Vaccinare cu forța! Medici și asistente, obligați să se ofere voluntari

Vaccinarea voluntară este obligatorie

Medicii, asistentele și angajații DSP au început să se plângă de faptul că se fac presiuni asupra lor pentru a se înscrie voluntari pentru vaccinul anti-Covid. Aceștia sunt puși să semneze un formular, în caz de refuz fiind amenințați cu concedierea, ne spune avocatul Gheorghe Piperea.

Personalul medical și angajații direcțiilor de sănătate publică au cerut ajutor avocaților după ce, la locurile de muncă, au fost forțați să semneze un consimțământ pentru vaccinarea anti-Covid.

”De luni, doctori, asistente și angajați ai DSP-urilor au început să-mi semnaleze și să-mi ceară ajutorul după ce au fost forțați să se înscrie pe listele de voluntari pentru vaccinul anti-Covid. Cei care fac presiuni asupra acestor oameni sunt decidenții de la DSP, șefii de secții din spitale, managerii sau trepădușii lor, care îi amenință că îi dau afară dacă nu semnează. Probabil că medicii cu vechime pot respinge astfel de presiuni, dar o asistentă sau un lucrător din DSP nu pot face asta.

Lucrul ăsta este îngrijorător din două puncte de vedere. În primul rând pentru că oamenii care ar trebui să fie principalii purtători ai mesajului că vaccinul este ok se sperie de acest vaccin, ceea ce pentru noi, toți ceilalți, este un semnal negativ. Al doilea lucru pe care ni-l spune acest gen de îngrijorare este că nici gând ca autoritățile noastre să convingă populația că acest vaccin chiar este necesar și sigur”, ne-a declarat avocatul Gheorghe Piperea.

Funcționarii din ministere, băgați pe liste

Ministerul Sănătății a trimis o circulară pe la toate ministerele din Guvern prin care le cere funcționarilor și demnitarilor să se înscrie pe lista pentru vaccinarea anti-Covid. Un astfel de document, apărut deja în presă, a fost trimis Ministerului Fondurilor Europene, către demnitari, cabinetele acestora, înalți funcționari publici, compartimentul structura de securitate, audit public intern, biroul corp control și implementare strategia anticorupție, organismele intermediare regionale, serviciul unitatea de control financiar preventiv propriu, precum și către toate direcțiile generale din această instituție.

”Referitor la stabilirea numărului de angajați din cadrul MFE care doresc vaccinarea împotriva SARS-Cov-2, având în vedere solicitarea Ministerului Sănătății, vă rugăm ca până la data de 16.11.2020, ora 10.00, să transmiteți către structura de resurse umane numărul de angajați din structura pe care o coordonați care doresc să fie vaccinați împotriva SARS-Cov-2. Se menționează că nu se are în vedere introducerea obligativității vaccinării împotriva SARS-Cov-2, participarea la campania de vaccinare fiind voluntară”, se precizează în circulară.

Întâi președintele și premierul

În discursurile și îndemnurile la vaccinarea anti-Covid ale președintelui și premierului nu a fost rostit cel mai important lucru. Acela că ei vor fi primii care se vor vaccina, tocmai pentru a da încredere populației că vaccinul este sigur. Nici măcar ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, de profesie medic, nu a afirmat că se va vaccina, ci doar a recomandat vaccinarea celorlalți. În ce privește reticența cadrelor medicale, aceasta este motivată de timpul mult prea scurt în care a fost testat vaccinul, având în vedere că, pentru a depista eventuale efecte adverse ale acestuia, este nevoie nu numai de studii clinice pe cât mai multe persoane, ci și de ținerea sub observație medicală a acestora pe o perioadă de un an sau chiar doi pentru a certifica siguranța vaccinului.

Citiți și

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Comentarii - 37

  1. Iarta-ma ca poate spun prosti,
   dar,
   NIMENI SI NIMIC DIN UNIVERS nu va tine cont de cererea ta online
   NIMENI,
   Poate doar securistii vor sti cam care sunt contra vaccinarii.

   Timpul petitiilor de orice fel a trecut.
   Ia exeplul statelor nordice ce prin zeci de zile de proteste au putu elimina obligativitatea vaccinarii fortate.

   1. Greșești… Cu siguranță că Hristos va ține cont de această mărturisire /împotrivire și „se va socoti ca dreptate!… „

    1. Ce faci tu aici este un indemn la demascare. Sti oricum ca nimeni dintre decidentii politici nu se sinchiseste de petitiile online, ba nu se deranjeaza nici daca un milion de oameni protesteaza precum acum o jumatate de an in Berlin.
     Daca chiar vrei sa dai un exemplu si sa marturisesti, ia te rog o pancarda, scrie mare pe ea ce vrei si plimba-te prin oras vreo cateva ore bune. Cu siguranta aceea este marturisire, altfel chestia asta cu netu e turnatorie voluntara la securitate.

   2. admin, te rog sterge postarea aceasta a mea de ieri.
    Asa este precum spune @Noi, Dumnezeu nu va trece cu vederea marturisirea noastra. Intotdeauna am fost reticent la aceste petitii online, fiindca ii stim noi pe alesi ca ei nu tin cont nici daca vin mii de oameni peste ei cu atat mai putin daca cineva le scrie pe net. Tocmai de aceea am crezut ca ideea asta e o noua modalitate a sistemului de a strage liste cu cei ce se opun vaccinarii.
    Iertare daca am gresit.
    Doamne ajuta.

 1. Doctori și asistente, nu vă vaccinați că avem nevoie de voi.
  Lăsați politicieni, „elita” să se vaccineze ei primii. Poate scăpăm mai repede de ei.

  PS: să nu va păcălească politicienii cum că ei se vaccinează. Am văzut video cum simulează vaccinarea, fără să scoată capacul de pe ac. Sau pot schimba vaccinul cu altceva.

  1. In martie ziceau ca armata va fi vaccinata prima, acuma nu se mai vehiculeaza nimic despre asta ci doar de vaccinarea medicilor si asistentelor… Poate asa acestia vor marturisii impotriva vaccinurilor. Sau poate asta se si vrea?

 2. Asta este rezulatul a ani de zile in care medicii au fost complici Big Pharma si elitelor din spate. Nu au facut nimic in ceea ce priveste vaccinurile, ba chiar i-au lasat de izbeliste pe cei afectati si au tratat cu indiferenta sau in bataie de joc pe toti cei care puneau intrebari sau cereau explicatii. Acum se pare ca li s-a intors, vor fi chiar ei propriile victime.
  Ca sa nu mai vorbim de mascarada in care traim de peste jumatate de an, la care au fost, de asemenea complici. Din martie si pana acum trebuiau sa iasa in fata, sa spuna adevarul despre acest virus, in schimb s-au conformat cu ordinele si au aplicat protocoale, omorand mii de oameni. Asa ca sa nu se mai planga, acum culeg ce au semanat.

  1. Mihaela BV @ Ai pus punctul pe i .
   Nu-mi pare bine de răul altuia, dar cu ce măsură servesti, cu aceeași măsură vei primi. Să facă pasul în spate și să iasă din sistem dacă îi vor obliga să se vaccineze. Nu-i deloc ușor acest pas, dar este sănătos. Nu o să mai câștigi cât câștigai, dar ești sigur că nu te vei îmbolnăvi de la vaccin. Toți vom trece prin sita aceasta, dar mai întâi vor trece cei din sănătate. Observați că ni se pune în față să alegem între pâine și CRUCE. Dacă te vaccinezi, vei rămâne în sistem, deci a te vaccina înseamnă că ai ales salariul sau pâinea, iar de nu te vaccinezi, vei fi dat afară din sistem, adică apar greutățile legate de propria întreținere și, prin urmare, îți apare în față CRUCEA, adică necazurile cauzate de lipsa locului de muncă. Însă cine va alege CRUCEA, nu va fi singur, ci cu Hristos. Alegerea este nemaipomenit de grea, dar ea trebuie făcută.
   Unul din rosturile postului creștinesc este spre a-l învăța pe om cu un trai mai modest, care acum îi va prinde bine, căci nu va dispera la gândul că nu va avea de unde și cu ce cumpăra carne și alte specialități. Cine a ținut și ține posturile rânduite de Ortodoxie, aceluia îi va fi mai ușor să treacă prin încercările care urmează să vină peste noi fără a face vreun compromis cu sataniștii și Covid-ul lor. Deci postul îți ajută cum nici nu gândești. Să ținem postul Crăciunului și să ne rugăm ca să ne ajute Dumnezeu, adică Hristos, să putem să alegem CRUCEA, căci numai și numai prin CRUCE(refuzul vaccinării în cazul de față) se poate mântui omul. Ce mai contează acum câțiva ani mai grei in fața unei veșnicii(Raiul) binecuvântate. Deci scopul nostru nu este opoziția fără temei sau motiv, ci împotrivirea la minciuna pusă pe tapet în toată lumea de sataniști. Cine vrea să se asigure de veșnicia cea bună să aleagă CRUCEA, căci nu o va duce singur, ci împreună cu Hristos. Iar o cinste mai mare ca aceasta de a fi împreună cu Hristos pe tot parcursul vieții tale nu există nici în Cer și nici pe pământ.

   1. Perfect spus asa este se va face strâmtorarea oamenilor, poți spune ca este cernerea. Vaccinul va reprezenta începutul pecetilor.

     1. Cine oare va trece peste propriul hedonism, materialism, egoism, formalism, duplicitarism, orgoliu și se va uni cu cine? Cu indiferenții, cu cei care cred ca părerea lor e suprema peste concepțiile celor care a trecut proba timpului? Sf. Ignatie Briancianinov profetea ca 9n aceste vremuri dacă vei găsi un singur om cu care sa fuzionezi și meargă drept pe drumul credinței va fi cel mai mare dar venit de sus. Vezi aceasta realitate în jurul tău? Eu pana și de la cei de la care ma așteptăm cel mai mult am primit e mare deziluzie de lepădare prin orgolii prostești, materialism, părere mea suprema peste scriptura și sfinți, invocarea copiilor ca ar justifica lepădarea, indiferentismul generat de materialism, necunoașterea generata de lene. Scăpa cine poate și salvarea va fi individuala despărțindu.se familiile, rudele, prietenii. Ai văzut asta Dumitre?

  2. @MihaelaBV : Bine spus! Nu vor scapa ei cu nici un fel de truc, este vorba de enzima permanenta luciferaza, la locul de intepare cu vaccinul, deci nu pot sa spuna ca se vaccineaza, dar nu o vor face. Ma gandesc ca vaccinarea NU este inca obligatorie, lipseste cadrul legislativ ferm si se pot mentine in functii fara vaccinare, inca. Totusi, cernerea a si inceput. Daca se da vaccinare obligatorie, va iesi toata lumea in strada si sistemul anticristic va pierde teren, asa ca se ia pe ocolite…cu exterminare categoriilor sociale…

   Din punct de vedere medical, se pot da si certificate de exceptie de la vaccinare, pe baza efectelor adverse, dar cred ca NU le pasa cine moare si cine traieste. Daca lumea ar iesi in strada pasnic, s-ar anula complet legea vaccinarii obligatorii. Altfel spus, daca se tem ca se imbolnavesc de la vaccinul nou, sa isi dea demisiile din sistemul anticristic si medicii, politistii, jandarmii, toti politrucii ce executa orbeste ordine ce persecuta populatia tarii. Nu moare nici unul de foame, chiar si cu credite in banci.

   Sunt oameni care traiesc din foarte putini bani , sunt in afara de sistemul anticristic si le va fi mai usor in aceasta perioada cu HRISTOS tovaras de drum. Retineti ca HRISTOS este cu fiecare pana la ultima clipa din aceasta lume de pe pamant si doar cei care vor urma poruncile DUMNEZEIESTI intocmai, se vor mantui si vor vedea pe DOMNUL in Imparatia Cerurilor. Nu este de gluma, CALEA LUI HRISTOS trebuie de urmat, deoarece a sosit timpul din Bible, in care suntem toti pusi sa alegem intre painea spucata anticristica si CRUCEA LUI HRISTOS!

   Ma mai gandesc ca vor inlocui in curand cardurile bancare cu bratari electronice permanente, vor dispare bancomatele asa cum le stim noi azi, se vor inlocui cu unele mai dracesti, deci pana la disparitia banilor cash, sa folosim cash cat se mai poate, apoi, cu ajutorul lui HRISTOS se va gasi o solutie de supravietuire. Cine nu are bani, cu ce sa cumpere casa la tara si sa-si produca singur hrana?! Este oare sigur la tara!? Se poate face un troc de produse? La manastiri nu se poate caza o mare masa de oameni, este cert!

   @off topic:
   De ce se imping oare obligatoriu copiii / elevii spre carduri bancare de luat burse scolare?!!! Nu este bine. NU pot sa vad tineri care folosesc bratari smart conectate la telefon si cu card virtual, sa isi scoata bani din noile atm – uri. Mai e un pas mic pana la cipul implantat, ca dehhh,,,. se „pierde” bratarusa sau cesuletul de la mana cand vii de la sala de sport…si este mai cool cu ceva nou…

   De ce NU se implica preotii si parintii sa le spuna tinerilor sa NU foloseasca cardurile bancare si aceste bratari electronice ce seamana cu o pecete, pentru a scoate banii de burse!?? Eu as renunta la bursa scolara, chiar de nu am bani de paine, daca sunt nevoita sa imi pun bratara electronica si card sa scot banii de burse. De ce NU se dau banii cash la scoli, ca inainte, cu semnatura unui parinte?! Inspectoratele scolare sunt institutii de paie si NU se implica deloc in disciplinarea directorilor de scoala care o iau razna si se acopera si unele fraude cu banii de burse ale elevilor. Ministerul la fel face, este haos in invatamant. Degeaba faci reclamatii, NU raspunde nimeni, sau daca ti se scriu doua randuri, ti se da in obraz! Sistemul ne vrea copiii si parintii…cam dorm in papuci.
   Ca de obicei, romanii se baga cu capetele in pamant ca strutul , refuzand sa se opuna spre binele copiilor lor!

   Asadar, sa NU ne vaccinam! Sa urmam Calea lui HRISTOS si ORTODOXIA!
   DOAMNE AJUTA!

  3. Exact ! – O observatie esentiala.
   Totusi , cred ca cei din sistemul medical isi vor injecta doar un ser fiziologic in cea mai abjecta incercare de a convinge „prostimea”. Va fi un simulacru aceeptat tacit de Guvern pentru ca Mafia de Stat are nevoie de aceasta categorie profesionala. LA FEL va fi si cu ploitrucii si chiar cu aparatul de represiune. TOT ce sei intampla in Romania ESTE DICTAT DIN GERMANIA – Acolo deja au inceput sa intre cu forta in locuintele cetatenilor care exprima opinii anti-Plandemie. Vedeti aici de la minutul 43:10 cum politia satanica intra cu forta in casa Dr. Andreas Noack si il aresteaza pentru ca face emisiuni antiPlandemie : https://youtu.be/Z-m9nyLsfX0

 3. Trebuie să fim solidari cu medicii care se opun vaccinării. Păcate și patimi avem cu toții, dar acum trebuie să strângem rândurile. Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar putea întâmpla dacă tot personalul medical ar accepta să fie vaccinat. Urmăm noi…

  1. Imi pare rau, eu nu pot fi solidara cu medicii, nici macar cu cei care se opun vaccinarii. Pana acum unde au fost acesti medici ? Cati copii sau adulti au fost vaccinati ani de zile si nici un medic nu a spus nimic contra vaccinurilor, ba chiar au convins parintii sau batranii ca e in regula, ca nu vor fi nici un fel de efecte secundare, ca apoi sa nu le mai pese de acesti pacienti (ma refer la cei cu efecte negative din cele mai ingrozitoare). Ani de zile acesti medici au tacut, iar unii din ei, stiind despre ce este vorba, au refuzat sa isi vaccineze copiii sau chiar pe ei insisi. Iar acum, cand sunt presati sa ia vaccinul, sunt impotriva. Parerea mea e ca trebuiau sa fie cu principiile si poporul de multa vreme, acum doar incearca sa isi salveze pielea.

 4. Am ras cu lacrimi de cum se intoarce roata. Dumnezeu nu bate cu paru.

  In alta ordine de idei, este momentul ca intreaga clasa politica, medicii precum si personalul MAI, sa deschida bine ochii si sa puna capat saradei.

  Romania a trecut prin dictatura, stim cum e, nu mai vrem acolo si nimeni nu ne poate condamna pentru asta.

  1. Exact . Totusi , cred ca cei din sistemul medical isi vor injecta doar un ser fiziologic in cea mai abjecta incercare de a convinge „prostimea”. Va fi un simulacru aceeptat tacit de Guvern pentru ca Mafia de Stat are nevoie de aceasta categorie profesionala. LA FEL va fi si cu ploitrucii si chiar cu aparatul de represiune. TOT ce sei intampla in Romania ESTE DICTAT DIN GERMANIA – Acolo deja au inceput sa intre cu forta in locuintele cetatenilor care exprima opinii anti-Plandemie. Vedeti aici de la minutul 43:10 cum politia satanica intra cu forta in casa Dr. Andreas Noack si il aresteaza pentru ca face emisiuni antiPlandemie : https://youtu.be/Z-m9nyLsfX0

 5. Cine doreste ca dintr-un om normal sa se transforme intr-un zombie, pe intreg parcursul vietii, n-are decat sa faca acest tip de vaccin! Pana la urma, „fiecare pasare pe urma ei piere”!

 6. Luati in calcul si posibilitatea ca vaccinurile oferite medicilor sa fie placebo iar abea dupa sa le bage pe cele „adevarate”.

  1. Da, este o varianta plauzibila. Sau, reversul, se doreste distrugerea sistemului medical (medici, asistenti etc) astfel incat, orice banala boala sa nu mai poate fi tratata din lipsa personal.

 7. Am inteles ca armata va fi implicata in vaccinarea populatiei.
  Ma intreb care armata?
  Inainte de 89 erau aprox 400 de mii militari activi si cateva milioane in rezerva.
  Cu cativa ani in urma mai erau aprox 75 mii militari activi si cam 70 mii in rezerva,dar cine stie cati mai sunt cu adevarat activi acum?
  Ei doresc sa administreze o doza si dupa 3 saptamani inca o doza,de aceea se achizitioneaza in.toate tarile cate 2-3 vaccinuri pt fiecare persoana ….

 8. Cumva dreptate ai, dar…si ei sunt oameni, au o familie, un credit, ceva, agatati de sistem (nu le iau apararea, evident, sunt oameni si oameni, unii fac asta din convingere, altii ca nu au incotro, altii ca asa e valul). Probabil cine nu doreste vaccinul ( cadre medicale) nu il va face, o mana spala pe alta, exista solutii pentru ei. Eu ma tem/ingrijorez pentru restul oamenilor „simpli”, mai greu cu variantele. Cand intervin structurile de forta alegerile nu mai sun asa de multe. Doamne ajuta.
  P.S. Va citesc de ceva ani, sunt ortodox prin botez, nu practicant. Pana la varsta de 8 ani am mers cu bunica mea la slujba de duminica si la toate sarbatorile, la biserica din sat. De 37 de ani am fost de 5-6 ori la biserica/manastire, in vizita. Da, ma astept sa ma condamnati/excludeti de pe acest site, inteleg. Respect viata, in toate formele, planta, insecta, animal, om. Incerc sa o protejez cat pot, asta nu inseamna ca sunt neaparat un om bun sau crestin ortodox (nu o luati in nume de rau). Nu cred in darwinism. Hai ca am deviat fe la subiect, Mihaela, posibil sa ai dreptate, suntem supusi pacatului. Va doresc sa aveti liniste in suflet. Daca Admin ul nu considera ok acest comentariu inteleg. Seara frumoasa tuturor

 9. 10 ani institutul Cantacuzino a fost pus pe butuci,in martie aprilie firma oncogen Tmisoara pregatea un vaccin picaturi administrare intranazala,apoi aud la stiri ca in iunie au deschis cantacuzinoul care a trecut de la minsterul sanatatii la armata si oms spunea atunci ca vaccinul intranazal de la oncogen este bun si in iunie spuneau ca deja il produc la cantacuzino,apoi de la 15 mii teste pe luna au ajuns la peste 15-20 de mii pe zi..se poate ca ele sa fi continut vaccinul intranazal introdus cu betisorul intranazal in nas???

   1. Asa ma gandeam si eu…
    Eu am iesit din sistem de mult,actele imi expira nu voi mai face altele ,ma bazez doar pe Hristos!!
    Doamne ajuta!!!

 10. Prin martie fetita mea de 2 ani era internata in spital cu rosu in gat si i-au facut test covid fara ca sotiei sa ii spuna (mi-a povestit dupa externare ca au dus-o la Orl si i-au recoltat probe din nas sau gat cu betisorul, fara sa ii spuna pentru ce). La venirea rezultatului, dupa 3 zile au zis ca este negativ, dar fara alte detalii. Ma sperie acum chestia cu vaccinul nazal si nanoparticulele, sa nu ii fi introdus in corp pe furis. Din ce mi-a povestit, erau betisoare simple, iar fetita fiind mica i-a bagat betisorul doar la intrarea in nas. Ma gandesc ca daca ar vrea sa inhalam ceva ar da din avioane, nu s-ar chinui individual. Asa ca unii medici isi merita soarta…

 11. https://www.facebook.com/3seofficial/
  Aceasta stire cu siguranta nu este un fake news,eu asa cred
  Membru 3 sud est la ATI…
  Dupa atata carantinare,izolare,stres,radiatii electromagnetice care pot rupe lantul ADN,masti,teste intranazale cu virusi, vaccinarea antigripala care a inceput in septembrie…totul este posibil,planul rockefeller se pare ca functioneaza.
  Eu una cred ca Mihai e la ATi,eu una ma voi ruga pt el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *