X

Imaginea hienelor împărțindu-și un stârv…

Primele imagini de la negocierile PNL – USR PLUS – UDMR de la Vila Lac

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O poza cat un milion de cuvinte, in care, cu zambete mijite pe sub mastile de bascalie, fiii securistilor si tortionarilor bunicilor si parintilor nostri isi impart ce a mai ramas din tara.
Limita abisului in care ne prabusim de 30 de ani nu se mai vede.

Cu un cinsim rar, dezinvolt si si sigur pe el, politicianul roman, indiferent la numele partidului care il primeste grijuliu, are un singur scop: sa se imbogateasca rapid, sa stea cocotat la putere in asa fel incat el si urmasii urmasilor lor sa doarma linistiti.

Cu mana pe putere, sa invarta bani si legi, sa lege oamenii care nu ii sunt pe plac, apoi sa retraga la o batranete linistita, zambind superior in timp ce isi primeste pensia, un mizilic fata de ce va fi reusit sa fure pana atunci.

De parca nu ar fi destul, politicianul roman ramas pe din afara, fara coledzi, cum ar zice Caragiale, face ce i-a mai ramas: arunca cu propriile dejectii in oameni pe care nu are cum sa ii inteleaga….oamenii care au muncit toata viata, au dat examene toata viata, si-au asumat decizii toata viata.Nu mai aveti strop de rusine, nu mai aveti limite, nu va mai cunoasteti locul!

M-am saturat sa vad pipite de doi bani si mojici crescuti in puf cum ne insulta pe toti, fara scrupule si fara sa clipeasca.

Poate e timpul sa batem si noi cu pumnul in masa.
Si sa lasam la o parte eleganta atunci cand hienele ataca

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Politrucii astia ordinari de la cele 3 partide care vor sa guverneze, la fel de ordinare, se vor intelege pe Ciolan doar atunci cand o zbura porcul! Daca in Roma antica se dadea populatiei “paine si circ”, slugoii si impostorii celor 3 partide(si mai general, din inreaga clasa politica damboviteana) ne dau astazi doar circul de rigoare! Desigur, romanilor le place foarte mult circul, insa acesta nu le va tine si de foame, caci asta ne va paste pe toti in viitorul imediat, cu catastrofele astea la Guvernare(sau mai bine zis, pe langa Guvernare)! Pana atunci, vorba lui Ponta, trebuie sa ne luam „popcorn şi băuturi răcoritoare” si sa asistam relativ detasati, la circul fara bilet de intrare si caftul politico-securistic ce vor urma!

  2. In decembrie ’89 am crezut cu naivitate ca ne-am luat „portia de libertate”, insa securistii au pus mana imediat pe orice misca in tara asta! Astazi, la 30 de ani de-atunci, fiii si nepotii securistilor din ’89 intaureaza la ordin extern, o dictatura neomarxista asa de cumplita, incat cea din vremea lui Ceausescu o sa ni se para parfum de trandafiri! Sa vedem care va fi raspunsul romanilor la noua dictatura si cat timp o vor suporta!  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button