X

Soros comparat cu Hitler: “A transformat Europa într-o cameră de gazare”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Directorul celei mai importante instituţii culturale a Ungariei, Muzeul de Literatură „Petofi” din Budapesta, a criticat vehement influenţa omului de afaceri şi filantrop american George Soros în Europa, într-un articol provocator, informează sâmbătă dpa. 

Soros a transformat Europa într-o „cameră de gazare”, a scris Szilard Demeter într-un articol de opinie publicat pe portalul origo.hu, considerat apropiat guvernului ungar.

„Gazul otrăvitor se împrăştie prin ţevile societăţii multiculturale deschise şi este letal pentru modul de viaţă european”, a continuat el.

Ungaria şi Polonia sunt „noii evrei”, susţine Szilard Demeter în articol, care abordează disputa dintre ţările europene pe marginea bugetului UE.

Într-un articol publicat recent pe portalul de comentarii Project Syndicate în legătură cu blocarea prin veto de către Ungaria şi Polonia a bugetului UE, George Soros a afirmat că, pentru a rămâne fidelă valorilor sale, „UE nu-şi poate permite compromisuri în ce priveşte condiţionarea fondurilor alocate statelor membre de respectarea statului de drept”. Calificând veto-ul ungar şi polonez drept un „pariu disperat din partea a doi violatori în serie” şi acuzându-l pe Orban că a „construit un sistem cleptocratic complex de jefuire a ţării”, Soros a mai notat în articolul său că UE poate ajuta acordând fonduri direct autorităţilor locale.

Replica lui Viktor Orban nu s-a lăsat așteptată, numindu-l pe Soros criminal economic.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button