X

Facebook nu le cere vaccinare COVID angajaților

Facebook to introduce 'dislike' button | Deccan Herald

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Angajații Facebook nu vor avea nevoie de un certificat care să ateste că au fost vaccinați împotriva COVID-19, pentru a se putea întoarce la locul de muncă.  Directorul executiv, Mark Zuckerberg, le-a transmis joi angajaților săi, în cadrul unei întâlniri online, faptul că, compania nu le va cere să primească un vaccin COVID-19 pentru a se putea întoarce la birou, a declarat o sursă pentru The Daily Beast.

Un reprezentant Facebook a confirmat acest lucru pentru Business Insider.

„Birourile noastre din SUA rămân închise și nu ne așteptăm ca acestea să se deschidă înainte ca vaccinurile COVID-19 să fie disponibile pe scară largă”, a spus el. „În cadrul ședinței de ieri, Mark a spus că, în acest moment, pe baza a ceea ce știm, nu credem că va fi necesar să se solicite un vaccin pentru ca angajații să se întoarcă la muncă. Cu toate acestea, acesta și-a exprimat încrederea în eficiența vaccinului precum și dorința de a se vaccina.”

Reprezentantul a subliniat că angajaților nu li se va cere să se întoarcă la birou decât în ​​iulie. Acesta a mai adăugat:

„Odată ce ne vom întoarce la birou, vom avea o serie de protocoale la locul de muncă, în care vom include testarea, distanțarea socială, purtarea măștilor și alte bune practici. Continuăm să lucrăm cu mulți experți pentru a defini un plan care să acorde prioritate sănătății și siguranței tuturor.”

Zuckerberg a sprijinit lansarea unui vaccin împotriva COVID-19 și chiar l-a intervievat pe Dr. Anthony Fauci vizavi de acest vaccin în timpul unei transmisiuni difuzate pe Facebook. El a spus că Facebook a luat legătura cu noua administrație Biden pentru a întreba cum ar putea ajuta la gestionarea pandemiei generată de COVID-19.

Vaccinul Pfizer și BioNTech a fost lansat în Marea Britanie în această săptămână, iar un comitet de experți din SUA a votat joi în favoarea autorizării acestuia pentru utilizare de urgență. Acum depinde de Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) să decidă dacă îi acordă autorizație de urgență.

traducere de Nușca

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button