X

Apar ștampilele de vaccin anti-COVID pe pașapoarte    

Apar ștampilele de vaccin anti-COVID pe pașapoarte

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Ștampilele pentru vaccinați anti-COVID se află în lucru la Departamentul Transporturilor, în timp ce șefii companiilor aeriene din lumea întreagă intenționează să adopte obligativitatea unor astfel de măsuri pentru cei care doresc să călătorească.

Oamenii, ca animalele

Un sprijinitor al ștampilelor de vaccin pe pașapoarte, parlamentarul conservator britanic, James Sunderland, a declarat pentru The Telegraph:

„Animalele de companie au nevoie de un pașaport de vaccinare atunci când călătoresc între Marea Britanie și Europa, iar aceasta ar putea fi o modalitate fantastică pentru a asigura și libertatea de mișcare a oamenilor.”

Și Sunderland a explicat:

„Trebuie să facem tot ce este posibil pentru relansarea economiei deschizând sectoarele transporturilor, HORECA, timpului liber și afacerilor și ar fi fantastic să avem din nou pline avioanele, trenurile și navele noastre.”

Și parlamentarul conchide:

„Un timbru pentru vaccinare este simplu, ar evita toate tracasările celor două părți și ar întări cu adevărat încrederea.”

Surse guvernamentale au declarat pentru ziarul britanic că ministrul Aviației, Robert Courts, este „optimist și favorabil” ideii ștampilelor pentru vaccinați.

Prim-ministrul Boris Johnson a declarat și el, la începutul lunii, că secretarul pentru Transporturi, Grant Shapps, „examinează toate aceste proiecte”.

Companiile aeriene vor ștampile

Unele companii aeriene au anunțat deja că vor cere asemenea ștampile după apariția vaccinurilor.

Președintele Director General al Qantas, Alan Joyce, afirma săptămâna trecută că o dovadă a vaccinării va deveni o „necesitate” pentru a călători cu avioanele companiei.

Korean Air, cea mai mare companie aeriană a Coreei de Sud, și New Zealand Air au declarat că ar putea fi nevoite să solicite ștampile de vaccin, deoarece guvernele multor țări vor institui obligativitatea vaccinării în schimbul redeschiderii frontierelor lor pentru călătoriile internaționale.

Directorul general al companiei aeriene low-cost Ryanair, Eddie Wilson, a declarat însă că este puțin probabil ca astfel de ștampile să fie obligatorii, adăugând că este imposibil de a impune asemenea restricții în Europa.

O utopie Big Brother

„Odată cu cursele pe distanțe scurte și cu libertatea de mișcare a oamenilor în Europa… cred că vom vedea un peisaj total diferit la sfârșitul primăverii și în vară. La Paris, dacă alegi să nu te vaccinezi, poți să iei trenul în locul avionului.”

Ce nu ia în calcul șeful de la Ryanair este posibilitatea ca astfel de ștampile să devină obligatorii pentru toate mijloacele de transport.

Tot guvernul britanic ia în considerare și eliberarea unor „vize de libertate”, ca o măsură pentru ridicarea restricțiilor COVID.

Ideea ar fi ca aceia care au două teste negative la COVID într-o săptămână să primească certificate pe telefoanele lor, pentru a avea permisiunea de a-și vedea familiile sau de a putea călători fără mască.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

15 comentarii

 1. Peste interdictia de a nu mai putea calatori in afara, daca nu ai vaccinul facut, se poate trece relativ mai usor(sa ne amintim de epoca lui Ceasca, cand putini plecau afara) Problema grava va fi atunci cand iti vor reduce drastic mobilitatea in propria tara, cum de exemplu a anuntat ca vrea sa procedeze Italia, cu cei care refuza vaccinarea! Probabil ca se va ajunge la miscari de strada violente, gherile urbane si revolutii, atunci cand oamenii isi vor da seama ca viata si libertatea lor nu va mai valora nici cat o ceapa degerata, iar frica de sclavia totala va fi mai mare decat frica mortii!

  1. Satanistul dement de la Cotroceni repeta intr-una aceeasi placa : minim 70% trebuie otraviti in Romania – Acesta este ordinul de la Merkel & cabala satanista occidentala ! Va fi razboi pentru ca idiotii care vor sa-si bage otrava in hoit sunt foarte PUTINI, inclusiv din sistemul medical si institutii! TOATE SONDAJELE despre vaccinare sint FALSE , reglate psihologic !

 2. Vor trebui implementate si in Romania, ca asa vor cere stapanii la lume tuturor. Dar cum o vor face, vor trebui sa stabileasca si si sa se organizeze fiecare tara in parte. Va dati seama ce haos o sa fie in Romania? Nu o sa se inteleaga om cu persoana, cine, ce a facut. Vor fi niste incurcaturi si niste aiureli de o sa ne crucim tot timpul. Nu imi fac nici un fel de probleme! Are grija Dumnezeu!

 3. Am asistat ieri, ‘ascultator’, la mistificarea ‘pedanta’ a unui asa zis profesor de studenti, B. Teodorescu, la discutia in cauza era prezent si Marius Oprea.
  Dupa ce s-a citit de prezentator un articol al unui ‘jurnalist’, Pierre Rehov, despre lupta ce se duce azi in lume intre patrioti si globalisti, autorul articolului, pentru ca lucrurile sa fie clare, nominalizase de partea descreieratilor neomarxisti-globalisti pe Black Lives Matter; profesorului cu pricina, B. Teodorescu, care desi vorbea pe un aer ce se dorea inteles ‘tolerant’, i se ‘scurgeau’ pe la coltul gurii balele ideatice ale totalitarismului bolsevic, infiera cu stupizenie marxista, era sa zic ‘cu manie proletara’, ideile din articolul citit; intre altele, cica autorul articolului confunda patriotismul cu nationalismul, ca patriotul lasa loc de exprimare/manifestare si pentru idei care nu-i plac neaparat. Confuzia facuta de B. Teodorescu in sensul manipularii este evidenta. Black Lives Matter, ca si Antifa cu care actioneaza pe acelasi teren anarhist, este opusul tolerantei, dusmanul libertatii de alegere cu care e inzestrat omul de catre Dumnezeu, nici nu are rost sa amintesc de ex. de atitudine totalitara ale acelor neobolsevici de culoare, si-au manifestat de atatea ori intentiile in vazul lumii. Ca patriot, daca esti normal la cap, a te opune globalistilor neobolsevici/neomarxisti inseamna sa te opui intolerantei, ca se gasesc fie in familie, grupul sau tara, spatiul-timpul in care iti consumi aceasta viata, iar daca aceasta, potrivit unora, se cheama ca nu esti patriot, este numai daca vrei sa manipulezi/fentezi sau daca suferi de schizofrenie ideatica, ceea ce te poti astepta de la cineva care a degenerat in marxism/bolsevism, o debla marxista fiind prin definitie viciata. Este clar in ce cor canta profesorul cu pricina, cam aceleasi racaneli vin dinspre cotetul marxist GDS. Cum de nu a reactionat Marius Oprea?
  O paralela cu mediul spiritual se poate face, ecumenisti vs. antiecumenisti; chiar intre antiecumenisti: cei cu iconomie, este har la eretici, vs. cei cu acrivie, nu este har la eretici. Cu ceva luni in urma urmaream pe un blog, pro-har la eretici, cum a fost ‘expulzat’ de pe acel blog o persoana antiecumenista, care isi spune ‘ROMAN’, pentru ca a indraznit sa aiba alta opinie decat detinatorul blogului, cu toate ca exprimarea lui ‘ROMAN’ a fost civilizata, si as zice de bun simt, schizofrenia acelui blogger este ‘transparenta’. As aminti si o intamplare din vechime. Sfantul Teodor Studitul a fost cu acrivie fata de eretici, din aceasta cauza e vazut de grecul Papadachis, cel cu ‘Strajerii ortodoxiei’, drept un lipsit de discernamant, iar Sfantul Nichifor este perceput ca echilibrat, datorita iconomiei fata de eretici. Diferenta dintre acrivia sanatoasa a Sfantului Teodor si ‘iconomia’ Sfantului Nichifor s-a probat in cazul ereticilor pavlicieni, Sfantul Nichifor i-a recomandat imparatului de atunci sa-i converteasca pe pavlicieni cu forta, iar cei care refuza sa se lepede de eres sa fie ucisi, ceea ce imparatul a acceptat, mai ales ca o asemenea propunere venea din partea unui om ‘duhovnicesc’; doar protestul energic al Sfantului Teodor si a ucenicilor lui l-a facut pe imparat sa se razgandeasca si sa nu comita acea nesabuinta atroce.

 4. Probabil aceste stampile sunt un fel de vize in pasaport,care se vor pune dupa ce respectiva perssoana e scanata ca s a vaccinat de covrig cu vaccinul care contine luciferaza…deci cu pecetea lui antihrist.

 5. OMS a ajuns vocea antihristului. Creștinii nu au voie să poarte mască nici să se vaccineze.
  Unde este Forul Ortodox Român? Cum de au amuțit atâtea voci acum, când putem pierde mântuirea mai ușor ca oricând. Cum respectăm poruncile evanghelice de a-L iubi pe Dumnezeu mai mult decât orice? OMS vrea să se substituie lui Dumnezeu în probleme care cer implicarea conștiinței religioase.
  Unde ești, Părinte Iustin? Cei care am dorit am reușit să respingem documentele cu cip din motive religioase. Acum avem mai multe motive să respingem vaccinul cu nanoboți și cu enzima ,,luciferaza” care permite Sistemului controlul total al ființei umane. Prin vaccinare, acceptăm un alt stăpân în locul lui Dumnezeu!!! Să nu fie! Am fost avertizați prin Apocalipsa, capitolele 13-14 să nu ne însemnăm cu 666, ca să nu ne trezim in robia diavolului. Cei care au semnat trădarea Ortodoxiei la Sinodul din Creta și ucenicii lor ne vor recomanda să ne vaccinăm!!! Ne dau dracului pe toți la propriu, nu prin vreo înjurătură!

  Piei, satano, și să nu te atingi de zidirea lui Dumnezeu cu modificatorul tău genetic pe care vrei să ni-l impui pe post de vaccin!

  Cum îi mai identifică polițiștii pe infractorii mascați legal și obligatoriu?

 6. Vaccinarea in Marea britanie va incepe in cateva zile ,vaccinul trebuie tinut la -71 grade,odata livrat poate fi tinut la frigider 5 zile.
  Vaccinul covrig are tehnologie ARN mesager,poate fi tinut doar 5 zile la frigider,apoi trebuie aruncat….sa dea Dumnezeu ca vaccinul covrig sa fie distrus…

  Doamne ajuta!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.