X

Arafat își demonstrează ura față de Ortodoxie: La alegeri, cei din zonele carantinate pot vota în alte localități, dacă prezintă declarația pe propria răspundere. La pelerinaje au interzis accesul celor din alte localități

alegeri locale 2020 vot

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, explică, într-un răspuns pentru Biroul Electoral Central, condiţiile în care persoanele din afara localităţilor carantinate se pot deplasa în localităţi carantinate pentru a vota.

Potrivit documentului semnat de Raed Arafat, persoanele care merg în/din localităţi carantinate pentru a vota sau pentru a participa la organizarea procesului electoral trebuie să aibă asupra lor o declaraţie pe propria răspundere în care să precizeze motivul deplasării.

Arafat mai precizează că restul detaliilor, cum ar fi condiţiile în care se desfăşoară votul în interiorul localităţilor carantinate, sunt prevăzute în ordinele speciale de carantinare pentru fiecare zonă.

Să ne aducem aminte, că acum câteva zile, accesul la Peștera Sfântului Andrei a fost restricționat:

de luni, la slujbă pot paricipa numai persoanele din localitatea Ion Corvin. Credincioşii din alte zone nu vor avea voie să participe la pelerinaj şi poliţia va organiza în continuare filtre. AStfel, toate personale vor fi legitimate.

De asemenea, poliţia avertizează că participanţii la pelerinaj ar putea primi amenzi între 500 şi 2500 de lei, dacă nu respectă toate regulile.

Să ne aducem aminte în ziua votului și să le tăiem accesul la conducerea țării acestor diktatori și antihriști.

content-image

content-image

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Nu degeaba a fost „plantat” pe aceste meleaguri inca  ’89-90, de catre Papusari, acest arabete escroc, sinistru si malefic, caruia i se spune si Arafatu-Nosferatu!  Abia acum iese la iveala scopul ocult al aducerii lui in Colonie: acela ca un musulman sa fie cel care decide asupra libertatii de credinta a unei populatii crestinata apostolic acum  2000 de ani!  Pe vremuri, voievozii romani i-ar fi despicat teasta dintr-o singura lovitura, acestui pagan spurcat,  astazi insa,  toti romanii crestini sunt la cheremul deciziilor lui antihristice!  Ce-am fost fost si ce-am ajuns ca neam!  

  2. Pai daca sute de mii de cretin-ortodocsi in criza de valori si creier il admira,daca alte mii ieseau in strada pentru el,in condititiile in care la manifestatiile anti masca mergeau 50 de oameni,nu credeti ca ortocsii astia,care au uitat drumul catre Biserica si cele sfinte,isi cam merita soarta?Eu nu am nici o compasiune fata de aceasta populatie ocupata doar sa isi umple burdihanele in timp ce preotii slujesc in biserici aproape goale.Asa s-au transformat in Occident multe biserici in moschei,credeti ca aici nu se va intampla?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button