X

Studiu Oxford: Cazurile de covid au explodat după introducerea măștilor. Sunt inutile și în cazul gripei sezoniere

Potrivit statisticilor, cazurile de COVID-19 au explodat după introducerea obligativității măștilor. Centrul pentru medicină al Universității Oxford spune că măștile nu aveau efect nici în întreruperea gripei sezoniere.

Cazurile au explodat după introducerea măștilor

Potrivit datelor extinse din Europa și SUA, purtarea măștilor de protecție nu aduce o reducere a infecțiilor cu noul COVID-19. Mai mult, dinamica s-a accelerat la introducerea obligativității acestora în mai multe țări. În mai multe cazuri corelarea este chiar inversă, iar baza științifică la nivel sociologic indică inutilitatea măștii.

După ce măștile de protecție au fost introduse obligatoriu, în România, oamenii se comportă ca și când mediul înconjurător ar fi contaminat. Adusă din alte state, practica impusă de autorități este deja perpetuată de luni de zile, timp în care cazurile raportate de infectări cu noul coronavirus au crescut în loc să scadă.

Efectul măștilor de protecție

Mai exact, suntem doar unul dintre cazurile care arată că purtatul măștilor de protecție nu are efect asupra situației epidemiologice. Potrivit statisticilor, de multe ori cazurile de COVID-19 au proliferat abia de la introducerea obligativității.

Totodată, înăsprirea cadrului în care acestea sunt purtate a fost adesea în corelație inversă cu datele privind infectările. Conform datelor oferite de The Federalist din SUA, atât în Europa, cât și America de Nord, măștile nu au prevenit cu nimic explozia raportărilor în statisticile noului coronavirus.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. Mi se părea mie ceva … vizualizările pe site au scăzut dramatic (cam de vreo 20 de ori) … ieri a fost o ”pană de curent” care a afectat conturile google și serviciile care cer logare (mail, etc). Până și la radio a dat despre asta. S-ar putea să pregătească lumea pentru blocarea internetului.

 2. Nu mizați pe aceste informații. Ele sunt cu dublu standard. Din acest motiv nu trebuie luate in considerare nici informațiile care critică masca. Menirea lor este tocmai de a expune la contaminare oamenii ca apoi să fie impusă vaccinarea. Așa se explică această duplicitate a mesajelor când contra mască alteori pro mască. In fapt se speculează în ambele teze obținerea doar de beneficii malefice. Indiferent de critici, masca are totuși un rol protector dar care nu trebuie absolutizat. Cine vrea poartă, cine nu nu. Nu mai trebuie făcut tapaj nici într-un sens nici în altul. Cert e că ne vor îmbotnițați dar să luăm și covidu. Tipic satanic.

  1. Nu te protejeaza de nimic, ba dimpotriva, te distruge, dar ai de citit si n-ai facut acest lucru. N-ai citit nici despre numita gripa spaniola, deoarece ai fi aflat ca masca a cauzat un numar mare de morti datorita infectiilor si ciupercilor pulmonare pe care le-a provocat. Inspirarea indelungata de co2 duce la probleme neurologice. In plus distruge si sistemul imun.
   Masca este extrem de nociva!

   TRUST WHO; Wie krank ist die Weltgesundheitsorganisation (2018)
   https://www.bitchute.com/video/JfnuAyI1V6VL/

  2. „masca are totuși un rol protector ”
   CARE este rolul protector?
   Te apara fata de CE ANUME?
   Sint NON-MEDICAL, adica nu au nici un rol medical – asta scrie pe ele.
   De praf/particule solide mai mari de 3 microni…. asa scrie pe prospect.
   Care este de fapt pericolul…. dupa parerea ta toleranta fata de raii care nu vor masca…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button