X

Votul este zeul lor. Guvernul Orban schimbă starea de alertă în ultima şedinţă înainte de alegeri

Guvernul Orban modifică, în ultima şedinţă înainte de alegeri parlamentare, hotărârea de guvern privind starea de alertă. Principalele două modificări se referă la redeschiderea pieţelor şi eliminarea restricţiilor de circulaţie în ziua alegerilor, inclusiv în localităţile carantinate.

„Hotărârea CNSU a trecut şi în cadrul ei sunt două măsuri principale. Una în privinţa pieţelor care vor fi redeschise accesului publicului, cu condiţia emiterii unui ordin comun al ministrului Sănătăţii, ANSVA şi Ministerul Lucrărilor Publice în privinţa măsurilor de siguranţă care vor fi aplicate în interiorul pieţelor. A doua măsură este pentru ziua votului, unde avem două situaţii.

Pentru toţi cetăţenii care merg la vot există libertatea de deplasare între 5 dimineaţa, în data de 6 decembrie şi 1 dimineaţa în data de 7 decembrie. Pentru alegări, observatori şi personalul tehnic care participă la vot vor avea dreptul să circule.

Pentru zonele sub carantină se va emite o reglementare similară care prevede aceste excepţii. Indivizii care sunt carantinaţi sau izolaţi la domiciliu solicită urna mobilă”, a explicat Raed Arafat, în şedinţa de Guvern.

https://m.facebook.com/watch/live/?v=402536720943710&ref=watch_permalink&_rdr#

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
anti-România
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

9 comentarii

 1. În Declarația de independență (SUA) zice așa:
  ”Atunci când o conducere acționează împotriva oamenilor, este dreptul poporului să modifice guvernul sau să-l destituie, și să instituie un nou guvern”
  https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Declaration_of_Independence#Annotated_text_of_the_engrossed_declaration

  Notă: citatul mai larg din Declarația de independență:
  ”Considerăm aceste adevăruri ca fiind evidente și nu mai au nevoie de demonstrație. Toți oamenii sunt egali din naștere, și sunt dăruiți de Creator cu drepturi inalienabile, printre care dreptul la viață, libertate, și urmărirea fericirii. Pentru a proteja aceste drepturi, din rândul oamenilor se ridică guverne, care conduc peste popoare având permisiunea oamenilor. Atunci când o conducere acționează împotriva oamenilor, este dreptul poporului să modifice guvernul sau să-l destituie, și să instituie un nou guvern, construindu-l și organizându-l în așa fel, încât să fie cel mai apt în a realiza protecția și fericirea oamenilor”

 2. A zis stapanul romanilor dl. Arafat ca, duminica, orice roman cu drept de vot, poate circula in voie, fara ingradiri! E…rasfat, sau ce?

  1. La Sf. Parscheva , Sf.Dimitrie ……atunci era covid ! Acum nu mai conteaza ! E dezlegare la vot dupa, intram iar in liber ocupational ! Iar o sa creasca cazurile ca de, nu am fost cuminti ……in schimb la votare …… never mind !

 3. In 2015, imediat dupa crimele de la Colectiv, nea’ Plavan stupefia o tara intreaga cu o declaratia halucinanta: „A fost nevoie să moară oameni ca această demisie(a Guvernului Ponta) să se producă”! Astazi, prin actiunile de „noaptea mintii” pe care le pun la cale, Plavanul si Guvernul lui, acestia par a ne transmita urmatoarea declaratie; „a fost nevoie sa moara oameni ca sa ne tinem noi alegerile si apoi sa le fraudam”!
  Era o lozinca comunista in cel de-al doilea razboi mondial: „Totul pentru front, totul pentru victorie”! Astazi, ea s-a transformat in: „Totul pentru furt, totul pentru alegeri”!

 4. Imediat dupa alegeri vor ” creste” numarul de covid si vor inchide din nous, ne cred f prosti ! Cine ii mai voteaza ?!

  1. elza, ne cred asa cum suntem, enorm de multi „prosti”, cum zici , tu sunt masa lor de manevra, aceia vor merge la vot si alegerile se vor finaliza cu success, democratic, tot ce trebuie.

 5. „Noi ne închinăm Cui știm, voi nu știți cui va închinați” le spune Mântuitorul fariseilor, ai căror urmași fideli sunt toți „globalistii „de astăzi, inclusiv pionii de la noi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.