X

Bucureștiul USR-ist primește ce a votat: Peste 4.000 de imobile nu au căldură şi/sau apă caldă astăzi

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nicuşor Dan şi lideri ai PNL şi PLUS Bucureşti au lansat candidatura Simonei Spătaru la Primăria Sectorului 4

Peste 4. 000 de imobile nu au căldură şi/sau apă caldă astăzi în Capitala României Peste 4.000 de blocuri de locuinţe şi instituţii bucureştene fie nu au deloc apă caldă şi căldură, fie le primesc sub parametri, rezultă dintr-o statistică făcută de Economica.net pe baza avariilor raportate de Termoenergetica marţi, 9 decembrie. Ieri, publicaţia noastră a semnalat că numărul imobilelor cu probleme privind furnizarea agentului termic a depăşit 3.400.

Marţi 9 decembrie, peste 4.000 de imobile bucureştene nu au apă caldă şi/sau caldură, ori le primesc la parametri necorespunzători, arată o statistică făcută de Economica.net. Toate sectoarele sunt afectate de probleme în privinţa furnizării agentului termic. În cele mai multe dintre locuinţele afectate, agentul termic ajunge astăzi sub parametri (adică apa caldă şi caloriferele din aceste locuinţe sunt aproape reci), reiese din datele Termoenergetica, studiate de Economica.net. Lista zonelor afectate marţi, 9 decembrie, o găsiţi aici.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a spus în repetate rânduri, încă din campania electorală, că problema căldurii nu se va rezolva în această iarnă şi că deocamdată poate face management de avarie şi poate asigura comunicare mai transparentă cu oamenii afectaţi.  Ieri, peste 3.400 de imobile nu au avut apă caldă şi/sau căldură, potrivit unei statistici Economica.net pe care o puteţi citi aici.

Bucureștiul are a doua cea mai extinsă rețea de termoficare urbană din lume, după Moscova, moștenită din perioada comunistă. Avem peste 950 de kilometri de rețea primară, alți peste 2.900 km de rețea secundară și peste 1.000 de puncte și module termice.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Da, dar pt bucurestenii care au votat USR, nu cred ca ar conta prea mult faptul ca nu au căldură şi/sau apă caldă, ci faptul ca se incalzesc cu un plus de ideologie neomarxista!

  2. Ooo..da! Daca bucurestenii ar fi votat-o pe psd-ista Gabriela Firea, acum bucurestenii ar fi fost cascat ca matele de cald si ar fi fost satui de apa calda – asa cum au fost dealtfel si pana la data de 27 sept.ac…..Dar ei, fraierii, satui de bunastarea pe care o aveau, l-au votat pe usr-istul Nicusor Dan… , nu-i asa, domnule redactor?

  3. *…Iar pe teava primim, ferm si logic, buletinul meteorologic: la munte ninge; la mare ninge, la ..vară ninge !*, by Alexandru Andireș
    Sus paharul si la mai mare, București! Hai cu lockdown ul pe calorifere inghetate, de Craciun !
    Până nu i-au infometat și infrigurat pe bucuresteni, n-au reușit sa-l doboare pe Ceausescu.
    România face parte din acest context mondial, în care Păpușarii vor o Noua Revoluție mondiala, expresie perfecta a haosul pe care vor sa-l instaureze; haos din care să iasă- ca din Venus din spuma marii- Osul din Dan, Antihristul; solutia universala si definitiva pe care o cred si sustin ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button