X

Franța: Vaccinarea obligatorie, prin constrângere. Cetățenilor care refuză vaccinarea ar urma să li se interzică ”accesul la transportul public sau la anumite locuri și activități”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cetățenilor din Franța care refuză vaccinările în timpul unor crize sanitare severe ar urma să li se interzică „accesul la transportul public sau la anumite locuri și activități”.  Proiectul de lege în procedură accelerată a fost înaintat de premierul francez Parlamentului, care l-a înregistrat pe 21 decembrie. În inițiativa legislativă se mai stipulează că premierul poate „lua măsuri pentru rechiziționarea oricărei persoane și a tuturor bunurilor și serviciilor necesare pentru a răspunde amenințării sau situației de sănătate, sau să autorizeze adoptarea unor astfel de măsuri”, transmite Hotnews.

Proiectul de lege, care a primit sprijinul cabinetului premierului Jean Castex la începutul săptămânii trecute solicită persoanelor care nu pot dovedi că au primit „tratament preventiv” în timpul unor astfel de crize sanitare, inclusiv vaccinarea, sau care nu au avut un screening negativ al virusului, să li se refuze „accesul la transportul public sau la anumite locuri și activități”.

În proiect se mai stipulează și permanentizarea, la nevoie, a măsurilor propuse, printre care derogarea de la confidențialitatea medicală și introducerea datelor obținute „la vreme de criză”, în Sistemul Național de Date de Sănătate.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

21 comentarii

  1. Da…
    O sa creeze un precedent si o sa inceapa si alte tari sa ne spuna ca “trebuie sa faca asta, ca sa aiba grija de sanatatea noastra”.
    Mergem spre ceea ce a proorocit Sfantul Veaceslav (inger rus), cand zicea ca o sa ajungem sa ocolim incusiv drumurile publice, deoarece o sa fie filtre ale politiei.
    Cine vrea, poate sa acceseze blogul de mai jos, in care este un interviu cu parintele Elpidie. Exista traducerea in limba romana in partea stanga (Google translate).
    Sunt cele mai recente informatii (proroociri) despre vaccinuri . Informatii foarte foarte importante (pentru cei ce vor sa creada). Nu este obligatoriu sa creada cineva. Dumnezeu este iubire, nu constrangere.
    Mila Domnului sa fie cu noi, cu toti.

    https://ouranianostalgia.blogspot.com/2020/12/blog-post.html

    1. De când am aflat de acest copilaș sfânt, Sf. Otroc Veaceslav, viața mea s-a schimbat mult. Îl iubesc din tot sufletul. În Rusia este foarte cinstit ca sfânt al vremurilor noastre. Vă recomand filmul “Îngerul rus”.

    2. “o sa ajungem sa ocolim incusiv drumurile publice”
      Pe unde anume a putea merge?
      Prin curtile oamenilor – unde sint case?
      Nu putem zbura si nici sa mergem pe sub pamant.

      Si la tara, daca nu mergi pe drum inseamna ca mergi/calci peste proprietate cuiva.

  2. “Libertate, egalitate, fraternitate (în franceză Liberté, égalité, fraternité[1]) este deviza națională a Franței. A fost folosită inițial în timpul Revoluției franceze și oficializată la sfârșitul secolului al XIX-lea.”

    Libertate in egalitate NU exista. Au mai incercat si comunistii cu egalitatea, sa te tina sub papuc. Dumnezeu a facut oamenii diferiti, unul mic altul mare, unul frumos altul urat, unul bogat altul sarac ,unul inteligent altul mai putin destept ,la unul ia dat un talant altuia mai multi, dar toti diferiti. Egalitatea a fost un instrument al comunistilor , toata lumea imbracata la fel, uniformizata spre un control total, asa cum fac globalistii de azi. Vi se pare ca e libertate cand esti amendat pt simplu fapt ca mergi la biserica fara masca ? E libertate cand altii hotarasc cum sa gandesti? Vaccinul e “bun” , noi suntem neinformati…
    Sfintii Parinti ne spuneau ca nu v om avea libertate, dar parca era cam greu sa-i crezi . Astazi prorociile incep se potrivesc manusa! Doamne ajuta-ne!

  3. Elitele si autoritatile satanist-masonice ale statului francez le-au depasit, dpdv al tiraniei, pe cele naziste!
    Paractic, aceste elite tradatoare aduc poporul francez in fatza unei singure alternative, si anume declansarea unei Revolutii totale, prin care sa incerce sa le rastoarne pe Iudele conducatoare, conform principiului: ori ele, ori noi! Evident ca, nici celelate tari europene nu sunt departe de aceasta situatie fara iesire!

    1. “Restricionarea si a altor anumitor activitati”se refera la:mitinguri,proteste,slujbe SI DREPTUL DE A STA LA RAND CU MULTIMEA CAND SE VA IMPARTI HRANA PE STRADA,LA GAMELA,ADICA LA POLONIC SI LA BLID DE CATRE CRUCEA ROSIE CAND VA FI FOAMETEA IN TOATA LUMEA.RETINETI CE VA SPUN CA ASA VA FI.NU MAI BATETI CAMPII!

    2. Deyaliaza te rog ce tiranie practicau National Socialistii. In mod concret dar REAL, nu propgandistic. … Presupun ca la germani te referi.
      Termenul “nazist” e inventat de jidani ca sa nu intelega fraierii ca exista si socialism NE-MARXIST. Ala in care jidanul moare de foame daca nu transpira ca nu mai merge sa profite prin camata, coruptie, inselaciune.

      In 3 fraze reusesti sa echivalezi “iudele” cu anti-iudele, adica nazistii (tai).

      1. Apropo, ce ierburi fumezi? Pentru minima ta informare, iti spun doar atat: Hitler si nazistii sai nu au fost altceva decat o alta fatzeta a intereselor Ocultei, avand scopul de a declansa al II-lea razboi mondial si a reduce astfel populatia Lumii, iar in urma acestuia, de a se crea alte Institutii Mondiale(caci cele interbelice nu prea mai functionau) , conform dorintelor si ordinelor Illuminati!

  4. Pai o sa ne vaccinam cand ne-o veni randul. Si, daca sunteti sinceri cu voi, veti recunoaste ca asa o sa faceti si voi, indiferent ce trancaniti acum.

    1. Nici un compromis, nu suntem nici vite, nici cobai umani, Bogdan. Aici e punctul la care se pune piciorul in prag. Daca aveti unii dintre voi nevoie sa va convigeti ca toti care refuza o sa se vaccineze pana la urma oricum, inseamna ca va e frica si deja pregatiti pretexte si mangaieri pentru propria grija – pentru asta exista rugaciune – si e nevoie de multa rugaciune si rabdare.

      Tot succesul companiei de propaganda depinde de numarul initial de voluntari – daca sunt destui (ca proportie %) care se duc dintr-un motiv sau altul sa se injecteze cu experimente ca sa fie testate pe ei (si cine stie ce altceva) astfel incat numarul lor sa fie destul inca grupul ce refuza sa fie mic ca proportie, e frau mai liber la obligativitate – ca deja majoritatea s-a oferit voluntara si nu o sa se revolte daca pe restul ii obliga cu forta (sau viclean, nu cu forta ci prin coercitie si discriminare( – e exact ca si cu mastile.

    2. Te rog să vorbești în numele tău exclusiv și nu al celorlalți! ce cauți tu aici, să pui îndoiala în mintea oamenilor?!dacă nu îți convine site-ul poți ieși fără probleme, pentru cei care citesc acest articol nu e o glumă proastă cu o realitate sumbră dacă suntem fără Hristos!

    3. Nu e așa. Unii, deja nu mai trancanesc și au început să trăiască fără comoditate în sate foarte retrase, rupându-se de sistem. Străbunicii noștri nu aveau servicii, salarii, asigurări medicale. Munceau, se rugau și aveau cu ce trăi. Am ajuns leneși, fără voință, chiar cu handicap uri, de prea mult bine, care ne va ieși pe ochi. Hristos, pe lumea asta, nu a avut unde să – și plece capul. Și era Fiul Lui Dumnezeu. Cine dorește sincer mântuirea, va primi ajutor.

      1. @Cu noi este Dumnezeu
        Corect!…Aceia care traiesc in te miri ce satuc uitat de lume, fara comoditati, mancand fix ceea ce produc ei in curtea si gradina lor, au o sansa sa scape (cel putin deocamdata) nevaccinati. Doar aceia! Caci cei care se bat cu caramida in piept ca nu se vaccineaza dar locuiesc la oras, dependenti de un salariu, etc, pur si simplu, trancanesc! Macar de ar fi sinceri cu ei!

        1. Pentru cei de la sat ce vor avea timp sa se roage si pentru noi, ar trebui sa rezistam cat mai mult noi cei din orase. In schimb noi ne dam cu parerea la ceea ce va veni si la prorociri, dar scapam din vedere ce se intampla in jurul nostru. Faceti o comparatie intre crestinismul nostru ortodox si libertatea pe care inca ne-o mai da credinta noastra si crestinismul european ce a lasat de multi ani bisericile goale si acum le e teama ca vor fi invadati de arabi. Ia uitati un subiect interesant: oare de ce in centrul orasului Brasov este blocata transmiterea postului de radio national ortodox pana spre periferie? Cine are curajul sa faca acest lucru? Nu este un abuz?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button