X

Circulara IPS Teodosie: Toți slujitorii altarelor din eparhia Tomisului sunt chemați la Peștera Sfântului Andrei, pentru a săvârși în sobor a Sfânta Liturghie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

IPS Teodosie încearcă să asigure măcar prezența clericilor la praznicul Sf. Andrei, creștinătorul României. Astfel că “toți preoții din Eparhia Tomisului, personalul clerical și monahal, sunt delegați în interes profesional să săvârșească în sobor Sfânta Liturghie la Mănăstirea Peștera Sfântului Andrei din localitatea Ion Corvin, județul Constanța”.

Credincioșii ce nu vor putea ajunge la Peștera Sf. Andrei, au la dispoziție “bisericile parohiale din cuprinsul Arhiepiscopiei Tomisului” pentru a se ruga.

Asistăm la un atac fără precedent la libertatea religioasă, un drept fundamental garantat de Constituție, la fel cum e și cel al votului, de a cărui respectare prim-ministrul României se străduie, cu sprijinul acerb al dulapului de la Cotroceni, să fie respectat pe data de 6 decembrie, la nivelul întregii țări, fără restricții.

Citiți și:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

      1. Oare nu ,,din Tara Scitiei va porni lupta împotriva lupilor in piei de oaie și va fi vai și amar de tine om roșu ,,Sfântul Mucenic și Prooroc AGATANGHEL
        CRUCII TALE ne închinăm HRISTOASE și Sfânta Înviere a Ta o lăudăm și o preaslăvim.
        Vlădica Teodosie vrednic este pentru că lupta este împotriva vrăjmașilor Neamului Străbun Cel SFANT încreștinat de SFÂNTUL APOSTOL ANDREI adică împotriva BISERICII ORTODOXE.
        Candva tăbărau barbarii pe Sfântul Apostol Andrei și l băteau îl mușcau iar elenii păgâni l au răstignit cu Capul in jos pe Crucea Sa …
        Astăzi alți barbari tabăra asupra creștinilor ortodocși și vor a stinge Dreapta Credință Creștin Ortodoxa …oare ce vreți tâlharilor și naimitilor vânduți la sarsailă prin acest virus care nu i decât o fabricație de laborator și nu mai periculos decât o gripa , vreți a instaura teroarea ,dictatura nazistă și neo marxista impusa de nazistul Johannis Werber de la Cotroceni și evreul khazar numit Orban ?
        Pe aceștia îi ascultați voi lichele care v ați cununat in Biserica și v ați botezat copii in Biserica iar BISERICA ORTODOXĂ v a fost mama și leagan când ați avut nevoie ?
        Lifte păgâne ce sunteți care îndrăzniți a va numi cârmuitori de orașe sau primari nu sunteți decât slugi ale statului mamona și păgâni de o potriva cu cei la care va supuneți iar de nu vă veți întoarce mai bine sa fiți dați anathemei de însăși Neamul care v a odrăslit pe acest pămînt pentru că v ați ridicat împotriva BISERICII LUI HRISTOS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button