionează să înceapă de luna viitoare emiterea paşapoartelor de vaccinare speciale pentru persoanele care s-au vaccinat împotriva COVID-19, a anunţat marţi ministrul rus al sănătăţii, Mihail Muraşko, potrivit agenţiei Interfax, citată de DPA. 

Aceste documente vor fi utile pentru angajare sau călătorii în străinătate, transmite Agerpres.

„Avem în plan ca în ianuarie să poată fi obţinute paşapoartele de vaccinare prin website-ul serviciilor de stat″, a spus ministrul menţionat.

Rusia, ţară unde peste trei milioane din cei circa 145 de milioane de cetăţeni au fost infectaţi cu noul coronavirus, a început campania de vaccinare şi estimează că până la sfârşitul lunii decembrie vor fi deja livrate peste un milion de doze din vaccinul Sputnik V.

Acesta a fost autorizat luni să fie administrat şi persoanelor cu vârste de peste 60 de ani, în urma rezultatelor testelor clinice.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. “Şi se va smeri poporul Meu, care se numeşte cu numele Meu, şi se vor ruga şi vor căuta faţa Mea, şi se vor întoarce de la căile lor cele rele, atunci îi voi auzi din cer, le voi ierta păcatele lor şi le voi tămădui ţara.”(2 Cronici 7:14)

    1. “fara de care nimeni nu poate cumpara sau vinde..” singura piesa care lipseste deocamdata e aratarea “aluia”.. si templul unde va fi ” incoronat”

  2. Doar cei ce se vor putea autosustine avănd hrană, vor putea refuza vaccinul.Si asta în primă fază căci apoi vor fii vânați si vor trebuii sa se retragă în munți dacă vor voii să scape necipați!Deja totul este în plină desfășurare.Cu ajutorul lui Dumnezeu poate vor reusii cât mai mulți să se retraga deși este un pic cam târziu. Dumnezeu să ajute poporul Român,căci fără El nu putem face nimic!

    1. Fără semnătura persoanei ciparea nu este lepădare înaintea lui Dumnezeu. Vor folosi orice mijloace ca să te facă să accepți(semnezi) pecetea care vine prin vaccin. Dacă semnezi te lepezi de Dumnezeu și primești vaccinul. Totul e să nu primești(semnezi) orice ți-ar face. Dacă conștientizezi pentru ce nu semnezi iți va fi mai ușor. Prin semnătură bați palma cu satana, iar fără semnătură rămâi în grija lui Dumnezeu. Hristos a apărat adevărul cu prețul vieții. Noi nu avem altceva de făcut decât a apăra adevărul precum a procedat El fiindcă El este Calea de urmat(“Eu sunt Calea, Adevărul și Viața”)
      Însă nu se știe câți dintre noi vor rezista presiunilor sistemului, de aceea se preferă plecarea din orașe.

      1. @Baltag Lica,

        Ce grazavie spui omule ca ciparea fara semnatura nu e lepadare ? Ai grija la inselari. Nicaieri in sfanta scriptura, nu spune ca doar daca semnezi te lepezi. Oare Petru si Iuda au semnat in scris lepadarea ?
        La cartea apocalipsei versetul 13 zice : ca necuratul “va face” tradus incorect “sili” , de fapt sensul corect a termenului din greaca este de a pacali a vecleni, a imbrobodi , sa ia tot omul pecetea, adica prin ori ce mijloc . Si tu vii sa spui ca doar cu semnatura e lepadare?!

        Frate , “ratacim nestiind scripturile. !

        Mantuire.

        1. Fără încuviințarea omului poate să i se facă nu unul ci mii de vaccinuri, nu va fi considerat lepădat înaintea lui Dumnezeu. N-am spus-o eu, ci Sfântul Gavriil Georgianul. Că ești sau nu înșelat, nu știu, dar fără să semnezi actul prin care atești că dorești vaccinarea nu vei putea primi vaccinul. Toți cei care se vaccinează vor semna un act înaintea vaccinării, act care este acordul scris al persoanei. Este, așa cum ne spune Sfântul Gavriil Georgianul, ca în cazul siluirii unei fecioare, adică vei fi fără vină înaintea lui Dumnezeu dacă te vor vaccina cu forța sau fără acordul tău. Cred că se înțelege ceea ce spun.

          1. Lepădarea verbală a lui Simon-Petru nu se compară cu primirea peceții prin vaccinare. De ce? Căci in cazul lepădării verbale mai ai posibilitatea de întoarcere, precum și Simon-Petru a avut-o, dar primirea peceții 666 este urmată de zicerea din Apocalipsă:”Și fumul chinului lor se va ridica în vecii vecilor(despre cei pecetluiți vorbește)”.

  3. @ciprian, am citit Profetia Sf. Metodie.
    La ce pacatosi suntem, la cat de departati de Dumnezeu, nu stiu daca El va mai avea mila de noi si Isi va potoli mania Sa cea cu dreptate, de nu ne vom pocai.

    1. da nu numa aia cu Sf. Metodie , vezi si urmatoarele pana la capăt .
      ei…mânia Domnului sa fie peste cei care incearca sa distruga cu tehnica lor pe smeritii si necăjiții robii Săi, asa păcătoși cum suntem … Doamne miluiește

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button