X

CCR: Legea care interzice orice referire la identitatea de gen în școli este neconstituțională. Neo-marxiștii exclamă: Prima victorie împotriva AUR

Curtea Constituțională (CCR) a admis miercuri, cu majoritate de voturi, sesizarea președintelui Klaus Iohannis împotriva legii care interzice referirile la identitatea de gen în școli, au declarat pentru G4Media.ro surse din cadrul CCR.

Legea, inițiată de PMP și adoptată pe 16 iunie de Parlament, interzice în unităţile, instituţiile de învăţământ şi în toate spaţiile destinate educaţiei şi formării profesionale, inclusiv în unităţile care oferă educaţie extraşcolară, activităţile „în vederea răspândirii teoriei sau opiniei identităţii de gen, înţeleasă ca teoria sau opinia că genul este un concept diferit de sexul biologic şi că cele două nu sunt întotdeauna aceleaşi”, precum şi a activităţilor care contravin principiilor prevăzute la art. 3 al Legii 1/2011.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

9 comentarii

 1. Marxistule @. Nu i victorie impotriva AUR.
  Este o rusine a CCR . O umilire , o data in plus , al poporului roman al oamenilor normali la cap .
  Pe voi , pui de naparca care slujiti satanei iadul va asteapta .

  1. Hei, hei… Legea este necontitutionala. Este o victorie a AUR. Din fericire si Johanis s a opus aceste legi. Doame ajuta!

 2. Aceasta lume este tot mai aproape de a-si ‘epuiza’ ratiunea de a exista. Hristos a venit ca sa aduca firea omului in legea/ratiunea ei, pe cand cel numit fiul faradelegii avand mintea/ratiunea si simtirea corupte/stricate face dimpotriva, cauta sa-l scoata pe om din legea firii, de-aia se spune ca este al faradelegii; nu e de mirare ca legiuitorii care sunt impotriva lui Hristos, sunt si impotriva firescului omenesc, legiuind in favoarea faradelegii. Acesti nebuni se cred intelepti, insa nebunia lor crunta se vadeste din vorbele si faptele lor; cand isi elogiaza ideile lor ‘intelepte’ dupa care se conduc, isi lauda nebunia lor, se mandresc cu nebunia de care sunt stapaniti. Cuvantul Sfintei Scripturi este limpede in privinta unor asemenea rataciti in gandire: ‘Înțelepciunea acestei lumi este nebunie înaintea lui Dumnezeu’ – 1 Corinteni 3, 19.
  Iata si caracterul lor neomenesc, dupa chipul fiului faradelegii: ‘Şi aceasta să ştii că, în zilele din urmă, vor veni vremuri grele; Că vor fi oameni iubitori de sine, iubitori de arginţi, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără cucernicie, lipsiţi de dragoste, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, cruzi, neiubitori de bine, trădători, necuviincioşi, îngâmfaţi, iubitori de desfătări mai mult decât iubitori de Dumnezeu… Dar nu vor merge mai departe, pentru că nebunia lor va fi vădită tuturor’ 2 Timotei, 1-9

  ‘va veni vremea ca oamenii sa inebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu inebuneste, se vor scula asupra lui, zicandu-i ca el este nebun, pentru ca nu este asemenea lor’.
  Cele spuse de Sfantul Antonie se implinesc sub ochii nostri.

 3. Am crezut, in naivitatea mea, ca CCR reprezinta ultimul bastion de aparare a Constitutiei in fatza
  globalismului si neomarxismului agresiv! Evident ca m-am inselat, caci membrii acestui CCR nu sunt altceva, decat niste umili slugoi ai Sistemului securist-masonic din Romania, gata sa capituleze oricand li se ordona!

 4. Actiune de rasturnare PRIN FORTA a marxistilor – fiii Satanei, asta este singura rezolvare.
  Nu va amagiti cu „dialog”, „toleranta”, „negociere”… capul sarpelui trebuie strivit: ori ei, ori noi – nu este loc pentru ambele gupari!!!
  Justitia – care oricum era cult religios mascat, al lui Ba’al – arata ca nu poate face DREPTATE si trebuie eliminata impreuna cu satanistii = marxisti si sectantii care au acum in mana „puterea”.

 5. Stiti de ce este ne-constitutionala?
  Fiindca exista „lege” ca tratatele/acordurile internationale au prioritate.
  Si stiti care e beleaua „ratificata”?
  Conventia de la Istambul. Semnata de … Rovana Plumb, insarcinata de Teodor Melescanu – i-a tras-o si a fost satisfacuta…
  De aici curge toata spurcaciunea marxista… nu apara femeia „oprimata” de barbat ci promoveaza perversiunile sexuale, degenerarea sexuala – mutilare pentru schimbare de sex si schimba programa scolara, politica culturala, etc. … ducand la sterilizare psihologica si sinucidere sociala prin disparitia familiei, la eliminarea credintei mdin „spatiul poublic”, la formularea propagandei homosexuale in mass-media si … introducerea in legislatiei a obligativitaii implementarii homosexualitatii peste tot!!!
  Asta ar trebui sa fie prima initiativa cetateneasca AUR – anularea legii de ratificare a acestei aberatii – Conventia mai sus (trist) pomenita. Cetateneasca fiindca are prea mic procent de reprezentare in Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button