X

Au ajuns unde doreau: copiii sunt predispuși la infectare cu noua tulpină de Covid. Prin urmare, trebuie vaccinați, altfel nu grădiniță, nu școală șamd

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Noua variantă a coronavirusului ce se răspândește rapid în Marea Britanie a suferit mutații ce fac copiii la fel de predispuși la infectare ca adulții, spre deosebire de tulpinile anterioare, au spus luni cercetători citați de Reuters. 

Oamenii de știință din grupul de consilieri ai guvernului britanic NERVTAG ce studiază noua variantă a Sars-Cov-2 spun că aceasta a devenit rapid tulpina dominantă din sudul Regatului Unit și ar putea să devină repede dominantă în toată țara, scrie Hotnews.ro.

”Avem un grad mare de certitudine că această variantă are un avantaj din punct de vedere al transmiterii față de alte variante ale virusului din Marea Britanie”, a declarat Peter Horby, profesor de boli infecțioase la Universitatea Oxford și președinte al NERVTAG.

”Există indicii că are o înclinație mai mare în a infecta copiii”, a spus și Neil Ferguson, profesor și epidemiolog la Colegiul Imperial din Londra, și el membru al NERVTAG.

”Încă nu am stabilit nicio cauză a acestui fapt, dar îl putem vedea în datele actuale. Vom avea nevoie de și mai multe date pentru a vedea cum se va comporta în continuare”, a adăugat acesta.

Wendy Barclay, profesor și specialist în virusologie la Colegiul Imperial, a spus că printre mutațiile noile variante sunt și unele ce privesc modul în care Sars-Cov-2 intră în celulele umane, ceea ce ar putea însemna că și ”copiii sunt, poate, la fel de sensibili la virus ca adulții”.

”De aceea, ținând cont de tiparele manifestate, este de așteptat ca mai mulți copii să fie infectați”, a mai spus Barclay.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

21 comentarii

  1. Ca sa intelegem mai bine de ce au impus masti si pentru copii de cateva luni incoace: ca sa se imbolnaveasca si ei, deoarece mastile genereaza probleme aparatului respirator. Dar nu de covid. Fiti atenti:

    Slava Domnului ca la noi copiii nu au fost nevoiti sa le poarte deoarece au inchis scoala. Teoretic, noi nu ar trebui sa avem probleme.

    Chestiunea esentiala este: virusul covid 19 si 21 nu exista. Cine spune ca l-a avut, il invit sa isi faca analize de sange pentru a identifica exact anticorpii specifici inca activi.

    Atentie! Faceti analizele la un centru privat si nu spuneti ca ati avut covid. La analize vor iesi tulpini virale ordinare, curente, cunoscute.

    Referitor la covid21, caci aceasta va fi denumirea, am fost anuntati cu 6 luni in urma. Am documente salvate in calculator. Deci am dovada ca totul e un plan bine ticluit si nu e nici o pandemie.

      1. Imi puteti trimite documentele va rog la adresa:[email protected] Multumesc mult.Ce cred eu in problema plandemiei:totul e la categoria Secret militarizat.Deci vor ca,cu toate mecanismele lor,sa declanseze razboiul.Nu vedeti ca si institutiile care erau pt respectarea Constitutiei nu mai exista?Conduc acordurile de scurta durata.

    1. …asa e, nebuni, nebuni, nebuni, dar iata ca nebunia asta totala prinde de minune la o omenire aproape apostata, o omenire care l-a scos pe Dumnezeu din viata de zi cu zi, o omenire care pare ca este incurcata de nasterea Mantuitorului, zi sfanta care se apropie (aici ma refer la statele crestine) ba chiar, precum Irod, da impresia ca venirea pe lume a Pruncului Sfant ii ameninta tihna si delasarea cu care era obisnuita si nu doreste sa asiste la aceasta minune, o omenire care nu mai este interesata decat de viata asta strict biologica, animalica, si de nimic altceva, o omenire care spera ca daca va accepta toate mizeriile care i le baga pe gat Noua Ordine Mondiala ptr a o putea controla mai bine va putea reveni la viata de placeri, de patimi, de destrabalare de dinainte de acest an….ei bine, ghinion, orice ar face nimic nu va mai fi la fel, doar ca spalatii pe creier nu vor sau nu pot intelege asta si isi inchipuie ca obedienta absoluta ii va ajuta la ceva…frati intru Hristos, va spun foarte serios, pregatiti-va de mucenicie, pregatiti-va sa fiti marginalizati, sa fiti considerati nebuni, sa fiti prigoniti, sa fiti desconsiderati, sa fiti batjocoriti, pregatiti-va sa pierdeti toti ce iubiti si ce aveti pe lumea asta caci alta varianta in curand nu va mai ramane, va trebui sa alegem, cu Hristos sau cu satana, cale de mijloc nu va mai fi…traim intr-o perioada in care binele si nu raul este pedepsit cu varf si indesat, ca sa citez din ce spunea marturisitoarea din temnitele comuniste Aspazia Otel-Petrescu, Dumnezeu sa o odihneasca…Intariti-va sufleteste prin citirea Sfintelor carti ale Ortodoxiei incepand cu Sfanta Scriptura, cu scrierile Sfintilor Parinti, cu Vietile Sfintilor, Caci “daca va uraste lumea, sa stiti ca pe Mine M-a urat inaintea voastra (…) Daca M-au prigonit pe Mine, si pe voi va vor prigoni; daca au pazit cuvantul Meu, si pe al vostru il vor pazi”.
      “Să vă purtați numai în chip vrednic de Evanghelia lui Hristos… fără să vă înfricoșați întru nimic de cei potrivnici, ceea ce pentru ei este un semn de pierzare, iar pentru voi de mântuire, și aceasta este de la Dumnezeu. Căci vouă vi s-a dăruit, pentru Hristos, nu numai să credeți în El, ci să și pătimiți pentru El(…)”, iar “cine își va păstra viaţa o va pierde și cine își va pierde viaţa pentru Mine o va câștiga”.

  2. Sa ne amintim ca la deschiderea JO 2012 Londra, pe paturile alea de spital erau copii, nu adulti.

    Bill Gates spunea: “Next pandemic will get attention this time”

    Sa ne pazeasca Bunul Dumnezeu pe noi si pe copiii nostri de uneltirile vrasmasilor astora. Pentru ca daca astia dau drumul la ceva ce va afecta cu precadere copiii si se vor umple spitalele cu cazuri poate chiar decese, ei bine ASTA intr-adevar NE VA ATRAGE ATENTIA.

  3. OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive

    Avertismentele cu privire la numărul mare de cicluri de amplificare vin cu câteva luni întârziere … de ce apar acum ? Posibila explicație este de un cinism șocant.

    https://off-guardian.org/2020/12/18/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives/

    Articol de Kit Knightly, 18 dec. 2020

    Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a emis pe 14 decembrie un document orientativ, prin care avertizează că numărul mare de cicluri de amplificare va duce la rezultate fals-pozitive. Informațiile sunt corecte, dar sunt cunoscute de luni de zile. Așa că trebuie să ne întrebăm: de ce vorbesc despre asta abia acum ? Cumva pentru a da impresia că vaccinul funcționează ?
    Testele ”standard” pentru Sars-Cov-2 se bazează pe reacția în lanț a polimerazei (PCR). Această metodă presupune a lua nucleotide – mici fragmente de ADN sau ARN – care sunt amplificate (înmulțite) până devin ceva suficient de mare pentru a fi identificat. Amplificarea se face în cicluri, fiecare ciclu dublând cantitatea de material genetic. Numărul de cicluri necesare pentru a produce ceva identificabil este denumit „pragul amplificării” (cycle treshold). Cu cât valoarea acestui prag este mai mare, cu atât e mai mică probabilitatea să fie detectat ceva semnificativ.
    Această nouă informare a OMS afirmă că utilizarea unui prag de amplificare ridicat (pentru a testa prezența Sars-Cov-2) va duce la rezultate fals pozitive. Cităm din propria lor declarație (sublinierile ne aparțin):
    ”Utilizatorii reactivilor RT-PCR ar trebui să citească instrucțiunile de utilizare cu atenție, pentru a vedea dacă este necesară ajustarea manuală a pragului de pozitivitate pentru a ține cont de orice zgomot de fond, astfel încât să nu se ajungă ca o mostră supusă unui număr mare de cicluri de amplificare să fie interpretată ca rezultat fals-pozitiv”.
    Ei continuă cu explicațiile (din nou, sublinierile ne aparțin):
    ”Principiul de proiectare al RT-PCR presupune că, pentru pacienții cu niveluri ridicate de încărcătură virală, este nevoie de relativ puține cicluri pentru a detecta virusul; și astfel, valoarea pragului de amplificare va fi scăzută. În schimb, pentru mostrele care dau rezultat pozitiv și s-a folosit un prag mare de amplificare, asta înseamnă că a fost nevoie de multe cicluri de amplificare pentru a detecta virusul. În unele situații, distincția dintre zgomotul de fond și prezența reală a virusului este greu de stabilit”.
    Desigur, acestea nu sunt o noutate pentru cei care au fost atenți. Că testele PCR au fost manipulate cu ușurință și că au un potențial mare de a fi inexacte … asta a fost unul din avertismentele repetate adeseori de noi, cei care contrazicem varianta oficială și politicile implementate pe baza testelor. Au fost scrise multe articole pe această temă, de către mulți experți, jurnaliști medicali, și alți cercetători. De luni de zile, a devenit un lucru comun că orice test PCR care utilizează peste 35 cicluri de amplificare este posibil să n-aibe nici un sens. Dr. Kary Mullis, care a câștigat Premiul Nobel pentru inventarea procesului PCR, a spus clar că PCR nu a fost proiectat pentru diagnostic. El a zis:
    Cu testul PCR poți găsi aproape orice în oricine”.
    Iar despre ciclurile de amplificare, odată a zis:
    Dacă trebuie să recurgi la mai mult de 40 de cicluri pentru a amplifica o genă, ceva este greșit cu testul pe care l-ai făcut”.
    Instrucțiunile MIQE pentru utilizarea PCR afirmă:
    ”Valorile ciclurilor de cuantificare (Cq) mai mari de 40 sunt suspecte, datorită eficienței scăzute. În general nu ar trebui raportate”.
    (Notă: Există un sistem de raportare denumit ”Informațiile minime necesare pentru a publica rezultate cantitative ale experimentelor RT-PCR”. Acronim MIQE)
    Toate acestea sunt lucruri cunoscute încă de când s-au început închiderile. Site-ul guvernului australian a admis că testele sunt eronate, iar o instanță din Portugalia a decis că nu sunt de încredere pentru detectarea virusului. Chiar și dr. Anthony Fauci a admis public că, la mai mult de 35 cicluri de amplificare, vor fi detectate „nucleotide moarte” și nu un virus viu (notă: tweetul e raportat ca nefiind disponibil). Cu toate acestea, se știe că multe laboratoare din întreaga lume au folosit teste PCR cu peste 35 de amplificări, și chiar peste 40.
    Prin urmare, care este explicația că OMS a decis să spună despre acest lucru că e greșit ? Ce motiv ar avea pentru a recunoaște, în sfârșit, acest lucru evident ? Răspunsul la această întrebare este posibil să fie de un cinism șocant: acum au un vaccin. Nu mai au nevoie de rezultate fals-pozitive.
    Oficial, sistemul a obținut leacul miraculos. Deci, după ce toată lumea va fi vaccinată, toate testele PCR se vor face „în conformitate cu noile instrucțiuni ale OMS”, care vor stabili că trebuie 25-30 cicluri de amplificare, și nu peste 35. Iată ! Numărul „cazurilor pozitive” va scădea, și vor avea confirmarea că vaccinul lor miraculos funcționează.
    După luni de zile în care raportările au fost umflate cu rezultate fals-pozitive, în care ”din greșeală” au fost adăugați la morții de covid și cei care au murit din alte cauze, în care au stabilit în certificatele de deces că a fost o ”moarte legată de covid” (pentru ceilalți, care nu erau trecuți că au murit direct de covid) … se pot opri. Mașinăria de inducere a fricii poate fi dată la zero …
    Dar asta atâta timp cât facem cum ni se spune. Orice semne de opoziție – de exemplu, oamenii refuzând în masă vaccinarea – și pragul de amplificare poate crește din nou, astfel încât aduc din nou în scenă această boală magică.

  4. FĂRĂ MASCĂ! Curtea de Apel București a decis că impunerea purtării măștilor în spațiile publice deschise este ILEGALĂ. Decizia ar putea produce efecte la nivel național, dacă DSU nu face un recurs temeinic în termen de trei zile

    https://activenews.ro/stiri/FARA-MASCA-Curtea-de-Apel-Bucuresti-a-decis-ca-impunerea-purtarii-mastilor-in-spatiile-publice-deschise-este-ILEGALA.-Decizia-ar-putea-produce-efecte-la-nivel-national-daca-DSU-nu-face-un-recurs-temeinic-in-termen-de-trei-zile-164349

    Acțiunea a fost depusă săptămâna trecută, primul termen a fost stabilit pentru luni, 21 decembrie 2020, iar miercuri, 23 decembrie, instanța s-a pronunțat, statuând că adaosul operat de D.S.U. la prevederile Legii nr. 55 / 15.05.2020 (care obligă la purtarea măștii doar în spațiile publice închise șî în mijloacele de transport în comun) este ilegal. D.S.U. a încercat să generalizeze obligativitatea purtării măștii în toate spațiile deschise, însă hotărârea administrativă nu poate prevala în fața unei legi superioare a Parlamentului.

    În jurul orei 17:00, Curtea de Apel București a admis acțiunea avocatei Minodora Ion și a scos în afara legii articolul 4 pct.15 din ordinul DSU privind obligarea cetățenilor de a purta mască în spațiile deschise. Hotărârea instanței nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în termen de 3 zile.

    Dacă decizia instanței va rămâne definitivă, aceasta va produce efecte la nivel național.

  5. Doamne ajuta ! Sa-i multumim mult LUi Dumnezeu ,pt. toate aceste mari incercari de la vrajmasii nevazuti si vazuti ,cat de clar ne arta Dumnezeu ,cat de mult tine la faptura LUi si ne iubeste…
    Gandesc cam asa ca , bunul Dumnezeu ,nu vrea decat , sa ne deschida mintea si ochii crestinilor care dorim si luam in serios aceste vremuri ,pt. a intelege ca , sistemele fiecarei tari devin vizibil din ce in ce mai mult , ,,pt. unii ,, ca sant sub robia -stapanirea diavolului si crestinii adevarati care tin la sufletul lor si la cei din jurul lor ,sa iasa cat mai repede , AFARA DIN SISTEM ,SISTEM ,SISTEM si sa traim in cati mai multi , in mai multa simplitate si a ne straduii sa traim duhovniceste ,cat mai serios . Caci vine si MARELE RAZBOi ,proorocit si explicat detaliat de Sf. Paisie Aghioritul ,caci iata ce a spus si sa ajuns si se discuta mereu ,adica la cele 12 mile care vor turcii sa le acapareze de la fratii greci . Deci nici 13 ,nici 11 exact 12 , asa cum a fost proorocit ca , Mantuitorul nostru va fi vandut cu 30 de arginti ,nici 29 , nici 31 .
    Urmeaza caderea -s-au moartea lui Erdogan si vor venii unii noi la conducere ,care vor provoca pe Pres. Putin si va incepe URGIA . Dupa ce se vor pierde 30 % din populatiea pamantului cum este scris ,va fi o pauza mica ,de rasuflare si vor introduce si SEMNUL FIAREI in omenire . Razboiul nu va fi decat intre turci si rusi si NATO. ci si in ASIA si alte locuri ,spnea clar Sf. Paisie . De aceea este bine iesit afara din sistem si intarit in Credinta ,Nadejde in Dumnezeu ,ca va avea grija de fii -ficele LUi ,ce sa manance etc. …

    1. Fiti atenti!
      Textul final “Maimuta a fost acum informata, urmeaza cipuirea!!!!” nu face parte din traducere; este comentariu adaugat de catre traducator
      Cipul RFID e in exterior, e mare si nu trece prin ac, nu se injecteaza asa ca populatia nu va fi cipuita asa

      1. Da Dumitre, asa este, subscriu intru totul…proorociile nu mint !!!
        CRACIUN FERICIT cu mintuire tuturor !!!!!!!
        LA MULTI ANI !!!!!!

  6. Efecte adverse ale vaccinului anticovid: durere la locul injecției (> 80%), oboseală (> 60%), durere de cap (> 50%), durere musculară (> 30%), frisoane (> 30%), durere în articulații (> 20%), febră (> 10%).
    https://mariusmioc.wordpress.com/2020/12/05/vaccinarea-anti-covid-sa-fim-precauti-sau-prosti-efectele-adverse-anuntate-de-producatorul-pfizer/
    Prospect, numai pentru lucrătorii din sănătate, nu pentru publicul larg, publicat de guvernul britanic: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/948101/Temporary_Authorisation_HCP_Information.pdf
    Vezi pag. 7 a prospectului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button