X

[VIDEO] Așa da CONDUCĂTOR: Președintele Braziliei alături de popor în lupta cu minciuna Covid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Jair Bolsonaro a negat în repetate rânduri gravitatea noului coronavirus şi s-a declarat sceptic în privinţa vaccinării.  Preşedintele brazilian a anunţat deja că nu se va vaccina împotriva COVID-19.

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, aflat într-o ședință de guvern cu toți miniștrii, a ținut un discurs virulent împotriva comuniștilor, a primarilor și guvernatorilor radicali din Brazilia care încalcă drepturile oamenilor prin restricțiile plandemiei Covid.

Apoi, Bolsonaro îi înjură pe guvernatorii din Sao Paulo și Rio de Janeiro, pentru că l-au sfidat prin impunerea si prelungirea ordinelor de ședere la domiciliu.

„Acel rahat de guvernator din Sao Paulo, acea grămadă de gunoi de grajd din Rio de Janeiro”, spune el.

“De aceea vreau ca … populația să fie înarmată. Asta le garantează oamenilor că nu poate, pur si simplu, să vină un fiu de cățea și să instaleze o dictatură aici, în țară noastră.”

Bolsonaro apare apoi la un protest antiguvernamental alături de cetățenii revoltați de anularea libertăților fundamentale.

Pe de altă parte, guvernul federal brazilian a semnat o scrisoare de intenţie pentru a cumpăra 70 de milioane de doze de la grupul Pfizer şi aproximativ 100 de milioane de doze de la compania AstraZeneca.

Citiți și: MAFIA COVID în Brazilia: Spital gol, primește subvenții pentru bolnavii de coronavirus

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button