X

Guvernul conservator din Polonia a achiziţionat peste 60 de milioane de vaccinuri anti-COVID

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Polonia a achiziţionat peste 60 de milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19 de la şase producători, a anunţat marţi premierul polonez Mateusz Morawiecki, transmite Reuters, potrivit agerpres. 

Polonia intenţionează să vaccineze întreaga populaţie adultă, circa 30 de milioane de oameni, scop pentru care va înfiinţa circa 8.000 de puncte de vaccinare în toată ţara, ceea ce va fi una din cele mai mari provocări logistice cu care s-au confruntat până acum serviciile sale sanitare.

„Suntem asiguraţi, iar acum este momentul pentru o mare provocare, şi anume implementarea Programului Naţional de Vaccinare împotriva COVID-19”, a scris premierul pe Facebook.

Şeful cancelariei premierului, Michal Dworczyk, a menţionat într-o conferinţă de presă marţi că deocamdată guvernul dispune de suficiente aplicaţii din partea unor entităţi care doresc să opereze puncte de vaccinare pentru a permite imunizarea a 180.000 de persoane.

Totuşi, guvernul s-ar putea confrunta cu probleme în a-i convinge pe oameni să se vaccineze. Un recent studiu realizat de CBOS a arătat că aproape jumătate dintre polonezi nu intenţionează să se vaccineze, notează Reuters.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. M’da! Imediat au virat o, au schimbat centrul de greutate de la a ne vaccina sau nu, la a dispune de logistica necesara sau nu…
    Vad k toate statele vorbesc despre vaccinare ca si cum ar fi in afara oricarei indoieli, noi am si publicat in monitorul oficial act normativ de reglementare a vaccinarii…
    Cand a devenit ceva firesc?! Cand au inlaturat indoielile legste de siguranta persoanei?! Cand au facut testele si a fost validat vaccinul?! Cine isi asuma si plateste esecul?! Pacientul?!

  2. “Toți s-au abătut, împreună netrebnici s-au făcut. Nu mai este cine să facă dreptate, nu mai este niciunul “-rugăciunile pentru sănătate. În ziua de astăzi, Dumnezeu vrea sa ne punem nădejdea doar în El. Dar să facem și ce depinde de noi..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button